REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

O nouă rundă de percheziții în Mamaia, la traficanți de droguri! Video

O nouă rundă de percheziții în Mamaia, la traficanți de droguri! Video

Replica API 4 mai 2022 | 22:14 4699

O nouă rundă de percheziții a avut loc în stațiunea Mamaia, pe linia traficului de droguri, fiind vorba de festivalul Sunwaves, de data aceasta acțiunea fiind coordonată de DIICOT Iași.

La data de 03.05.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Măsura a fost dispusă după ce în urma activităților desfășurate de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași a fost identificat inculpatul care se ocupa cu distribuirea de droguri de risc și de mare risc la Festivalul Sunwaves de la Mamaia.

Activitatea a fost urmată de punerea în executare a unui număr de 4 percheziții domiciliare, în Mamaia și Bârlad, fiind descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării un număr de 77 pastile ecstasy, cantitățile de 7 grame cocaina și 8 grame ketamina, precum și sumele de 3200 lei și 415 euro.

În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iași și Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, precum și al luptătorilor al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui.

Au mai fost percheziții în Mamaia

Amintim că, în noaptea de 29 spre 30 aprilie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, împreună cu procurori ai D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat activități într-un dosar penal, care vizează săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Astfel, în incinta unui festival, desfășurat în stațiunea Mamaia, au fost depistate 5 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani (4 bărbați și o femeie), asupra unora dintre acestea fiind descoperite droguri de risc și mare risc (cocaină, ketamină, cannabis). Printre aceștia se aflau și Cadar Florin și Huayanay Quispe Arturo Efrain.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediu, pentru audieri, iar ulterior s-au luat măsurile legale care se impun.

Video:

Cadar Florin și Huayanay Quispe Arturo Efrain (din Peru) au fost propuși spre arestare, magistrații Tribunalului Constanța eliberând pe numele lor mandate pentru 30 de zile, la data de 1 mai.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piata merge greu p**a da caldura, iar baietii au foame si nu au mai primit kota de mult , asa ca baga un pic de tremurici in ei dar e doar un mizilic ca nu-si taie ei ratia !
0
0
Dar legalizare cand?
0
0
Niste perchezitii la barlogul lui Geo Bolboceanu cand faceti? Toti spartii acolo ...Mita Soare si altii
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218