REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O șoferiță din Constanța a 'încălecat' sensul giratoriu

O șoferiță din Constanța a 'încălecat' sensul giratoriu

Replica API 29 noiembrie 2019 | 02:04 474

O șoferiță din Constanța a ”încălecat” sensul giratoriu de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona CET. Aceasta a făcut senzație spre deliciul celorlalți participanți la trafic dar și pietonilor, înviorându-i cu puțin umor, și așa vremea mohorâtă de afară și ceața nu reușise să îi înveselescă. Unii dintre șoferi s-au dus să o întrebe dacă are nevoie de ajutor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adevarul e ca semnul ala albastru cu sageti care se vede in poza e foarte derutant pentru doamne si domnisoare. Nici stanga nici dreapta
2
1
are cwrvaa
2
2
Nu te mai caca pe tine, si eu ii urasc pe militieni dar nici ei nu au ce sa faca intr-un oras cu intersectii sovietice adica neperpendiculare. Si americanii au vrut da puna giratorii si au intrat soferii in ele. Atat ca americanii au intrebat de ce? Soferii zu zis ca giratoriile veneau peste ei si nua u stiut cum sa reactioneze. Si bineinteles in spirit american au demolat tot si au facut intersectii perpendiculare semaforizate cu semafoare inscriptionate - stop pe culoare arosie , go pe verde!
2
2
Mai curand cred ca a parcat ! Doar s-a rujat si apoi a plecat! De aia isi iau barbati navigatori, sa le cumpere Jeepuri sau tancuri germane sa poata birui in lupta cu bordurile si cu giratoriile.
5
1
Militienii ne-au umplut de giratorii. Giratoriile mari sunt periculoase. mai bine semafor. Dar daca atata gandesc astia. Uneori ai de ales: fie alegi tamponarea, fie iei giratoriul. Toti prostii s-au dus direct catre proasta, in loc sa va duceti la militie mai intai.
2
5
Ca sunt blonda.....lilulilu. Sa ma futa crocodiluuuuuu........
3
3
Sensurile giratorii sunt bune, dar si rele. In caz de accident este greu sa demonstrezi ca ai dreptate.
4
5
din cauza ca nu a gasit loc de parcare in zona ,fata a parcat masina in sensul giratoriu....primaria e de vina ca nu face locuri de parcare si pune stalpi peste tot Lasand gluma,lasati telefoanele si fi-ti atenti la drum,lasati dracu mesajele sau facebook-ul
12
2
probabil vorbea sau butona telefonul sau cauta rujul in posheta
15
1
femeile astea au impresii foarte bune despre ele
10
1
Daca gps- ul ii spunea intra in sensul giratoriu ea ce vina are?
12
2
O tuta adormita
9
2
Ce vrei frate , femeia se stia pe Autostrada Soareleui , inca . Nu si-a dat seama ca deja , era pe un bulevard , in Constanta .
11
1
Si poftim unde se ajunge
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272