REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O nouă ÎNREGISTRARE BOMBĂ cu procurorul NEGULESCU. VIDEO

O nouă ÎNREGISTRARE BOMBĂ cu procurorul NEGULESCU. VIDEO

Replica API 9 martie 2021 | 14:51 5495

Lumea Justitiei a publicat o nouă înregistrare cu vestitul paraditor de la DNA Ploiesti Mircea Negulescu, zis "Portocala". Inregistrarea a fost difuzată în luni seara, 8 martie 2021, in emisiunea “Punctul culminant“ realizata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania Tv, potrivit luju.ro

Astfel, Mircea Negulescu este surprins intr-o discutie purtată în biroul sau in timp ce vorbea despre fabricarea unui dosar. Este menționat si un nume de politician, cel al fostului senator Daniel Savu, notează sursa citată.

Ascultati-l pe procuror în timp ce punea la cale o paradeală:

“Mă pis pe el cu boltă... Deci eu fac o cunoaștere pe om, da, după care când l-am adus aici îi dau niște direcții: 'uite, vezi, cam asta ar fi, vrei să te paradesc'?... Dacă mă duc la 'ghici', ăla își da seama că sunt slab că nu am informații pe el, și mi-o da prin gură… Pot să-l arestez încă o dată, îmi bag p...a în mă-să”

Iata cea mai noua inregistrare cu fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti:

“Mircea Negulescu: Vorbeste cu… Tu crezi că ăla se bagă la joaca, să se paradească singur.

Voce bărbat: Eu ți-am zis…(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Știi care e problema? În dosarul ăla, în dosarul ăla (n.r.: dosar Lukoil) s-a greșit o … au făcut băiețîi de la 2 miliarde cât am reținut eu (n.r: prejudiciu calculat de Negulescu), au dublat ei o suma și de fapt este 1 miliard și 200 de milioane (1,2 miliarde euro)…adică oricum e că la piață…dacă te duci la florărese (n.r: așa se calculează prejudicii de sute de milioane de euro)... au greșit o suma de 800 de milioane de euro..da!

Voce bărbat: Și îl trimite în judecată acuma?…(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Ce? L-au trimis deja (n.r.: dosarul Lukoil fusese trimis în judecată). L-au trimis, e în camera preliminară, l-au făcut ăștia, l-a trimis. Eu, nu pot eu să îți spun din ce motive nu pot că nu am de ce să îți spun, dar e doar o chestiune de timp. Mai vedem… Sunt niște lucruri, sunt niște etape care trebuiesc trecute, nu pot fi arse.

Voce bărbat: Dar de ce……(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Că nu este o chestie, să zici, ba gata am doar asta și îl paradesc, am doar asta și îl paradesc…sunt într-o 100 de mii de chestii (n.r.: că a deschis mai multe dosare penale simutan aceleeasi persoane)... e un mort viu, asta e situația și toate se coc la momentul oportun (n.r.: adică scoate dosarele la momentele oportune). Eu intenționez că lucrurile astea să se întâmple până să înceapă campania (n.r.: campania electorală din 2016).

Negulescu către Iordache Mihai (polițist judiciar): Identifica dosarul cu Savu Daniel, că s-ar fi putut să le fi pus eu direct la dosar, Mihao.

Iordache Mihai: Prejudiciul pe evaziune că și încadrare e ăla 24 + 16. C-ul este 24 + 16 din …

Mircea Negulescu: 24 cu 16, da, da e sub 50.000 dar nu mă deranjează.

Iordache Mihai: E pe alineatul 1, ăla de căcat.

Mircea Negulescu: Da nu mă deranjează (n.r.: nu îl deranjează că posibilul prejudiciu este sub 50.000 euro, fapta nepedepsită penal, doar sancționată cu amendă art 10, alin 1 din lege 241/2005)

Iordache Mihai: Am zis

Mircea Negulescu: Îi dau pe alineatul 1, îi dau pe spălare, și l-am dus de la 3 la 10 ani (n.r.: Negulescu plănuiește să adauge din burtă o acuzație de spălare de bani, astfel încât victima Savu Daniel să nu 'scape')

Iordache Mihai: Corect.

Mircea Negulescu: Și mă pis pe el…cu boltă, adică e foarte clar. Și cu ce mai are prin instanța, prin astea, s-a paradit de tot … despre ce vorbim (n.r.: adică sigur o să fie condamnat la închisoare). Deci eu fac o cunoaștere pe om, da, după care când l-am adus aici îi dau niște direcții: 'uite, vezi, cam asta ar fi, vrei să te paradesc? Că uite știu asta, asta, asta…dacă nu preda-te singur' asta este situația! (n.r.: metodă prin care determina persoanele să facă denunțuri)

Voce bărbat: Nu mă interesează despre ce este vorba …(neinteligibil)

Mircea Negulescu: Pentru că dacă mă duc la 'ghici', ăla își da seama că sunt slab că nu am informații pe el, și mi-o da prin gură…că i-o dau definitiiv. Vrei să-l iau încă o dată? Că pot să-l arestez încă o dată, îmi bag p...a în mă-să.

Voce bărbat: Nu, nu.

Mircea Negulescu: I-ai zis lui Lucian ? (n.r : Lucian Onea zis “Lucica”).

Iordache Mihai: E cu cineva”.

VIDEO:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aici toti sunt hoti !!! Unii au furat de au rupt iar altii isi vor partea pentru ca stiu. Problema e ca banii nu se intorc la buget. De aceea trebuie fututi si unii dar mai ales ceilalti !!!
1
0
asta e procuror sau interlop?
6
0
La romania tv si la antena 3 numa minciuni la romania tv este a fugarului ghita
2
8
Aviz cretinului Alberto! Iti doresc sa te ancheteze unul ca Portocala! Chiar daca tu crezi ca nu o sa ajungi anchetat, eu iti doresc!
8
3
Astia fac abuzuri si incalca grav legea ..fabrica dosare mai ales inainte de campanii..astia merita bagati la puscarie...era mai bine cu securitatea decat cu gaozarii astia imputiti
5
2
Poate inteleg si tembelii care tot vor desfiintarea sij cam la ce se poate ajunge. Ei gandesc doar in termeni de PSD. Dar abuzuri de-astea nu tin cont de partid. Noi oamenii simpli o sa ne amuzam cum isi dau cu stangu-n dreptul politicienii de azi. Oricum deja sunt o deziluzie toti politicienii.
10
5
procurori ii doare la salam baga pulimea in puscarii fara nicio remuscare
11
3
Candusa inca de infractori.
11
2
Nu ai fost atent, nu stelica cere in mod expres sa o desfiintele si a fost conditia de baza a USR-ului pentru a face alianta cu PNL-ul la guvernare. Acum vedeti si de ce...
10
2
se pe noi cu bolta.Asta e soarta romanului decent si cu frica de Dumnezeu.Sa-l inunde alde gollum sau jefuiasca alde fane spoitoru.Dracul nu-si ia concediu niciodata
10
0
Daca inregistrareile sri nu se pun , atunci ce relevanta are o astfel de inregistrare.In plus, aici nu reiese ca i fabrica dosar , ci ca i da posibilitatea suspectului sa alega din.mapa profesionala unul E gru de crezut .ca se arunca asupra unui om cu greutate fara avea probe solide..Grav pare cazul Onesti unde nu se poate sti evolutia judiara acelui om pina la faza de criminal.S a gasit hotararea de evacuare?La saracani pot fi abuzuri
5
22
Esti un cretin, un inconstient! Admitand ca ai putea accede intr-o functie publica, desi la felul cum gandesti nu pare niciodata posibil, ce ai simti daca, total nevinovat, ai pica in "luneta" unui nebun de felul acestei jigodii, pe nume Negulescu?! Cat de prost poti sa fii?! Sper ca nu ai urmasi,ar fi de dorit, pentru sanatatea natiunii...
28
5
Daca as fi ministru al justitiei as umple TOATE parchetele cu oameni ca Negulescu. Cu excrocii incfractorii hotii nu te porti cu manusi, aia stiu doar de frica cine este mai tare. In maxim 5 ani ar fi ca pe vremea lui Tepes , ti-ai lasa banii in drum si nimeni nu i-ar fura de frica ca e tras in tzeapa
12
37
si boul de Stelica vrea sa desfiinteze Sectia Speciala, sa apara cateva sute de paraditori care oricum nu au legea raspunderii magistratilor
39
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614