REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O să MURIM sub șine, din cauza căii FERATE din zona SABROSO. Video

O să MURIM sub șine, din cauza căii FERATE din zona SABROSO. Video

Replica API 10 februarie 2021 | 20:18 2624

Din grabă sau inconștiență mulți constănțeni mor loviți de trenuri, iar alții rămân mutilați pe viață. Trecerea la nivel de cale ferată a devenit subiect intens de discuţie în rândul constănţenilor. Dat fiind faptul că tot mai multe accidente feroviare tragice se petrec la nivelul judeţului Constanţa. În zona Sabroso, sute de oameni sunt nevoiți să traverseze zilnic calea ferată pentru a ajunge acasă.

Zi de zi, sute de locuitori ai orașului care locuiesc, învață sau muncesc în zona Sabroso își pun viața în pericol, fiind nevoiți să traverseze calea ferată care îi izolează de restul orașului. Cetățenii au făcut de-a lungul timpului numeroase sesizări către Primăria municipală pentru a amenaja zona astfel încât traversarea liniilor de cale ferată să se poată face în condiții de deplină siguranță. De-a lungul timpului, scurte momente de neatenție au costat viața a zeci de oameni care au murit pe calea ferată din zona Sabroso, sub șinele trenurilor.

Calea ferată se transformă în cimitir

Oamenii sunt revoltați din cauza faptului că deși au depus zeci de cereri și sesizări către Primăria Constanța pentru amenajarea zonei, se pare că, nimeni nu îi ascultă, iar problemele lor trec neobservate, în timp ce zona se transformă în cimitir.

,,Mor tineri, bătrâni, nu interesează pe nimeni”

,,Nu mai știm ce să facem, am depus cerere la Primărie în anii trecuți, dar se pare că nu interesează pe nimeni de soarta noastră. O să murim cu toții sub șinele trenurilor. În fiecare zi sunt nevoită să trec această calea ferată pentru a merge spre casă. Noaptea este dezastru, nu se vede nimic. Mor tineri, bătrâni, nu interesează pe nimeni. Poate noul primar o să ne ia și pe noi în seamă.”

VIDEO:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
probabil oamenii vin suparati de la service BLC authouse leader unde duci masina pe roti si o iei inapoi pe platforma...de suparare omul se arunca in fata trenului.
4
0
Uitati-va la aia din video cum traverseaza , se asigura la prima cale ferata....dupa aia a traversat inca doua fara sa mai intoarca capul , astia mor....
3
0
astea sunt adevaratele probleme ale constantenilor !!!
5
2
O pasarela in folosul oamenilor e imposibil de construit,pentru ca ar insemna ca in Romania sa se ia exemple din tarile inapoiate ca Germania,SUA si altele .
5
0
Si ce pula mea vor oamenii? Nu cumva vor sa devieze calea ferata sa circule ei ca pe bulevard? Neatentia costa, uneori chiar si viata.
5
5
MURIM SUB SINEEE!! Asa a scris Vrejoiu in titlu. loool. Ai vazut vreodata vreun tren? Crezi ca poti sa faci vreo diferenta intre sine si roti? Sau te gandesti la senile? Ca la tanc?
10
1
Toti betivanii ordinari trec drumul si calea ferata ptr circiumile alea ilegale,facute de chefere pe pamintul lui.ia mai muriti ba flacai...
4
3
Genocid,macel este la cosmelia aia infecta.beliti ochii atunci cand traversati calea ferata.daca nu,beliti pula aia mate.
5
4
pe timp de extrasezon sa mute telegondola la sabroso, asa mai scapa vreo 2-3
6
3
Si vreti cumva trecere de pietoni semaforizata?
5
5
sa se faca trecere de pietoni sa opresca trinu
6
3
Trenul are roti si nu sine, cum scrii tu in acest ,si in toate articolele de cacat mai proasto !!!!
10
1
muriti, ca si asa sunteti prea multi idioti.
7
3
din cauza caii ferate e o smecherie de exprimare, zic.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367