REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 17 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6763
22.4° Constanța Luni, 17 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6763
 

O nevastă geloasă a pus numărul de tel. al angajatei unei bănci pe un site de matrimoniale, crezând că e amanta soțului

O nevastă geloasă a pus numărul de tel. al angajatei unei bănci pe un site de matrimoniale, crezând că e amanta soțului

Victor ROTARU 25 mai 2024 | 00:00 2736

Gelozia, boală grea! Cum a ajuns angajata unei bănci să fie sunată, zi și noapte, de tot felul de „pofticioși” dornici să-și satisfacă cele mai ascunse dorințe sexuale?! O femeie din Constanța a făcut propria anchetă, în urma căreia a descoperit faptul că angajata băncii era persoana care îl tot suna pe soțul acesteia. Crezând că au o relație extraconjugală, femeia a decis să se răzbune, punând numărul „amantei” pe un site de matrimoniale. La final, cea care a avut de pierdut a fost chiar soția, care s-a ales cu dosar penal și cu o condamnare.

O nevasta geloasa a pus numarul de tel. al angajatei unei banci pe un site de matrimoniale, crezand ca e amanta sotului

Totul a început pe 9 aprilie 2021, atunci când Elena R. a depus plângere pe numele unui client, Andrei Ș., pe care l-a cunoscut strict în contextul desfășurării atribuțiilor de serviciu ca funcționar al băncii BRD, unde era angajată, și care i-ar fi comunicat unui coleg de serviciu, detalii cu privire la viața personală a acesteia. În acest context, la data de 7 aprilie 2021, a încercat să ia legătura telefonic cu Andrei Ș., însă acesta a refuzat să comunice cu ea.

Numărul făcut public pe site-ul de matrimoniale i-a creat prejudicii

Ulterior, Elena R. a primit mai multe apeluri telefonice de la diferite persoane care o întrebau dacă ,,anunțul mai era valabil”, realizând astfel că numărul său de telefon a fost postat pe site-ul www.nimfomane.com (în cadrul căruia sunt oferite servicii de natură sexuală). Elena R. a menționat că această întâmplare i-a creat însemnate prejudicii de imagine, fiind nevoită să își dea demisia de la BRD, pe fondul discuțiilor purtate între colegii de serviciu, care au aflat despre anunțul postat pe site-ul de matrimoniale.

O nevasta geloasa a pus numarul de tel. al angajatei unei banci pe un site de matrimoniale, crezand ca e amanta sotului

Fiind audiată inițial în calitate de martor și ulterior în calitate de inculpat, Mihaela Ș. a transmis faptul că într-una dintre zilele lunii aprilie 2021, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul ei, Andrei Ș., acesta a fost sunat în mod repetat pe telefonul mobil, însă a refuzat să îi spună cine era apelantul. După ce bărbatul a adormit, a căutat în memoria telefonului soțului numărul care de pe care acesta a fost apelat și a constatat faptul că este numărul Elenei R., angajată la BRD.

Întrucât a presupus că soțul ei avea o relație extraconjugală cu Elena R., pentru a se răzbuna, a căutat ,,site de matrimoniale”. Astfel a intrat pe nimfomane.com, de pe telefonul soțului, și după ce a creat un cont de e-mail fictiv, a postat pe site-ul de matrimoniale un anunț în cuprinsul căruia a pus și numărul de telefon al Roxanei R. După aproximativ o oră, a realizat că a greșit, însă nu a mai putut șterge anunțul întrucât ștersese contul de e-mail fictiv pe care îl crease pentru a posta anunțul respectiv pe site-ul de matrimoniale. După ce soțul ei a fost citat la poliție în legătură cu plângerea depusă de către Elena R., i-a recunoscut acestuia că ea fusese cea care postase anunțul respectiv. Ulterior, femeia a fost trimisă în judecată și, în final, condamnată.

Magistrații din carul Judecătoriei Hârșova au decis să o condamne pe Mihaela Ș. la 1 an de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de fals informatic. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia condamnata pentru denigrare si trebuia sa plateasca daune morale, etc...etc...... Ce legatura are falsul informatic......
2
7
deci cei care sunau sunt pofticiosi
3
1
Gg sunt vechi
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616