REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

O nouă versiune a aplicației „Constanța Parking”, disponibilă în curând

O nouă versiune a aplicației „Constanța Parking”, disponibilă în curând

Replica API 5 iunie 2021 | 22:02 1924

Administrația publică locală face un pas important în implementarea regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța. În curând, va putea fi utilizată o nouă versiune a aplicației de plată a parcării „Constanța Parking”.

Prin intermediul aplicației „Constanța Parking”, cetățenii vor avea la dispoziție o metodă simplă și eficientă de a plăti rapid și ușor timpul de parcare. Aplicația va permite efectuarea plății parcărilor de scurtă durată prin SMS și CARD BANCAR, pentru parcările aflate în zona 0, zona 1 și zona 2 ale orașului.

Într-o primă etapă, aplicația va fi disponibilă pentru zona 0.

Prin trimiterea unui SMS generat de aplicație sau folosind cardul bancar pentru plata parcării prin aplicație, evitați manipularea bancnotelor și pierderea de timp cauzată de metodele clasice de plată prin numerar. De asemenea, aplicația va trimite o notificare cu 15 minute înainte de expirarea timpului de parcare, astfel încât veți evita situația neplacută de a fi sancționat, în cazul depășirii accidentale a timpului de parcare.

Aplicația „Constanța Parking” poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore.

Taxarea prin SMS se va face la numărul 7475.

În funcție de zona în care se face parcarea și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.

Informațiile vor fi afișate pe panouri de informare.

Pe lângă această modalitate de plată, cetățenii vor putea efectua plata parcării prin parcometre stradale și tichete răzuibile care vor fi comercializate la punctele de lucru Confort Urban și la punctele de vânzare CT BUS.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in Brasov simbata si dumninica parcarea este gretis .
1
0
ce mweeee va da pnl'u!!!! unde sunt parcometrele???
4
1
Sunt mai dobitoc ca fagabou
4
0
Hopa! Iar apare Confort urban la pomana. De ce nu se folosesc punctele de vanzare bilete CT BUS ? Montam alte chichinete in oras?
4
1
cine a gandit tarifele e un idiot, e mai ieftin sa platesti cate o ora decat sa cumulezi timpul platit, asa ceva n-am mai vazut pe nicaieri. Suntem in Constanta, orasul tuturor posibilitatilor, deci tineti-o tot asa, mai aveti doi ani plini
7
2
Astuia ii arde de plata parcarii.ce facem cu haosul creat pe strazi?vrei doar bani jegule.fmm
11
1
Am votat un nemernic, ii platim taxe, impozite si ne mai stoarce si pt o parcare , ca nu i ajunge, amiralul, animalul ....
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212