REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O simigerie din COSTINEȘTI vinde PIZZA cu INSECTE

O simigerie din COSTINEȘTI vinde PIZZA cu INSECTE

Replica API 9 august 2021 | 16:54 1682

Un turist cazat în stațiunea tineretului Costinești s-a trezit cu o mică surpriză, un topping inedit, din ce în ce mai des întâlnit, în pizza pe care a cumpărat-o de la o simigerie cunoscută. După ce și-a achiziționat pizza, tânărul a dat peste peste o insectă strecurată în topping. La scurt timp, turistul a postat pe rețelele de socializare, iar din comentariile internauților, se pare că nu este prima oară când astfel de insecte ajung în mâncarea consumatorilor.

Pizza cu topping zburător. Nu, nu este o reinterpretare a bucătăriei asiatice, ci doar o realitate a condițiilor insalubre în care funcționează unitățle de alimentație publică de pe litoral. De acestă dată, ghinionistul a fost un turis aflat în vacanță la Costinești. Acesta și-a cumpărat de la o simigerie cunoscută, mai exact de la Matei, o felie de pizza, doar că în momentul în care a dorit să se înfrupte, acesta a avut parte de un șoc. Pe felia de pizza era o insectă.

Situația nu este singulară

La scurt timp, acesta a postat pe internet pățania, iar din comentariile internauților, se pare că nu este pentru prima oară când insectele ajung în farfuriile cosumatorilor. ,,Da, acolo nu este de mâncat. Eu mi-am luat un covrig care era plin de păr... Nu știu de unde, dar nici nu vreau să mai aflu. E periculos să mâncați acolo.”, a afirmat un alt cosumator.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272