REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O nouă TRECERE de PIETONI RĂSARE pe BULEVARDUL Aurel Vlaicu!

O nouă TRECERE de PIETONI RĂSARE pe BULEVARDUL Aurel Vlaicu!

Replica API 24 ianuarie 2021 | 23:59 3256

În Comisia de Circulație a CL, a fost aprobată, vineri, 22 ianuarie a.c., înființarea unei noi treceri de pietoni pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Jumbo. Proiectl a pimit aviz pozitiv așa că, în curând, va fi amenajată.

„Vineri, în Comisia de Circulaţie, a fost aprobată cererea mea privind înfiinţarea unei noi treceri de pietoni pe B-dul Aurel Vlaicu, într-o zonă în care au avut loc mai multe accidente. Este vorba despre zona situată imediat după sensul giratoriu de la Jumbo, spre Podul IPMC.

În urmă cu un an şi jumătate, mai fusese depusă o astfel de cerere, în urma mai multor solicitări venite de la persoanele ce lucrează în acea zonă. Oamenii au reclamat atunci faptul că le este pusă în pericol viaţa, fiind nevoiţi să treacă prin loc nepermis din cauza faptului că acolo nu exista o astfel de trecere. De precizat că acolo sunt şi două staţii de autobuz, iar cea mai apropiată trecere de pietoni este situată la 1,5 km distanţă. Pentru că această situație a fost tratată superficial de fosta administrație, cererea a fost atunci respinsă.

În acest interval de timp au avut loc acolo mai multe accidente, iar în urmă cu aproximativ trei săptămâni a avut loc un tragic accident de circulaţie soldat cu moartea unui tânăr de 36 de ani.

Vineri, înfiinţarea acestei treceri de pietoni a primit aviz pozitiv şi va fi amenajată în perioada imediat următoare“, a transmis consilierul local Mihai Ochiuleț.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt 8 sensuri giratorii, cred ca e record pe lungimea respectiva!!!
2
0
De ce nu faceti niste treceri de pietoni si pe A2? La mintea voastra ar merge!
9
1
Nu va faceti griji la anu se vor face treceri de pietoni pe varianta de la ovidiu
5
1
B-dul Aurel Vlaicu este plin de treceri haotice. Mai nou, am vazut si o trecere de pietoni chiar in sensul giratoriu de la Metro! Cum sa pui o trecere chiar in sens? Deci blocheaza circulatia auto! Ca sa nu mai zic da alte treceri din oras!
5
1
Pentru Florin. Da, esti tampit. Nu e niciuna.
2
6
M-am tampit de tot sau am trait eu in alta lume pana acum ? Nu este deja o trecere de pietoni fix intre Leroy si Jumbo De ani buni ? Se face inca una ? De ce ? Sunt prea multi pietoni pe cea existenta si se toceste repede ?
12
1
Sa vezi acum accidente
5
3
Pasaj subteran cu facilitati pentru persoanele cu handicap altfel o sa fie un balamuc si accidentele vor fi la fel
11
1
Asta este prima masura de fluidizare a traficului in Cta in mandatul tau. Halal! Daca asa o sa continui vai de noi. Fa ceva cu traficul pe strada Mircea unde e haos. Desfiinteaza benzile de parcare si reda le circulatiei. Faceti parcari subterane sub parcuri asacum e in lumea civilizata, pasaje denivelate, pasaje subterane, o faleza fara autoturisme din port Tomis pana in Navodari. Asta inseamna o gandire normala. Nu ce a facut Fagadau, parcare pe prima banda pe Tomis pt ceice merg la carciumi.
13
1
Baaaa trecere de pietoni pe varianta??? La Jumbo?? Mai e una la 50 de m in dreptul Leroy Merlin... Eu zic sa faceti si un giratoriu pe calea ferata
19
1
Aprobati pasarele pietonale si nu treceri de pietoni. Sunt sigure si fluidizeaza circulatia. Traim in secolulul XXI.
16
1
Asa este, trebuie trecere de pietoni acolo pentru ca sunt foarte multi pietoni in zona si traficul este foarte lejer. V-ati tampit de tot
16
3
de ce nu o pasarela, si asa bulevardul e sugrumat de 6 sensuri giratorii si abia circuli ...
27
0
se vede ca vii de la Tl sau CL sau GL. Du te dreq acasa, ca ne am saturat de voi. aurel vlaicu nu mai e sosea de centura de pe vremea lui impuscatu, a devenit parte a Ctei.
7
27
Un pasaj nu sunteti in stare sa faceti.Treceri de pietoni pe sosea de centura??!!
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102