REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O nouă acțiune pentru ecologizarea lacului Tăbăcărie

O nouă acțiune pentru ecologizarea lacului Tăbăcărie

Andreea CONDURACHE 15 septembrie 2023 | 00:00 1215

Primăria Constanța, Asociația Act for Tomorrow și Garda de Mediu, acțiune comună pentru ecologizarea lacului și a parcului Tăbăcărie!

O noua actiune pentru ecologizarea lacului Tabacarie

,,Vino alături de noi, sâmbătă, 16 septembrie 2023, să curățăm deșeurile aruncate în mod iresponsabil, care știrbesc frumusețea zonei și pun în pericol biodiversitatea. Dacă locuiești în Constanța sau te afli pe litoral sâmbăta aceasta, te așteptăm alături de noi la o nouă acțiune de curățenie. Înscrie-te aici alături de prietenii tăi: https://forms.gle/KUAhc8B3tPM3LitWA. Vino să redăm frumusețea lacului și parcului Tăbăcărie și să acționăm împreună pentru a salva acest lac atât de important pentru orașul Constanța!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

O noua actiune pentru ecologizarea lacului Tabacarie

În imaginile de mai jos, puteți vedea o mică parte din deșeurile strânse în ultimii ani din apele Lacului Tăbăcăriei: cărucioare de cumpărături, trotinete electrice, lăzi de băuturi, păsări moarte, oale și tigăi, piese auto, echipamente de la uzinele chimice, resturi de materiale textile, precum și sute de kilograme de deșeuri de ambalaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
imi racesc gura de pomana pentru rezilierea contractului cu iinfractorii de la polaris. Ma bucur ca nu sunt singurul care vede hotia pe fata la care suntem osanditi !!! Problema e ca nu junge numai privirea !!! Trebuie asortata cu parul, furca si 7,62 !!!
2
0
Cata dreptate ai Ioane! Daca ar fi toti ca tine nu am mai trai in mocirla asta de tara care a fost odata frumoasa...
8
0
Sa va fie rusine! Garda de mediu trebuia sa amendeze maxim Primaria Constanta, firma de salubrizare si pe cei de la Apele Romane. Platim din greu o firma de salubrizare. Sa-si faca treaba zilnic nu sa se caute in fiecare an gunoieri voluntari care sa curete o data pe an ce altii trebuiau sa faca zilnic. Daca nu fac, reziliat contractul, aplicat penalitati si la puscarie cu toti cei care le-au dat contractul pe tava si i-au tolerat pentru comisioane. Altfel nu ne mai facem bine niciodata! Decat sa ne adunam sa strangem mizeria din parc mai bine ne-am aduna odata sa aruncam afara toate mizeriile umane cu aere de asa-zisi conducatori. TREZITI-VA ODATA OAMENI BUNI!
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468