REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O purtătoare de cuvânt din Călărași, în conducerea Șantierului Naval 2 Mai!

O purtătoare de cuvânt din Călărași, în conducerea Șantierului Naval 2 Mai!

Mirela PASCAL 14 martie 2023 | 00:00 5879

Purtătoarea de cuvânt a Consiliului Județean Călărași, Marinela Voivozeanu, proaspăt aleasă șefă a Organizației Județene a Femeilor Social-Democrate Călărași, dă lovitura… la Șantierul 2 Mai. Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a nominalizat-o pe Marinela Voivozeanu pentru un loc în Consiliul de Administrație al șantierului. Oare pe ce criterii?!

O purtatoare de cuvant din Calarasi, in conducerea santierului Naval 2 Mai!Marinela Voivozeanu

Adunarea Generală a Acționarilor de la Șantierul Naval 2 Mai S.A se va întruni pe 27 martie în ședință, pe convocator urmând să ajungă trei nume în vederea numirii acestora în Consiliul de Administrație. Sau, după caz, pentru prelungirea mandatelor actualilor membri. Viorel Beleuzu și Emilia Mirela David sunt cei cărora le va fi prelungit mandatul, însă cel de-al treilea nume propus pentru un post în CA ne-a atras atenția. Este vorba despre Marinela Voivozeanu, purtătorul de cuvânt al Consiliului județean Călărași, proaspăt aleasă șefă a femeilor social democrate din Călărași. Propunerea vine din partea ministrului Florin Spătaru, și va fi analizată în ședința AGA din 27 martie.

O purtatoare de cuvant din Calarasi, in conducerea santierului Naval 2 Mai!

nominalizările lui Spătaru

În documentul de nominalizare este specificat faptul că Marinela Voivozeanu este de profesie inginer agricol, însă n-am găsit nici un CV care să certifice acest lucru. 

O purtatoare de cuvant din Calarasi, in conducerea santierului Naval 2 Mai!

Iar dacă sunteți curioși să aflați ce avere are, ei bine, Marinela Voivozeanu nu are nimic, toate rubricile din declarație fiind goale. Dar, nu e timpul pierdut. Foarte mulți au intrat în politică cu buzunarele goale… și au ajuns în câțiva ani cu averi stufoase!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marinela Voivozeanu cred ca are cel mult ca studii, liceul. A lucrat in trecut la un post de radio din c******i ca prezentatoare si cam atat.
0
0
..pai ce va mirati asa ?? Si in conducerea Damen Olanda sunt doua idioate habarniste Annelies Damen si Rose Damen...Cea mai mincinoasa si de rahat companie olandeza !
4
0
in general, politicienii sunt oameni care nu au facut nimic in viata, profesional vb... daca mai adaugam si lipsa caracterului, se profileaza tipul omului... ideea este ca in aceasta mizerie numita psd, s a adunat crema hotilor si incompetentilor si totusi, reusesc sa prosteasca mereu poporul... cumva , faptul ca educatia sufera de 30 de ani dar bisericile s au triplat?
6
0
Ala este calificat si cu ajutorul PSD ului in curand va ajunge ministru la MT. Are expertiza frate !
11
1
Marinela face o moaca de maxima calitate. Recomabd
6
0
daca zambeste frumos " nu conteaza " studiile
7
0
Ca sa intelegeti ca embrionii hermafroditi care conduc cjc si primaria cta nu au nici un cuvant de spus in politica. Ei se multumesc cu firimiturile care le raman pe sub unghii dupa ce dau la centru ceea ce fura.
10
0
Pfff.... O recomandă pieptul bogat și buzele dulci, ce n-ați înțeles? Plm.
13
0
Pai doar nu o sa pretindeti ca pe functiile de conducere sa fie oameni competenti. Partidul comunist s-a spart in bucatele impartite intre securisti,s-au pus niste nume ca sa para ca faurim o democratie si pe urma,populimea a inceput sa voteze dupa cum i se parea ca vorbesc unii mai cu ravna decat altii. De fapt,democratia nu a rasarit. Nu vedeti ca presul Coreei de NOrd spune ca la ei e democratie,chinezul la fel,Putin la fel. E simplu, cand populatiile sunt ametite ,niste conducatori ticalosi vor face ce au chef. Romanii nu sunt arestati pentru opinii,asta ca supapa de refulare,sa nu se umfle societatea. Deocamdata. Nu stim ce porunci vor primi fortele represive si vom fi siliti sa zambim la comanda.Inca putem vota,inca putem aduce oameni valorosi in fata tarii,dar nu o facem.
10
0
in ce hal am ajuns! si din pacate nu facem nimic concret pentru a indrepta lucrurile. ne plangem pe aci ca lasii, mai si injuram sau jignim pentru racorire. Atat! Astfel de persoane ar trebui respinse de prin toate colectivele unde sunt implantate dar are cineva curajul sa reactioneze? intrebarea este cum facem sa indreptam societatea si tara asta? se mai poate indrepta ceva? Mai avem tara sau suntem o colonie asa cum am inceput sa percepem?. Mai este valabil articolul 1 din constitutie cu acela cu stat national, independent, suveran, unitar si indivizibil in conditiile in care conducatorii de carton nu fac nimic decat ceea ce li se dicteaza de afara de catre SUA, UE, NATO, Banca Mondiala, FMI....?
10
2
Așa se duce totul de râpă... Incompetenți pe funcții publice
11
0
si daca venim la vot pe cine sa alegem ma ? pe USR ? dute ma de aici! Nu venimk la vot ca nu avem cu cine vota toti sunt oportunisti si hoti care isi urmaresc doar interesele personale!!!
6
3
O purtătoare de C.A.P.E.T.E de S.U.L.A și spermatozoizi !Huoooooooooooooooo!
13
0
Deci vom vota AUR - Noua Dreaptă. Și cei care fac asemenea măgării ... la canal.
4
11
o koorva. Toti cei numiti in consiliile de administratie ale firmelor de Stat sunt politicieni. Primesc salarii ca sa distruga economia.
11
0
Poi pe criteriul (in)competentei…nu? se apropie renegocierea contractului de societate cu (g)olandezii si au nevoie de habarnisti care sa “apere” interesele statului roman!
13
0
Ce criterii visati ? Ala de care zici ajuns si Mare Director in MT stie ce sunt acelea criterii sau competente necesare pentru ocuparea unor astfel de posturi ? Z E R O !
31
0
O alta M,U,I,S,T,A, , ne va reprezenta , huoooo, cui io suge asta trebuie vazut , sa stie hoasca ?
15
3
Nu suntem condusi de mafioti ci de propria noastra indolenta ! La alegeri vin numai neica nimeni si ceilalti stau la carciumi ...Rezultatul este cel care-l vedeti
15
1
Va intrebati ,,Oare pe ce criterii?,, Pai Catana junior pe ce criterii ne a fost bgat pe gat in conducerea Portului Constanta ? PE ACELEASI CRITERII ! Pe care nu le voi numi.
34
0
stat esuat si mafiot mon cher; care sunteti mai tineri carati-va in afara si nu va mai uitati in urma pentru ca nu mai este de trait aici atat timp cat suntem condusi de mafioti
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614