REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O româncă a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani. Video

O româncă a crezut că Brad Pitt a văzut-o pe TikTok și s-a îndrăgostit de ea. Apoi i-a cerut bani. Video

A.F. 27 martie 2024 | 20:09 1051

O româncă de 62 de ani stabilită de 12 ani în Spania a căzut victimă unei escrocherii cibernetice, după ce a fost contactată de o persoană care s-a dat drept Brad Pitt. I s-a părut bizar că celebrul star de la Hollywood a ajuns tocmai la ea, dar - spune ea - a primit suficiente dovezi că nu avea de-a face cu un impostor. Când au început să curgă declarațiile de dragoste, femeia n-a mai rezistat și a căzut în plasă. Acum, cazul ei este cercetat de Garda Civilă.

O romanca a crezut ca Brad Pitt a vazut-o pe TikTok si s-a indragostit de ea. Apoi i-a cerut bani. VideoElena Cornea

Elena Cornea locuiește în Ourense și spune că nu se consideră o persoană naivă, dar n-a vrut să riște ca norocul să treacă pe lângă ea. Într-un interviu dat pentru publicația La Region, femeia de 62 de ani a explicat cum a ajuns să fie păcălită cu 1.300 de euro. Norocul ei este că la un moment dat și-a dat seama că la mijloc este vorba de o escrocherie și s-a dus la poliție, pentru că altfel paguba ar fi fost mult mai mare.

Elena vrea să avertizeze alte persoane care se trezesc în situația ei, pentru a preveni înșelăciuni similare.

În interviu, Elena spune că Brad Pitt a contactat-o în toamna anului trecut pe TikTok și i-a oferit un „card de membru VIP”, care i-ar fi asigurat acces la evenimente, întâlniri cu vedete și premii în bani. „M-am abonat cu datele mele și a început să-mi trimită mesaje pe WhatsApp. Mi-a dovedit că este el cu permisul de conducere pe care era fotografia lui. Am rămas fără cuvinte”, a spus ea.

Femeia a spus că este o mare admiratoarea a actorului și că n-a putut să rateze o așa ocazie. „A vizitat România în 2000 și l-am văzut de la vreo 50 de metri distanță. Mi-a placut foarte mult de el în serialul Dallas, dar mi-a plăcut și în Troia”, povestește Elena.

A fost convinsă să vireze 300 de euro de pe card și încă 1.000 de euro prin transfer. Însă femeia se simte expusă pentru că a furnizat toate datele ei, inclusiv un cod numeric personal pe care în primesc străinii în Spania, și adresa de acasă.

Video:

„Mi-a oferit un pachet cu un cadou care venea din Statele Unite. Am primit o fotografie cu conținutul. Erau bijuterii și mulți bani, cam 50.000 de euro, și nu trebuia să plătesc decât 1.000 de euro taxe vamale. Am facut transferul prin MoneyGram, m-am dus să ridic coletul și acesta nu exista. Banii mei au mers prin Moldova în Filipine. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut încă 3.000 de euro pentru a-mi trimite pachetul direct acasă”, a spus Elena.

Acela a fost momentul în care femeia s-a trezit la realitate și s-a dus la poliție.

Când a fost întrebată cum de a fost convinsă să trimită banii, Elena a spus: „Ei bine, trebuia să vezi cum vorbește cu mine. Îmi trimitea inimi și sărutări, se juca foarte mult cu sentimentele și emoțiile mele. Mi-a spus că mă iubește”.

Ajunsă la poliție, Elenei i s-a confirmat că a fost victima unei escrocherii. Anchetatorii cred că autorii s-ar afla în Filipine, însă sunt greu de identificat și banii nu pot fi recuperați, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate bandantele se viseaza printese. In timp ce spala un moș la c*r visa ca face dragoste cu Brad Pitt. Mare este gradina domnului și mulți proști in ea.
4
0
Nu are dinți în gura și visează vedete?? Cât de oligofrena poți sa fi mamaie???
8
0
Dna Cornea credea că-l dă pe spate pe marele actor cu mirosul de oaie si o imbogătește și când colo ....prostia si naivitatea costă ...pentru ca a vorit de fapt cu un cetatean la nivelul ei de gândire
6
0
Dar dna nu stie oare cine e Brad Bitt si ce standarde de fenei are de si-a propus sa viseze frumos ????Doamna probabil se uita in oglindă si se vedea Angelina Jolie ....Pentru că nu mai avem limite si nu ne vedem lungul nasului in aproape nimic se întamplă lucruri ca cel prezentat
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108