REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O patiserie din Piața Griviței VINDE PIZZA cu GÂNDACI

O patiserie din Piața Griviței VINDE PIZZA cu GÂNDACI

Replica API 16 aprilie 2021 | 12:09 7415

Pizza cu topping de gândac de bucătărie! Nu, nu este o noutate în ceea ce privește materia gastronomică, ci doar o realitate a condițiilor mizerabile în care funcționează unele unități de alimentație publică. Lanțul de brutărie GNF Bakery, administrat de Nicolae Florin Geambazu, a avut de-a lungul timpului mai multe reclamații din partea clienților în privința produselor pe care le comercializează. De această dată, o femeie a reclamat faptul că a cumpărat o cutie cu pizza. Totul frumos până aici, dar ajunsă acasă, femeia a avut parte de un șoc. Pizza avea ca ingredient exotic un gândac de bucătărie.

Ingrediente exotice în pizza

Locul în cauză este situat în Piața Griviței, mai exact pe strada Ștefan Mihăileanu, fiind una dintre patiseriile de renume ale Constanței. Șocul femeii a survenit în momentul în care a dorit să mănânce din pizza, dar a realizat că are un ingredient surpriză, mai exact, un gândac de bucătărie bine prăjit!

Nicolae Florin Geambazu

Aceasta a postat imaginile revoltătoare surprinse în propria felie de pizza. ,,Așa arată o pizza cumpărată din patiseria GNF, cu ditai gândacul în ea. Patiseria este în Piața Griviței, pe strada Ștefan Mihăileanu, fosta patiserie Gigi. Distribuiți și aveți grijă la ce cumpărați”, a fost mesajul femeii păgubite.

Datele despre brandul GNF Bakery

Fabrica funcţionează pe firma Megasimitis SRL, iar produsele sale sunt comercializate sub brandul GNF Bakery, înregistrat la OSIM din aprilie 2013. Megasimitis SRL a fost înfiinţată în 2003, de către Nicolae Florin Geambazu şi tatăl său, Mihail Geambazu, sediul iniţial fiind satul Sarighiol de Deal, comuna tulceană Beidaud, locul de baştină al familiei Geambazu. Din 2010, firma care avea ca obiect de activitate fabricarea produselor de morărit, se mută în Constanţa, în fabrica pe care a ridicat-o cu bani europeni, dar şi de la o bancă de stat românească, Exim Bank.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I-as da vreo trei portii la patron , sa se innece !
2
0
nu asa scrie pe firma? nu e natural fara chimicale? nu e proaspat fresh ca doar no fi gandac de anul trecut... deci ce e in neregula?
4
0
Dar de astia de la buffet express din Tonis 3 de ce nu scrieti ca umbla gandacii pe mancare sau ca au la vanzare carnati expirati de doi ani?! Pt ca este tot al vostru !! Houu
5
0
Prefigureaza Noua Ordine Mondiala care se va instala in umra Marii Resetari! Trebuie premiati nu amendati!
3
2
oferta noua sau nu prea, carcalacul suculent fiind un ingredient armanlau de la cuptorul de aur din sat vacanta
4
1
E o reteta adusa din india, nu mai comentati atat daca nu sunteti plimbati prin lume
9
1
Gunoaie vand gunoaie de oameni sunt
5
0
Pai poate povestea e inventata , poate chiar dumeaei a plantat acel gandac acolo , ce stiti ?
3
5
Ouatro Carcalaci e ste un sortiment deoseosebit, dar ce sa stiti voi
12
0
Peste drum de aceasta locatie, se vine paine si alte produse de panificatie. De la dechiderea acestuia NICIODATA nu se emite bon fiscal. Deci, ANAF......
10
3
Sa ai drum lin, Piciorus! Nu te vom uita niciodata!!!
15
0
Sa aveti pofta la proteine!
15
0
si era carne aia de pe pizza? in termen?
8
0
Consateanu lui fagadau din Beidaud, care i-a dat autorizatie. Inchideti mizeria aia!
16
0
Inseamna ca este o pizza bio
14
4
mai bine zis, rupa in coor, s a dus sa isi cumpere pizza la 10lei, baiii, pai numai gandacul ala costa 10lei, petru restul trebuie sa zici sarumana, daca era asa ceva, pizzerul ar fi vazut mirodenia dar escroaca asta a incercat o smecherie, o razbunare, mortii ei, sa faci rau e usor, bine sa faci e foarte greu.
7
31
Belarus este satul lui Degeratu. Tot satul acela a acaparat Constanta. In absolut toate sectoarele. Genii se nasc acolo..genii la invarteli
16
8
Bine ca n ai gasit o oaie...
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920