REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

O POLIŢISTĂ din Constanţa, AMENINŢATĂ de BIŞNIŢARII din TOMIS 3

O POLIŢISTĂ din Constanţa, AMENINŢATĂ de BIŞNIŢARII din TOMIS 3

Replica API 17 octombrie 2020 | 00:00 8045

Ismail Ancer, un binecunoscut bişniţar din piaţa Tomis 3, este cercetat pentru ultraj, după ce a ameninţat verbal cu acte de violenţă pe poliţista locală L.G. Astfel, după ce poliţista, împreună cu un coleg, au depistat 4 persoane care vindeau ţigări de contrabandă, Ismail Ancer, împreună cu una dintre cele patru persoane, Taifun S., au început să profereze ameninţări şi cuvinte injurioase la adresa lui L.G.

Cum au decurs evenimentele

Polițiștii locali au indicat verbal faptul că, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Piața Tomis 3 au depistat 4 persoane care vindeau țigări de contrabandă către public și au procedat la efectuarea constatării faptelor contravenționale. Trei dintre persoane au fost transportate la sediul Poliţiei Locale, în timp ce la faţa locului au rămas cei doi poliţişti pentru luarea măsurilor legale față de Taifun S. care a fost depistat în timp ce punea în vânzare către public cantitatea de 5 pachete de țigări marca Ashima. În timp ce stabileau identitatea lui Taifun S, în apropiere se afla și inculpatul Ismail Ancer.

“O să îți sparg o sticlă în cap și cu cioburile o să te tai pe față”

Inculpatul, cunoscând faptul că rudele sale au fost conduse la sediul Poliției Locale pentru cercetări, a început să adreseze amenințări verbale la adresa polițistei locale L.G.: “O să îți sparg o sticlă în cap și cu cioburile o să te tai pe față ca să nu te mai recunoască nimeni și o să pun o țigancă să te bată când ești singură pe stradă.” Taifun S. a asistat la cele întâmplate și a început să o amenințe la rândul său pe polițista locală L.G. : “ Azi m-ai prins tu, mâine te prind eu când mergi singură pe stradă.”

Ce a spus poliţista locală

Persoana vătămată a mai declarat că având în vedere faptul că este femeie și că inculpatul a amenințat-o că îi dă în cap și o desfigurează cu cioburile tăindu-i chipul, acest fapt a intimidat-o și i-a provocat o reală temere pentru viața și integritatea sa corporală astfel că pe viitor îi va fi teamă să mai meargă în misiune în zona Pieței Tomis 3.

Ce a spus inculpatul

Cu ocazia audierii în calitate de inculpat, Ismail Ancer nu a recunoscut săvârșirea faptei pentru care a fost cercetat și a susținut că în acea zi, deși s-a aflat în piața Tomis 3, nu a procedat la proferarea de amenințări la adresa polițiștilor locali. Inculpatul a mai declarat că de fiecare dată când a fost prins vânzând țigări de contrabandă, a avut un comportament normal, nu a fost recalcitrant și a precizat în apărarea sa că dacă ar fi amenințat pe cineva, ar fi amenințat un bărbat, nu o femeie.

Ce a spus instanţa

Instanţa a apreciat că vinovăţia inculpatului a fost dovedită dincolo de orice îndoială rezonabilă și susținerile acestuia sunt nefondate, fiind infirmate de către celelalte mijloace de probă administrate în cauză. Instanţa a decis condamnarea inculpatului Ismail Ancer la pedeapsa de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de ultraj. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le-a mai dat spaga lu encica si serban de la politia locala?
2
1
Nu-i mai faceti interlopi pe acesti borati de tzigani jegosi. Politista trebuia sa-i dea un glont in genunchi idiotului de cioara si urmatorul glont direct in teasta sa nu mai apuces a-i sparga o stica in cap politistei. Pe viitor, dragi politisti, mai iuti va rog .
7
0
Lasati romii in pace. Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba romani
5
7
prin vecini, ciorile aciuate in herni coanda fac contrabanda cu tigari.
7
1
Mai fratilor nu este bine sa le dam foc la toate ciorile.....
13
0
Dati-le pistoale si politistilor locali, iar daca se mai intampla astfel de cazuri de amienintare sa-i futa 2 gloante in cap aceste ciori borate, nu plange nimeni dupa el, oricum respira aerul degeaba
25
0
Legile romanesti sunt confuze si de fapt in loc sa dea politiei sarcina de a apara si cu forta linistea celor cinstiti,ocrotesc infractorii si fac ca politia sa fie ceva caraghios. Ia sa fi avut noi legi ca in SUA,nu era mai bine? Treaba e ca infractorii protejati nu sunt doar la nivel de gainari,ci mai ales cei care tot devalizeaza tara ,chiar acoperiti de hartii dupa legii necesare mafiei. Normal ca tiganii sa aiba tupeu,ei stiu si simt ca tara e a lor,nu a celor cinstiti.
27
1
Escule , esti un mare fatalau , frustrat cu cercel in nas , unghiile facute in roz , la asorte cu tanga care iti ies din Blugii mulati si nespalati
12
4
Pai daca tie iti este teama de nelegiuiti tu politisto care tocmai pentru asta esti platita din bani romanilor si esti dotata cu pistol cu glont pe teava sa aperi legea si oameni cinstiti de borfasi,atunci ce sa spuna un pensionar amarat care a venit si el sa faca piata daca se ia un golan de el?.Cerete femeie de serviciu sa dai cu matura prin birouri si sa le duci cafele politistilor pentru ca acolo nu te bate nimeni.
12
16
A intrebat-o ce salariu are. a spus ca e secret sau amenitare.
13
3
Pentru Replica. Politia Locala Constanta a format o echipa care se ocupa de combaterea comertului ambulant in piete, de combaterea comertului cu tigari de contrabanda. Am inteles ca aceasta echipa este formata din fosti si actuali sportivi , luptatori. Pe cativa dintre ei i-am vazut in actiune, bine pregatiti , inalti, barbosi... Toti tiganii din piete vorbesc de acesti politisti. Cred ca ar trebui sa faceti un articol despre acestia si activitatea lor ,sa ii cunoastem si noi. Succes
22
6
Cocosei stati cuminti , nu va mai bagati peste noi , acolo este sectorul nostru de 20 de ani , si au mers treburile bine , ati venit voi cu polutia locala repede ..
10
18
Cum tin judecatorii cu infractorii, fratie nenica nu gluma.
23
4
tigarile se vor vinde pe tichete de ...fumat, cu reteta de la doctorul de familie!
8
0
Albinosii de la gara ascund tigarile la floraresele din randul din spate,daca vine garda le dau pe sub prelata cortului in spate de unde le ia un copil si fuge,la far le tin in masina in care tin cainele,si mai nou stau doi la pasaj si unul jos,trebuie sa vrei sa ii vezi,atat.
29
1
Oare cui vinde tigari, nu voua? Daca vreti sa dispara aceste capuse, renuntati sa mai cumparati la iei, dar nu...doar gura este de voi, comentatorii lui peste. Peste stricat chiar.
27
0
Felicitari politistei de la locala ! A avut curaj sa se ia de un tigan care vindea tigari. Sa stiti ca aceasta a continuat sa-si faca datoria in piata, fara frica, in timp ce voi stati, sub pat, in spatele telefonului si comentati. Ca vreti, ca nu vreti, noi comerciantii din Piata Tomis 3 suntem multimiti ca nu mai exista comert ambulant in aceasta piata. Politia Locala isi face datoria.
56
3
"de fiecare data cand a fost prins vanzand tigari de contrabanda". De cate ori? De cate ori mai e nevoie? Oras mizerabil...
39
2
Te rog sa te duci astazi in tomis 3 sa cumperi tigari.daca gasesti macar un pachet eu iti dau banii pe el la pret de carton.chiar nu vreti sa vedeti si sa recunoasteti ca politia locala si-a facut datoria foarte bine in piata tomis 3.bravo politia locala
30
7
La cat esti de prost trebuia sa iesi di pizda matii cand aveai vreo 2 luni. Niste ciori borate care fac orice altceva numai sa nu cumva sa auda cuvantul munca. Bine ca au gasit tara asta condusa de niste hoti in care sunt legi de kkt. Prinsi de zeci de ori ca vand tigari si au primit 2 ani pt ultraj. Pt contrabanda nimic?
35
0
Ei lu ma-ta ,gatul ...cioroi borat !
23
0
ORASH-SAT TIGANIZAT MANELIZZAT MACHEDONIZAT FINEAR SCARBA DE CLOACA ASTA PRAFUITA COSTANTA
45
1
Nu calca nimeni in Tomis 3 , va iau gatul
5
33
De 30 de ani, in tomis 3 se vand NU DOAR TIGARI DE CONTRABANDA, ci si DROGURI !!! PU.LItia locala a lui fa.talau are asigurata SPAGA neceara ca sa inchida MEREU ochii !!! Acesta asa-zs incident este o INSCENARE, menita sa faca PROSTIMEA sa creada ca PU.LItia locala a lui FA.TALAU isi face datoria !!!
19
14
daca iti e teama sa mai mergi in piata to,mis mai duduie poti sta si acasa.
15
19

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369