REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O nouă stație de biciclete, VANDALIZATĂ la Constanța!

O nouă stație de biciclete, VANDALIZATĂ la Constanța!

Replica API 28 iunie 2019 | 00:17 495

Primăria municipiului Constanța a anunțat că, la fix o lună de când a demarat proiectul „Black Sea Bike”, o nouă stație de biciclete a fost vandalizată.

Persoane rămase încă neidentificate au spart geamul stației Rex din stațiunea Mamaia, aceasta devenind astfel nefuncțională. Este cea de-a patra stație din sistemul de bike sharing din Constanța care a fost vandalizată până în acest moment. Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au depus plângere penală pentru distrugere și fac un apel către constănțeni să nu asiste impasibili la actele de vandalism, ci să apeleze imediat numărul unic de urgențe 112 sau dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. Reamintim că 390 de biciclete au fost puse gratuit la dispoziția constănțenilor și a turiștilor începând cu data de 27.05.2019. Până acum au fost emise peste 4000 de carduri și s-au înregistrat peste 9000 de trasee, ceea ce demonstrează că proiectul „Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanța - Balchik cross border region by bike – BSB se bucură de un real succes.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost vanadalizata de catre un cocalar cu un S negru, fara ca nimeni sa intervina.
2
0
Politia locala pe strada in patrulare ..prin cartiere, parcuri,piete... !!! Jos cururile grase din masini si mars in strada futu- va in gura de putori! Stati numai la panda de amenzi jegurilor !
3
0
Unele statii sunt prost amplasate si trebuiesc demolate nu DISTRUSE. Ex cea de la harta de la vraja mari si altele. Trebuiesc demolate si duse in poarta lui FAGABOU. Si pentru circarii astia nu o mai trageti cu amplasarea de camere ca tot ei au vandalizat ca sa se monteze camere in toata CONSTANTA mai ceva ca la PUSCARIE. Vedeti turnuletele gem.
3
1
montate camere si luati infractorii ca din oala, apoi dusi la penitenciar sa curete cartofi
4
0
muie nelu!...cu de toate!
2
0
sa se liciteze locurile de parcare . sau sunt numai pt cei cu pile la primarie ?
1
2
Sa spui ca nu ai ce cauta cu bicicleta prin oras daca nu ai pista de bicicleta e ca si cum ai spune nu iti lua masina daca nu ai autostrada, sau nu iti lua masina daca nu ai loc de parcare. Asta a doua chiar ar trebui lege, sa nu poti inmatricula masina daca nu ai dovada unui loc de parcare legal.
5
1
Constanta,Mangalia,de fapt tot litoralul musteste de boraciuni umanoide din pacate extrem de slab pedepsite, rareori, cand sunt prinse ca fac infractiuni. Sunt si alte boraciuni care fac misto' de cei ce doresc civilizatie,afirmand ca a avea sau a dori biciclete este dovada de micime intr-un fel sau altul. Ei bine a fi bogat nu inseamna deloc a avea calitati,ci doar bani mai multi.A fi om e ceva deosebit,fie ca esti modest,sarac ori instarit. Mucea care apara hotii si vandalii pot avea BMW dar sunt niste sparcaituri cu ochi.
7
0
Asa se pune problema in romania: Vrei autobuz? I-ati in mm de saracia dreacu masina Vrei spital? Du-te saracie la clinica privata Vrei plaja nisip soare? Mars in grecia, turcia, bg... Vrei sa mergi cu bicicleta? Ma deranjezi mai terminatule, mars pe camp nustiu undeva sa nu te mai vad Ai cazut in gropile de pe trotuar? Pai asa meriti daca umbli pe jos ca saracii Am parcat masina pe plaja? Da ma da io st jmeker imi permit E greu la privat? Mie nu ca m-a bagat nasu la stat si daca il sun ma pis pe toti Concluzia: daca esti un parvenit fara scrupule, analfabet si hot ajungi departe in romania!!
8
0
nelule ,jegosule mergi cu autobuzul fara bilet !
2
0
Nelule...sa il pupi in cur pe tata.
3
0
Eu zic sa iei toate bicicletele si sa le duci la tine la Beidaud. Si acolo sa colectezi laptele cu ele !
4
0
In momentul in care ai piste ptr. biciclete pe majoritatea marilor bulevarde aceste statii velo isi au rostul , in conditiile actuale , nu !
8
2
nelule in mm de jeg, trebuia sa fi fost avortat
5
0
Sa monteze camere de supraveghere. Pt vandali alta cale nu exista
5
0
Cu forta! Pe ei!
2
0
Nelule, sa m.il vezi in ciorba idiotule!! Daca te deranjeaza dute.n mm de jeg acasa si stai acolo cu vaca.n "living" si cand zic vaca ma refer la zdreanta ta libidinoasa ca femeie e mult spus.
5
0
Nelu, merge bemveuu?
4
1
Mare greseala ca nu ati pus si camere de luat vederi .Astia sunt HUNI nu sunt oameni CIVILIZATI. Din cauza lipsei de educatie in familie.A fost prezentat azi la televizor,la Acces Diresct o mama care a lasat cei 8 copii ai ei in grija unuia si a altuia pentru a VAGABONTA in Olanda .Pai autoritatile ar fi trebuit sa se sesizeze si imediat sa o aduca cu forta in tara pentru ca ea ceea ce a facut se numeste INFRACTIUNE pentru ca acei copii facuti de o VACA fara RATIUNE si fiindd minori sunt supusi pericolului. Nu mai dati voie femeilor cu copii minori sa plece din tara .
8
1
Pune camere video si gata
11
0
Era de asteptat... Nimic nu tine in orasul tiganilor
16
0
futu-va-n gura de sarantoci. Baliti dupa o bicicleta. Dobitocilor, saraciilor. In Mamaia chiar nu e loc de parliti pe doua roti, deranjeaza turistii. Duca-se sa pedaleze pe pustie.
10
21
romi...romini....cam tot dracul ala e
9
8
RROMania!!!! Bine ati venit in RROMania!!
16
5
Din pacate constantenii sunt prea animale ca sa poata fi civilizati! Si nu numai ei! Asa e tot neamul romanesc!
18
6
A fost vandalizata de catre administratorul Mercur-Minerva, un papitoi tanar, nemultumit ca bicicletele ii trec pe propietate in mod constant. Paznicii stiu totul, insa se tem sa declare.
29
4
Biciclete scumpe la achizitie si proaste, mentenanta minima, utilizatori primitivi, lipsa piste, desi proiectul se numeste Constanta Balchik cross border region by bike. Un proiect care nu va functiona gratuit intr-o tara cu nivelul nostru de educatie. Pacat de cei care utilizeaza in mod civilizat aceste biciclete...
21
8
Plec acum doi ani in concediu. Si gazda imi spune ca cei mai rai turisti cazati sunt cei din Bucuresti, Constanta si Prahova. Astia suntem, nu tiganii, nu machidonii, doar noi.
23
6
pe ma-sa lui fagadau, hoata vroia sa bage 5 buletine in urna.
9
13
le dai la cimpanzei civilizatie......mortii mamii lor ...si dupa accea tot ei urla ca nu este curatenie...ca nu sunt biciclete ....
26
6
La fel sunt si bicicletele. Pline de defecte, inteleg ca sunt proaste si nu se face nici mentenanta corespunzatoare dar sunt unii care habar n-au sa mearga pe ele sau nu ii intereseaza pentru ca nu sunt ale lor si le distrug foarte rapid. La mine nu s-a stricat nimic niciodata si am peste 30 ore de mers cu peste 20 biciclete, doar o data mi-a picat claxonul dar l-am pus la loc, si la altii se strica toate.. Trebuia macar 5 lei taxa eliberare card, atunci nu se mai inghesuiau toate ciorile doar pentru ca e gratis.
31
1
camere de supraveghere sunt in toate satele .In orasul Constanta nu
39
4
Babuinii primitivi din orasul asta nu merita nimic. Ne plangem ca n-avem cultura, sport, evenimente educative, universitati..insa sa fim sinceri..ne cam meritam soarta..cam asta e educatia turco-tigano-machidoneasca din sud est, condimentata pe timp de vara cu turistii in costume de baie si slapi de pe strazi.
46
5
tara de bananieri idioti! nu ne vom civiliza nici intr-o 100 de ani pentru ca unora le sta in fire sa distruga! daca este gratis sau se platea, de ce in mortii tai de retardat distrugi? taiate mainile la 4,5 derbedei si data viitoare nu mai vandalizeaza nimeni!
45
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272