REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

O săptămână plină de provocări pentru sportivii de la CSM Constanța

O săptămână plină de provocări pentru sportivii de la CSM Constanța

Ana Maria LIPAN 13 aprilie 2023 | 00:00 601

Avem din nou o săptămână cu provocări È™i emoÈ›ii pentru sportivii noÈ™tri, care luptă la cel mai înalt nivel în competiÈ›iile naÈ›ionale È™i internaÈ›ionale. Baschetbalistele senioare încep Finala campionatului, junioarele joacă la turneul final, handbaliÈ™tii luptă pentru Final 4 în Cupa României, în deschiderea unui cuplaj incendiar, alături de voleibaliÈ™ti, la Sala Sporturilor. Echipele de tenis de masă dau examenul de promovare în Divizia A, iar din Antalya aÈ™teptăm numai veÈ™ti bune de la Europenele de gimnastică artistică. Hai, ConstanÈ›a! Hai, România!

O saptamana plina de provocari pentru sportivii de la CSM Constanta

Calificată în premieră în finala Ligii NaÈ›ionale de Baschet Feminin, CSM ConstanÈ›a începe lupta pentru titlu cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana ultimelor cinci ediÈ›ii! Fetele antrenate de Tatiana Gallova È™i Norbert Kovasch joacă, în Sepsi Arena, primele două meciuri din seria de cinci a finalei. Joi, 13 Aprilie È™i Vineri, 14 Aprilie, de la orele 19.00. În direct pe FRB TV!

Baschetbalistele U15 CSM ConstanÈ›a au debutat cu dreptul în Turneul Final de la Sfântu Gheorghe, care reuneÈ™te cele mai bune 8 echipe din È›ară. După 50-40 cu Smart Cluj, echipa antrenată de Alina Șerban, Norbert Kovasch È™i Andreea DragoÈ™ se bate cu Sepsi Sfântu Gheorghe (MarÈ›i, 11 Aprilie, ora 17.00) È™i ACS Dan Dacian BucureÈ™ti (Miercuri, 12 Aprilie, ora 10.00) pentru calificarea în Semifinale. Primele două clasate merg mai departe. Joi, 13 Aprilie, sunt programate Semifinalele, iar Vineri, 14 Aprilie, Finalele.

BaschetbaliÈ™tii U18 CSM ConstanÈ›a continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului NaÈ›ional – Grupa 2. NeînvinÈ™i în cele 7 etape de până acum, băieÈ›ii noÈ™tri se pregătesc pentru duelul de pe teren propriu cu cei de la CSM VSK Miercurea Ciuc. Vineri, 14 Aprilie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor.

CSM ConstanÈ›a luptă pentru promovarea în Divizia A, chiar în Sala Sporturilor din ConstanÈ›a! Joi, 13 Aprilie, echipele antrenate de Viorel Filimon, Anamaria Sebe È™i Cristian Grigore vor juca simultan, de la ora 10.00, tur-retur, contra CSȘ Sfântu Gheorghe (masculin), CS Gloria 2018 BistriÈ›a (feminin, CSM 1) È™i CS Cluj-Napoca (feminin, CSM 2). Campioanele europene Elena Zaharia, Bianca Mei-RoÈ™u È™i Camelia Mitrofan intră în acÈ›iune! Intrarea în sală este liberă!

VoleibaliÈ™tii CSM ConstanÈ›a revin în Sala Sporturilor, pentru meciul 2 al seriei cu Rapid BucureÈ™ti, din grupa 5-8 a Play-Off-ului Diviziei A1. Învinsă în Capitală, echipa antrenată de Răzvan Parpală are doar varianta victoriei ca să poată continua cursa pentru locul 5. BăieÈ›ii noÈ™tri mizează pe suportul publicului. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 20.00!

HandbaliÈ™tii CSM ConstanÈ›a luptă cu Dinamo BucureÈ™ti în sferturile de finală ale Cupei României, la patru zile după derby-ul din Liga Zimbrilor. BăieÈ›ii antrenaÈ›i de George Buricea È™i IonuÈ› PuÈ™caÈ™u vor revanÈ™a. Cine câÈ™tigă, merge în Final 4! Miză mare, meci de neratat! HaideÈ›i să umplem tribunele la Sala Sporturilor! Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 17.30.

HandbaliÈ™tii juniori CSM ConstanÈ›a joacă în Capitală cu echipele celor mai galonate cluburi din handbalul masculin românesc. Primii intră în luptă juniorii I. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 16.30, în Sala Dinamo, se joacă CS Dinamo BucureÈ™ti – CSM ConstanÈ›a, în Grupa Valoare 2, etapa a 4-a.
Joi, 13 Aprilie, este rândul juniorilor II. De la ora 14.30, în Sala Lucian Grigorescu, este programat meciul CSȘ Steaua BucureÈ™ti – CSM ConstanÈ›a, contând pentru etapa a 4-a din Grupa Valoare 2.

Sabrina Maneca Voinea va evolua la toate cele 4 aparate la Campionatul European de Seniori din Turcia. CompetiÈ›ia este organizată în perioada 11-16 Aprilie, la Antalya, unde sportiva CSM ConstanÈ›a, antrenată de mama sa, Camelia Voinea, vrea să confirme rezultatele excepÈ›ionale obÈ›inute anul acesta la Cupa Mondială de la Doha. Miercuri, 12 Aprilie, sunt calificările la individual compus È™i aparate È™i finala pe echipe, Vineri, 14 Aprilie, este programată finala la individual compus, iar în weekend, pe 15 È™i 16 Aprilie, vor avea loc finalele pe aparate.

SahiÈ™tii CSM ConstanÈ›a participă la Campionatul NaÈ›ional de Copii È™i Juniori, organizat la Eforie Nord. Tudor Henry Eduard a deschis cufărul cu medalii, la Open 12 Dezlegări. Întrecerile au loc zilnic, începând cu ora 9.00, până în data de 14 Aprilie.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515