REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

O oază de relaxare și liniște în noul ansamblu South Side Residence, din zona Veterani. Video

O oază de relaxare și liniște în noul ansamblu South Side Residence, din zona Veterani. Video

A.L. 1 decembrie 2022 | 00:00 2202

Zona Veterani din partea de sud a Constanței devine gazda unui nou ansamblu rezidențial, South Side Residence. Proiectul a fost inițiat de PSE, ce se află pe piața imobiliarelor din România încă din anul 2011 acumulând în palmaresul său impresionant în domeniul construcțiilor, proiecte precum ansamblurile rezidențiale Marina Blu Mamaia, The Residence by PSE, Lakeside Home și Hotelul QOSMO din Brașov, câștigător al titlului “Hotelul anului 2022 din România”.


Ansamblul South Side Residence, situat în zona Veterani din partea de sus a Constanței, se află la o distanță de doar 5 minute de mers cu mașina de Portul Constanța, 14 minute de Plaja Modern, în apropriere de centre comerciale precum Auchan, Metro, Jysk, Selgros și Dedeman. În privința transportului este de menționat și faptul că în fața complexului rezidențial există stații de transport în comun puse deja în uz, ce facilitează deplasarea locuitorilor către punctele centrale ale orașului. Dezvoltatorul imobiliar ne dezvăluie că există o listă de așteptare formată din diverse întreprinderi interesate de înființarea în cadrul ansamblului a 24 de spații comerciale, printre care se numără minimarketuri, farmacii, florării, un cabinet medical, un magazin de amenajări interioare și un bistro cu delivery, asigurându-se astfel acoperirea tuturor necesităților zilnice ale locuitorilor. În cadrul complexului va funcționa și o grădiniță cu program prelungit. 


Ansamblul beneficiază de multiple zone de relaxare și petrecere a timpului liber precum spații verzi, spații de joacă pentru copii și animale de companie, și terenuri de fotbal, handball și baschet, ce vor fi iluminate inclusiv nocturn.

Cartierul este traversat, de asemenea, de un parc, cu o lungime de 400 de metri, destinat plimbărilor, deconectării de agitația cotidiană și relaxării în natură, în acest spațiu fiind amplasați pomi și gazon.

South Side Residence pune la dispoziție clienților trei tipuri de apartamente cu 2 camere compartimentate modern, semidecomandate. De asemenea, doritorii pot opta pentru apartamente cu 2 camere cu bucătărie și living open-space, de 57 de metri pătrați sau 60 de metri pătrați sau compartimentarea cu bucătărie separată de sufragerie în cazul apartamentelor cu 2 camere de 57 de metri pătrați, unde bucătăria este o cameră de sine stătătoare. Fiecare apartament este dotat cu două terase deschise.


Printre caracteristicile acestor locuințe se numără utilizarea în cadrul construcției a tipului de tâmplărie Schuco cu 3 rânduri de sticlă și 7 camere care izolează fonic și termic, fațadă izolată termic la exterior, cu polistiren de 10 cm, ușa metalică la intrarea în apartament, încălzire în pardoseală, walk-in shower cu sticlă securizată, sistem de aer condiționat, terase cu balustrade din sticlă securizată și placate cu gresie antiderapantă, băi aerisite natural, cu geamuri mari, finisaje de top și centrală termică în condensare.

Apartamentele vor fi date la cheie, locuitorii trebuind să vină doar cu mobila.

Din cele 190 de apartamente finalizate în prima fază a proiectului, au mai rămas doar 40 nevândute, în cel de-al doilea stadiu, urmând să se amenajeze restul de 190, fapt ce oferă clientului posibilitatea de a-și alege tipul de apartament dorit.


Fiecare bloc din cadrul complexului, are 8 etaje și dispune de 2 lifturi și 2 scări, existând de asemenea 420 de locuri de parcare și stație de încărcare pentru mașini electrice pentru fiecare imobil. 

Întregul ansamblu este înconjurat de un gard, evidențiindu-se din nou importanța spațiilor verzi, reprezentantă în acest caz de ornarea cu plante cățărătoare.

Prețurile pornesc de la 68.500 EUR fără TVA, existând posibilitatea plătirii în rate la dezvoltator.

Având o experientă vastă în spate și punând accent pe transparență și o bună colaborare între client și dezvoltator, reprezentanții PSE, declară că: “100% dezvoltatorul confirmă și dă asigurări, inclusiv scrise în contract, că nu se va mai construi alt bloc și se va respecta tot ce este în proiect. Suntem dispuși să plătim penalități la semnarea contractului pentru asta.”    

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389