REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

O nouă acuzație șocantă la adresa ginecologului de la Polizu: Mi-a cusut UTERUL de STOMAC

O nouă acuzație șocantă la adresa ginecologului de la Polizu: Mi-a cusut UTERUL de STOMAC

Valentina CAMARA 11 octombrie 2022 | 00:00 1294

Val de noi acuzații în cazul șocant de la maternitatea Polizu. Mamele prind curaj și vorbesc despre chinurile prin care au trecut din cauza medicului acuzat că ar lăsat să moară bebeluși născuți prematur. O fostă pacientă a declarat că ginecologul i-ar fi cusut uterul de stomac. Aceasta mărturisește că a trăit, astfel, chinuri groaznice si dureri insuportabile până când a fost depistată ce i s-a întâmplat. "În urmă cu 11 ani nu aveam medic ginecolog, așa că m-am dus să nasc la Spitalul Polizu, unde era medic dl. Robe. După ce am venit acasă aveam dureri foarte mari, 5 ani nimeni nu a putut să-mi spună ce am, până când am ajuns la o doamnă medic de la Spitalul CF 2, care mi-a spus de la prima ecografie că aveam UTERUL CUSUT DE BURTĂ. Nu am făcut plângere deoarece doctorița de la CF2 nu a vrut să-mi dea nimic la mână, cu toate că mi-a salvat viața, pe fișa de externare a scris că am avut o sarcină extrauterină. Am întrebat-o de ce nu a scris diagnosticul pe care mi l-a prezentat după ecografie și mi-a spus că nu vrea să se bage în așa ceva și că vrea să evite scandalul.

În toți acești 5 ani am avut dureri seară de seară, eram chiar pe punctul de a mă opera de apendicită. Am fost la numeroși doctori, mi s-a spus ba că sunt însărcinată, ba că am un chist. Au fost perioade în care nu aveam bani să plătesc, mi s-a întâmplat chiar să fiu dată jos de pe masa de operație, am fost întrebată dacă am bani, am spus că nu și mi s-a răspuns că <<în cazul ăsta, n-ai nimic", a relatat Alexandra Ghinea, potrivit realitatea.net .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212