REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O PROFESOARĂ de la liceul Ovidius, acuzată că NU poartă mască în timpul orelor de curs

O PROFESOARĂ de la liceul Ovidius, acuzată că NU poartă mască în timpul orelor de curs

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:00 11782

Începerea noului an școlar a adus cu el multe controverse și dispute între elevi și profesori. Un părinte nemulțumit a reclamat o profesoară de fizică de la Liceul Ovidius, susținând că aceasta nu poartă masca în timpul orelor de curs dar și că îi amenință pe elevi cu note mici dacă nu își dau jos masca când răspund la întrebările ei.

Părintele reclamă comportamentul inadecvat al profesoarei de fizică, Sorina Leu, care activează în cadrul Liceului Teoretic ”Ovidius”: ”În timpul celor două ore de fizică din 1.10.2020, desfășurate la clasa a VIII-a C în sala P1, aula mică, în intervalul orar 8:50 - 9:30, respectiv 12:10 - 12:50, doamna profesor Leu Sorina nu a purtat mască susținând că circulația virusului nu poate fi oprită de purtatul măștii și i-a anunțat pe elevii prezenți că în cazul în care răspund la întrebările ei fără să își dea masca jos, îi va nota cu nota 1 sau va considera că nu știu răspunsurile la întrebările pe care le adresează. Copiii care au raspuns au fost astfel puși să își dea masca jos pentru că undele sonore nu se propagau corespunzator, fiind "blocate" de mască„ .

Profesoara nu a fost sancționată

Contactată de către redacția ziarului Replica pentru a răspunde la aceste acuze, directoarea liceului, Cristina Anghel, a declarat:

”Am primit un mesaj anonim în care ni s-a adus la cunoștință aceste acuze și am verificat situația. Am discutat cu profesoara și mi-a spus că de acum încolo o să respecte regulile.” Potrivit spuselor directoarei instituției de învățământ, profesoara de fizică nu a fost sancționată în nici un fel.

Reprezentanții inspectoratului școlar județean... de negăsit

Până la închiderea ediției reprezentanții inspectoratului școlar județean nu au putut fi contactați pentru a da un punct de vedere în legătură cu această situație.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu i am fost elev si pot spune ca e si mai proasta ca inainte
4
0
Si eu am fost eleva dansei. Exceptand faptul ca este un profesor bun, niciodata nu mi-a placut comportamentul si atitudinea ei. Nu ma mira deloc ce a facut acum
5
0
I- am fost eleva . Este o profesoara extraordinara . Nu mai aveti subiecte si va luati de profesori.
8
11
Sa i se bage un castravete mare in anus sa se invete minte poate asa isi da seama ce face
1
11
PE TIMPUL primarului PNList anu trecut primaru nu a putut stapini bani sau furat banii
2
1
Am avut-o ca profesoara pe aceasta doamna, asta ca sa folosim un eufemism. Un cadru didactic ce isi considera materia mama tuturor stiintelor, iar elevii care au alte afinitati si vor sa atinga performante inalte la alte materii, ex. concurs de antreprenoriala ce se desfasoara intr-o zi in care au fizica, s-au pus rau cu dansa. De asemenea, are preferinte evidente la elevi. Poti sa iti "uiti" caietul acasa, iar pe la spate sa ii aduci cadouri si ai 9. Poti sa fii olimpic national la lingvistica, sa nu fi invatat la fizica in weekend-ul cu olimpiada, iar luni sa te asculte si sa iei 3.
11
2
Cat de usor pot fi manipulati unii oameni! Si cat de mizerabila este cea mai mare parte din presa! Stiu din sursa directa povestea publicata mai sus si pot sa va spun ca e 99 % falsa. Singurul lucru adevarat este ca intr-adevar si-a mai scos masca dar doar atunci cand era singura in fata clasei, ca sa se poata face auzita mai bine. Restul sunt inventii rautacioase ori ale unui parinte ori inflorituri ale presei ca sa aiba o stire. Pacat ca ne-am inrait in halul asta!
10
9
ma indoiesc ca vreun prof amentinta cu note de 1 daca porti masca...asta e minciuna...ca si-o fi scos masca asta se poate...dar nu era normal sa cereti si parerea celui pe care il denigrati aiurea?
20
5
Daca nu esti in stare sa predai fara masca, e simplu: nu mai preda. Vaq veni altcineva in locul tau, nu neaparat mai rau sau mai bun, ci doar asa cum ai fost si tu odata. Sau fa o clasa separata, cu copiii tembelilor din miscarea Fara Botnita. Care ar trebui, in prealabil, sa semneze o declaratie pe proprie raspundere ca nu vor nici sa fie internati ci sa moara liberi, acasa. Fara sa incarce sistemul medical platit de noi toti. Daca iti DAI masca jos, Da-TI si DEMISIA!
11
11
Conducerea liceului ori doarme ori e si ea infectata
13
15
Stirea carea e? Ca nu purta masca sau ca nu a fost sanctionata? Ce mi-e politia, ce mi-e presa!
9
3
Va dau la muie doamna Leu
10
12
Fa jegoas o pune masca idioata , trebuie dusa la produs ca pedeapsa sa mi suga pula si ea si anghel
4
17
Nu scapa nimeni fara meditatii la ea si imparte cu directoarea anghel banii. O filiera bine pusa la punct sa va spuna si alti parinti In vazul tuturor in fata liceului fumeaza ca serpoaicele in fiecare pauza iar copiii nostri sunt expusi ca nu suporta masca. Rusine
12
9
sanctionata fara discutie
12
12
Nu poarta nici chiloti
15
8
Cu internetul asta uitam tabla immultirii
7
6
O inconstienta de profesoara ca si multi altii.
10
16
S-o omoram tampitilor ... numai la pedepse so sanctiuni va sta mintea!!!!
11
14
o sa o dau afara pe asta
8
14
Nu este un caz singular. Indiferent de ceea ce gandesti despre purtarea mastii, atat timp cat lucrezi intr-o institutie, te conformezi. In forul interior , nimanui nu ii convine situatia,dar.....
16
9
Anghel suge pula
8
14
Sa le fie rusine celor care terfelesc numele unui cadru didactic de valoare al Liceului Ovidius care a educat generatii de elevi! Este o denaturare grosolana a ceea ce s-a intamplat! Fiul meu a avut ore cu doamna profesor chiar vineri. A fost ca de obicei foarte omenoasa si decenta. Singura ei dorinta a fost sa isi dea masca jos cand explica. Pentru ca este in varsta si nu mai are putere sa ridice glasul pentru a se face auzita prin masca. A stat doar langa tabla si cand a iesit un elev la tabla si-a pus masca. Este mizerabil la ce s-a ajuns! La sfarsit de cariera sa ai parte de asa ceva!
31
20
Doamna prefera doar prezzervativul,,
16
15
Tipa asta este de fizica si a sustinut ineptia aia cu masca care blocheaza sunetele. Are ea creierul blocat. Si pentru toti idiotii de mai jos care nu cred: mars intr-o sectie de terapie intensiva si mai cititi; asa doar mancati kkt pentru ca atat poate creierul vostru prost oxigenat
25
17
Bravo! Asa s-a vrut : inrairea populatiei , ne urmarim ca pe hoti, avertizam si daca x sau y bea apa in timpul orei de curs. Bleah! Popor de kkt!
21
26
Botnitari ati fost....botnitari o sa ramaneti toata viata voastra infecta impreuna cu boracii pe care ii cresteti ..... covidioti ordinari
15
30
Ovidius este o afacere pesedista de la directoare si pana la femeia de serviciu. O spoiala mincinoasa in care copiii nu fac ore nici acasa nici la clasa, in care transmiterea live a orelor este un mare pericol pentru ca se vede cat de slab este procesul de invatamant. Pacat de cativa profesori buni si cu daruire care chiar isi fac treaba in orice situatie, si cu masca pe figura, si la timp la ore, si cu lectii predate live. Pe munca acestor cativa oameni de omenie se catara prestigiul fals al liceului Ovidius, ca o mare afacere privata de colectare fonduri si meditatii, cu acordul unor parinti
35
12
o nesimtita, nebuna si vaca
17
19
Cum sa gasiti pe cineva la isj?si acolo sunt trei cazuri de covid 19 dar nimeni nu spune nimic.
22
3
puneti fa masaca,jegoaso,infectato!
18
21
Peofesorii nu dau note daca elevii sunt pregatiti. Dau note doar daca i prind nepregatiti sau cu masca. Inventeaza tot felul de mizerii doar ca sa le ia banii parintilor prin meditatii. Asta e comparabil cu actul medicilor de a conditiona un tratament sau o interventie chirurgicala. Ar trebui trimisi la puscarie profesorii astia. Notele trebuie sa reflecte pregatirea elevului la o anumita disciplina de studiu. Pentru comportament exista nota la purtare. Astia nu s profesori. Din vina lor ies noile generatii de tineri fara caracter.
35
8
Trebuie sanctionata trasa in teapa
20
20

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108