REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O româncă, noul director general al companiei Avon. A fost manager la Constanţa

O româncă, noul director general al companiei Avon. A fost manager la Constanţa

Replica API 4 ianuarie 2020 | 16:39 1334

Angela Crețu a fost numită de la 1 ianuarie în funcția de director general al brandului internațional de cosmetice Avon, aceasta fiind responsabilă cu afacerile din afara Americii Latine și cu supravegherea mărcii Avon la nivel internațional, informează Associated Press.

Ascensiunea incredibilă a Angelei Creţu în cadrul Avon, care a pornit acum 20 de ani ca vânzător în Constanţa pentru celebrele produse Avon, pentru ca acum să devină CEO global, fiind una dintre puţinele femei din România care conduce un brand la nivel mondial, scrie zf.ro.

foto: zf.ro

Angela Creţu a preluat din ianuarie conducerea Avon la nivel global, cu excepţia pieţelor din America Latină, după ce a în ultimii trei ani a fost vicepreşedinte al grupului Avon şi CEO pentru Europa Centrală şi de Est, fiind responsabilă de 18 ţări din regiune.

Numirea româncei a venit pe fondul preluării Avon de către gigantul brazilian Natura, care deţine deja The Body Shop şi Aesop. Noua companie va avea venituri anuale de peste 10 miliarde dolari.

Angela Creţu lucrează în cadrul Avon de 21 de ani, ocupând funcţia de director general în trei din cele şase regiuni ale grupului: Europa de Est, Turcia, Orientul Mijlociu şi Africa şi Europa Centrală. Între 2005 şi 2007 ea a fost CEO al Avon în România, după ce ocupase timp de trei ani poziţia de director de vânzări.

Angela Creţu este absolventă a Facultăţii de cibernetică economică din cadrul Academiei de Studii Economice şi şi+a început cariera la Avon în 1998 ca area sales manager în Constanţa.

Tranzacţia, evaluată la 2 miliarde de dolari, va creea cea de-a patra companie de cosmetice din lume, cu 3.200 de magazine din întreaga lume, cu o prezenţă în 100 de ţări.

Producatorul de cosmetice brazilian a cumparat The Body Shop intr-o tranzacţie estimată la 1 miliard de euro, de la grupul francez L'Oreal, în 2017, scrie zf.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna seara, as dori sa fac si eu o reclamatie la Avon.Ma juta cineva, dar la directoarea Angele Cretan.Ma ajuta cineva, va rog frumos?
0
0
Nu a vandut produse din usa in usa precum multi altii.
3
1
Cum dracu' sa nu fim in kktul in care traim cand exista atatia idioti, probabil, majoritatea fiind leat cu mine,care ne pregatim sa batem la portile vesniciei!Cretinilor patologici, articolul face referire la faptul ca o ROMANCA este atat de competenta incat a fost numit manager in cadrul unei importante firme internationale! Ca ROMANI ar trebui sa fim mandri! Dar noi ROMANII, ce facem?O improscam cu kkt pe compatrioata noastra!De ce?Ptr ca suntem un NEAM NENOROCIT, BLESTEMAT, ros de invidie si prostie atunci cand vedem ca alt ROMAN promoveaza datorita competentei, ne inecam in propriul venin.
8
2
produsele de la Avon o apuca diareea.
6
3
Cati frustrati si cata ura la cei de mai jos
4
3
de bune ce sunt, n-au curajul sa le vanda in magazine. folosesc teapa piramidala gen cati fraieri mai agatam azi. faci cariera din a trage tepe altora, plm.
6
4
Are dreptate lon. Si eu iau cosmetice de la Sephora, Douglas, Marionnaud! Saracii si fraierii iau nashpeturi de la avon si oriflame!
6
4
Nici nu le folosesc. Iau de la Sephora, testez! Tu saracule ia de la avon ca vin la usa!
6
6
Bravo ei . ca ea mai sunt si alti romani. Pacat ca majoritatea sunt cocalari atarnatori si neam de secaturi si koorve
16
3
baaai Ioane, daca au produse naspa nu le mai cumpara, nu ai decat sa folosesti alte marci de farduri, machiaje, creme ..... vaselina .... idiot mai poti fi!
9
5
Bravo ei, dar avon e o mare teapa! Produse scumpe si naspa! Daca aveau produse bune le vindeau in magazine!
12
7
Frumoasa nu e, dar stie sa faca bani penteu altii, dar si pentru ea.Cum?Nu ne intereseaza..Scopul scuza mijloacele.
8
6
In multinationale tot asa se face cariera, cum spun primii trei comentatori, care e problema? si-a urmarit telul in viata si a reusit, bravo ei!
10
1
Avon parca e un mlm ceva cam piramidal asa... Fuge dupa tine sa te bage in sistem.
6
8
Mai sunt si cativa romani adevarati pe langa cei 18 milioane de cocalari.
18
2
dar pline de substanta. primul: fata a avut curaj si a inceput sa vanda produse din usa in usa si a crescut profesional permanent pentru ca a avut calitati. Doi : daca se fute si ii plac limbile nu demonstreaza decat ca e desteapta si sanatoasa. Trei : sa vinzi sampon si sapun nu e o rusine sa nu le folosesti ,da.
21
3
asta inseamna sa fii mafiot, sa termini cibernetica ca sa vinzi sampon si sapun.
8
12
A fost gagica mea. Am futut-o de multe ori. O suge excelent! Ii plac limbile in pizda.
10
25
Direct area sales manager.
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108