REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O SEXY BLOGGERIŢĂ a INTRAT în DIZGRAŢIA SFINŢIEI SALE, TĂNĂSESCU, de la Arhiepiscopia TOMISULUI!

O SEXY BLOGGERIŢĂ a INTRAT în DIZGRAŢIA SFINŢIEI SALE, TĂNĂSESCU, de la Arhiepiscopia TOMISULUI!

Replica API 7 august 2020 | 00:41 11278

Spirite încinse la Arhiepiscopia Tomisului! Preotul Eugen Tănăsescu poartă în aceste zile un „război” cu tânăra care se ocupa de radio și de live-urile de la slujbele susținute de Arhiepiscopie. Tânăra aduce acuze serioase bisericii și celor care au făcut-o să dispere și să plece „val vârtej”. Preotul... nu comentează.

Sexy bloggerița de la Arhiepiscopia Tomisului a „demisionat” din funcția sa de bun samaritean și acum este împroșcată cu noroi. Un război demn de serialele ’ dramatice’ s-a desfășurat în ultimele zile pe paginile de socializare ale preotului Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei și sexy bloggerița, Natalia Păun ce se ocupa de radio-ul deținut de instituția bisericească dar și de intervențiile live de la slujbele susținute în perioada de început a pandemiei. După lungi discuții, acuze, jigniri și supărări adunate, Natalia a decis să plece de la biserică și să-și descarce oful pe blogul pe care îl deține.

„Îmi vorbeau urât, mă luau la mișto, îmi vorbeau autoritar”

Contactată fiind, tânăra a afirmat faptul că nu s-ar mai întoarce nici în ruptul capului la Arhiepiscopie și că a fost extrem de rănită de diverși oameni din cadrul bisericii. „Eu am mers să îi ajut la radio, apoi, la începutul pandemiei transmiteam slujbele live. De-a lungul timpului am avut mai multe incidente cu diferite persoane din Arhiepiscopie, până la cireașa de pe tort, dacă pot să îi spun așa. A fost un incident cu un călugăr care mi-a vorbit urât, autoritar, m-a luat la mișto. Nu avea un comportament de călugăr și de credincios. Eu nu le-am cerut nimic la schimb niciodată pentru că i-am ajutat și nici nu o să le scot ochii cu asta dar măcar un pic de respect puteam să primesc. După acest incident, ÎPS a rămas indiferent. Nu a luat nicio măsură vizavi de acel călugăr. Problema dânsului era că am postat eu pe blogul meu un articol în care am scris că mă retrag din cauza anumitor preoți care se comportă urât.

Îmi vorbeau urât, mă luau la mișto, îmi vorbeau autoritar, mi-au spus că am gura mare și mă cred deșteaptă. Un cameraman m-a făcut ”ușuratică”! Toate astea pentru că eu făceam live-urile de pe telefonul unui călugăr care m-a amenințat că nu îmi mai dă telefonul să fac live-uri de parcă eu i l-aș fi cerut. Arhiepiscopia a decis asta. Să fac eu live-ul cu telefonul lui că era mai bun. ÎPS m-a sfătuit să nu îmi mai fac supărările publice. La ei se ține gunoiul sub preș, din câte văd” a declarat Natalia Păun.

Preotul Eugen Tănăsescu nu comentează: E personal!

Întrebat fiind de acest incident, Eugen Tănăsescu, a răspuns cu „este o chestiune personală” însă, atunci când postezi anumite lucruri pe o pagină publică, acele lucruri nu mai sunt deloc personale. Iată ceea ce a scris preotul pe pagina de Facebook: „ÎMI CER IERTARE!

Către toți cei care mi-ați trimis mesaje, regrete, reproșuri, avertismente și mustrări cu privire la ce se întâmplă cu Natalia Lorena: îmi cer iertare! Am greșit! Am fost păcălit/mințit/orb/nepăsător/visător...luați-o cum vă convine. Pentru că: am crezut sincer în îndreptarea ei, în textele și gesturile ei, în scoaterea ei din iad, cum singură spunea. Și am susținut-o cât am putut, cu și fără timp. Dar, așa cum e la Pilda semănătorului, grupele 2-3, puțina credință nu a ajuns la capăt cu rodirea. Asta am ignorat și sunt vinovat; am ignorat sistematic semnele rănirii orgoliului ei. N-am să spun care sunt, dar port vina că n-am ascultat nici măcar de ea, când îmi spunea cât de sufocată și încărcată se simte, cât de slabă îi e credința și cât rău poate provoca celor din jur, din orgoliu. Am crezut mai mult în spusa că, orice s-ar întâmpla, ea nu-i va face ÎPS Teodosie ce-i fac alții. Doar se spovedea la dânsul. Țeapă...exact aia face: scandal, ca să-și justifice neputința. (…)

Nu ne mai rămâne decât să ne rugăm pentru ea. Că de ea nu ne mai putem ruga. Orgoliul ei nu suportă rugăminți.”

De ce tot acest război între preot și bloggeriță

„După ce i-am lăsat tot ce aveam de la radio și trepiedul, Tănăsescu a postat pe Facebook un mesaj cu ‘Natalia m-a blocat. Să ne rugăm pentru ea. Are ispita fiului risipitor’ și am întrebat de ce a făcut asta și mi-a spus să se roage oamenii pentru mine. Cel mai probabil este supărat că l-am lăsat baltă. Eu cred că ceea ce a scris a făcut-o pentru că așa i s-a cerut.

Puteți citi și:

Mă retrag! Nu dintr-o biserică, ci dintr-o adunătură de oameni răi.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga Tana si chiar ai lefa pt asta...ma refer pt basinile care le scoti pe gura.Am vazut ca esti destept si in div emis tv.Mai degraba spune public cum se facea ca se facea menajul decedatilor in acel garaj.Nu de aLTA DAR VECINI STIU CE SPUN.Un gabor si o cucoana de la DSP sa sacapat si na lumea stieeee
1
1
Cu parere de rau, marea majoritate a popilor sunt oameni rai. Uneori, foarte rai . Existasii exceptii dar majoritatea zici ca sunt diavoli in sutana! Iar acest individ, Tanasescu, este pur si simplu toxic, emana energie negativa. Un ticalos care nu stie altceva decat sa-l pupe-n dos pe diavolul principal, pe numitul Teodosie Spagoveanul!
5
0
Citat din DJ POPA acum vreo doi ani in urma in postul pasteluiu sa mai punem o saltareata. Acum a recidivad dinou in postul adormiri MAICI DOMNULUI. Sa vina salam cu o saltareata fara botnita ca-i dezlegare de la ARAHAT.
5
0
fata asta are dreptate, si chiar o cred cand zice ca o luau la misto, in Romania asa este peste tot, si astia care fac asa si ei la randul lor au fost luati la misto si acum se razbuna luand la misto pe altii, fara sa inteleaga ca si lor li s-a facut o nedreptate si ca acum e sansa lor sa fie asa cum si ei si-ar fi dorit sa fie sefii lor
9
2
eu decid ce se intampla in arhiepiscopie,mosu' e la discretia mea si da l-am pus parorh pe Lupascu si pe altii.
5
1
Bilangiiilorrr
5
6
Preotul asta eugen tanasescu se pare ca are circuite covidate la creier, de multi ani halucineaza pe la radio, doar 'sfintele' ii dau crezare!
11
5
Blogherita sfanta dupa ce a primit multe impartasanii cu lingurita ei acum si-a gasit alt job ! ha-ha
8
2
La munca !!
8
2
Cauta-ti ceva de lucru domnisoara,nu-ti epuiza resursele fizice si psihice cu morile de vant! viata este foarte scurta si nedreapta!
11
9
Pai cum sa reziste fata printre homalai.
20
6
Tanasescu si Teodisie sunt 2 gunoaie
22
8
Ai vrea sa dai acolo nebunule
12
3
bine ca te-ai trezit Diana , aia sunt o adunatura de paraziti ce traiesc in hotie ,pacalesc pe cei cu mintea scurta, desfrinati , adunatura fara cultura mintala.
24
5
timotei 2:12
5
3
asta seamana cu SUA
5
1
Draga dnle Tanasescu esti abracadabrant.Care a fost declaratia dumitale cind fiema din subordinea sefului dumitale facea menaj decedatilor in acel garaj.Asa ma incearca o stare de regurgitie de numa numa.Esti execrabil.
21
4
Religie spui cretinism spui!
28
7
si Octavian Ichim traieste cu preasfintitul.........
20
8
Popi smintiti, in frunte cu Tanasescu asta, care si-a pus fustele in cap pe Facebook. Adevarat popa!
33
4
am facut la preoti si direct parohi ,majoritatea moldoveni adusi de sfintia sa patronul !
17
4
Huoooo. La labe
16
4
In ultimii 30 de ani, copiii din tara asta, in general fetitele, nu mai au modele dupa care sa se inspire, si asta si din vina presei, care, intotdeauna, a promovat prostia si curvia. Am ajuns sa dam in instituia Bisericii, doar pentru ca, nu stiu ce "sexy bloggerita", vezi Doamne, si - a dat demisia de la nu stiu care radio.
16
27
nr 1 este Cristea ,ala care la facut preot pe unul Lupascu la Murfatlar,praroh chiar
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102