REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

O șoferiță a MURIT după ce a intrat cu mașina în COPAC. VIDEO

O șoferiță a MURIT după ce a intrat cu mașina în COPAC. VIDEO

Replica API 24 iunie 2019 | 12:39 589

Un teribil accident rutier a avut loc duminică, 23 iunie a.c., la ieșire din localitatea Comana spre Negru Vodă din județul Constanța. În urma incidentului o șoferită a decedat, după ce a intrat în coliziune cu un copac. Aceasta se afla singură în mașină. La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță, iar polițiștii rutieri au declanșat cercetările pentru a stabili modul producerii nefericitului eveniment.

Ce spun oamenii legii:

Dumincă, în jurul orei 6.50, o femeie în vârstă de 58 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Constanța către Negru Vodă și, ajungând la km 35, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

A rezultat decesul femeii. Conducătoarea auto se afla singură în autoturism.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu ce vina am avut de a intrat cu masina in mine?
1
0
Comentatorii idioti nu vad ca cei mai multi soferi morti sau care omoara in accidente sunt totusi barbatii. Pe de alta parte,pacat ca nu a crapat un interlop.
2
1
E bibe!inca o prostovana care trimitea mesaje lavolan a ajuns unde trebuie.Sa trimita si acum.un fraier criminal mai putin pe sosele!
0
3
.Exista posibilitatea sa i se fi facut rau in trafic sau sa fi suferit vreo depresie si ....
4
2
avea centura, esti un taran prost. nu mai comenta ca isi da kumea seama de ce javra esti
2
1
Poate a facut infarct sau accident vascular cerebral la volan, desteptilor, poate de asta a pierdut controlul volanului. Dar daca e femeie sa ne luam de ea. Sunt de 100 ori mai multi barbati care au luat carnetul doar din gresala sau pe .... . De aia nu comentati, si conduc ca nebunii, de zici ca au schizofrenie multi.
10
2
Bai derbedeule,tu stii de ce conducea individa masina suv pick-up? Pt siguranta ei in trafic.Restul nu conta. Daca erau oameni sau o masina de clasa mica pe directia ei? Ce facea individa? Aveai impresii ca ii trebuia masina cu bena in loc de portbagaj?
3
4
Daca nu stiti despre ce e vb mai bine numai comentati... Poate ca femeia are mai multi ani de conducere decat aveti voi ca si varsta. Si apoi decat sa scrieti baliverne mai bine va tineti gura! Sunt pers care sufera in urma acestei pierderi! Macar respectati pers decedata! Daca era cineva din fam voastra numai bateati campii pe aici!!!
9
2
Nu cumva tu esti procuroarea din craiova care ducea taras un copil pt progresul ca natie de a pune in aplicare o hotarare judecatoreasca? Chiar daca incalca legea si tara pe copilul altuia ca sa-l duca intr-o locatie necunoscuta.
5
6
Citind comentariile voastre inteleg de ce nu putem progresa ca natie. ''multi da'prosti.Prosti da' multi". Daca vi se intampla voua, erati nedreptatiti de soarta. Cretinilor
13
3
Cand esti prost esti prost si uneori chiar mort!
3
11
Mai nou soferitele de orice varsta, de la alea cu flocii pe bigudiuri si pana la alea care nu mai au deloc, se urca la volan de suv-uri sau dubite de marfa si le vezi cum isi sucesc gaturile pana ies dintr-o parcare sau cand intra intr-o intersectie. Asta nici drumul drept nu era in stare sa-l tina, va dati seama cum parca.
14
10
la cratita...azi era intreaga si vie Conducatoarea auto a confundat cratita cu volanul.De morti numai de bine.
8
15
Ironia e ca avea centura .
4
6
Daca avea centura cuplata acum traia bine merci , prostia se plateste....bine ca nu au fost nevinovati pe contrasens !
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272