REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.5° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

O pensionară din Techirghiol a TERORIZAT POLIȚIA și AMBULANȚA

O pensionară din Techirghiol a TERORIZAT POLIȚIA și AMBULANȚA

Replica API 18 septembrie 2020 | 23:51 2345

O femeie din Techirghiol, în vârstă de 70 de ani, a exasperat nu numai poliția din oraș, dar și Serviciul de Ambulanță Județean prin sesizările făcute aproape zilnic. Vârstnica nu ține cont că poate cineva chiar are nevoie de ambulanță, existând zile când a chemat-o chiar și de două ori, doar pentru a constata că femeia nu are absolut nimic.

B.T. locuiește într-o casă naționalizată din Techirghiol de câțiva ani buni. Femeia a devenit spaima polițiștilor din oraș, pe care îi apelează pentru a reclama faptul că este agresată, de fiecare dată dovedindu-se că sunt doar alarme false. Cu toate că femeia a fost și amendată pentru aceste apeluri, aceasta nu se potolește. Ultima ispravă de acest gen s-a întâmplat vineri seară, cand B.T. a reclamat că un bărbat ,care stătea de câteva zile într-o cămăruță în aceeași casă, a bătut-o cu pumnii și picioarele în cap. Potrivit informațiilor noastre, poliția, venită la sesizarea femeii, a constat că femeia nu era agresată, iar cel acuzat dormea dus de câteva ore. Ambulanță, venită de asemenea la solicitarea femeii, a transportat-o pe aceasta la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe n.r.) unde s-a constatat de asemenea că B.T. nu a suferit nici un fel de vătămare.

Apeluri nenumărate la Ambulanță și la Poliție

Reclamațiile de genul acesta sunt la ordinea zilei din partea vârstnicei, cu toate că această a fost sfătuită, ba chiar punându-i-se în vedere că poate fi amendată, să renunțe la aceste sesizări neîntemeiate pentru că în acele momente cineva chiar poate avea nevoie de intervenția unei ambulanțe sau de ajutorul oamenilor legii.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-am saturat de pensionari!
0
0
Mai au pretentia sa iesim la pensie la 70 de ani pai mai ai discernamant atunci mai esti lucid sa muncesti pana la 70 de ani vai de noi tineretul fara viitor
2
0
Poate are o vatamare la tartacuta,asta nu s-a constatat? Un om normal la cap nu face asa ceva.Si cei de la ambulanta vin pentru orice apel neconcludent , ca este o vorba :ulciorul nu merge singur de multe ori la apa!
3
0
Sunt persoane care cu asta s-au hranit o viata intreaga , sa le faca zile fripte altora , doar ca de la o anumita varsta nu mai au simtul masurii....
7
1
Dementa care se accentueaza
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407