REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O șoferiță din Constanța, prinsă pe centură... cu 220 de km la oră

O șoferiță din Constanța, prinsă pe centură... cu 220 de km la oră

Virgil STOIAN 28 decembrie 2022 | 14:14 11531

O femeie de 49 de ani, din Constanţa, a rămas fără permis pentru următoarele 120 de zile, după ce a fost prinsă de radar pe Centura Bacăului cu 217 kilometri pe oră.

„La data de 22 decembrie a.c., în jurul orei 16.19, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat pe A 7, centura ocolitoare a municipiului Bacău, o femeie de 49 de ani din județul Constanța, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 217 km/h. Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile”, a declarat comisar de poliţie Irina Oana Năforniță, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, potrivit gandul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rică mai vinzi păsărică ? Iei mwwvm
0
3
Bacăul are centura? Poate de castitate!
3
1
Adevaru ca toate basinoasele cu masini de la tasu' ,barbasu' sau amantu',bineinteles fara bun simt,caractere jegoase,nu dau doi bani pe regulile de circulatie- poate nici nu le cunosc.....permise luate pe ...nu mai zic ca ma cenzureaza ...dar stim cum!
4
0
Adevaru ca toate basinoasele cu masini de la tasu' ,barbasu' sau amantu',bineinteles fara bun simt,caractere jegoase,nu dau doi bani pe regulile de circulatie- poate nici nu le cunosc.....permise luate pe ...nu mai zic ca ma cenzureaza ...dar stim cum!
3
0
De ce naiba comentați,în străinăt**e sunteți mielușei și va conformati legislatiilor în vigoare,nici măcar eu nu s corect,dar tac,și nu jignesc pe nimeni,dacă greșești taci!?
3
0
Ce treaba are Chitac cu cacacioasa care-a mers cu viteza? Si este mai bine cu Chitac decat cu javra mincinoasa de Fagadau. Sper sa castige Chitac si al doilea mandat, chiar merita.
3
12
Dale la muueeee chitac la toți care te au votat ca doar asta le e menirea la constanteni la fiecare mandat pe care îl cistiga PNL psd Poporul r*mân majoritatate slugi ingenunchiate cu creierul spalat nu mai știu ce vor Ei cred ca o sa fie mai bine dar de unde ca tot jumuliti si batjocoriti vor ajunge la fiecare mandat de primar schimbat PNL psd
4
5
E simplu sa comentezi ca prostu. " Pleacă mai devreme zice el". Gata..ai rezolvat tot. Dacă muncești pana la 16:30 și trebuie sa-ti iei copilul la 17:00 și din cauza orașului infect faci o ora pe un drum de 3 km cum e? Pleci tu zilnic mai devreme ca ești șmecher nu, sau îți dai demisia de naiba, ca îți dă Chitac bani degeaba.
5
10
De mai jos, pe langa sosele, oamenii mai au nevoie si de apa si caldura, mai besi ca stai in coloana si nu poti tu sa dai blana, pleacă mai devreme ruptul in c*r
5
6
Primarule, animalule, atat tu cat si femeia barbat Onanesian ati distrus orasul asta! Nemernicilor! Are dreptate omul de mai jos cu gropi si cu pe dreaqu sa va ia!
16
5
S-a dus la Bacau sa exerseze. În tot județul Constanța nu găsești un drum pe care sa mergi cu 220 fara sa te răstorni din cauza damburilor și a gropilor.
19
3
Mai degraba surprinsa. Ca sa fie prinsa trebuia sa vina cineva din urma cu o viteza si mai mare.
12
2
aia 220, sigur nu erau cm?
3
3
Sa se îngroape la BELLU
7
3
Important sa mergi in limite normale dar rămân fara cuvinte când văd pe stradă căcăcioase de 3 zile șoferi care nu respectă restricții de viteză,cedează trecere,stop,etc.AU INEBUNIT FEMEILE LA VOLAN !
20
0
Suntem nr1 la accidente pe ue pentru ca avem cea mai p*****a infrastructura din ue
6
9
Asta in mod sigur a depasit viteza legala de nenumarate ori dar politia din constanta se pare ca nu a prins-o sau a prins-o si a scapat ieftin; oare de ce a trebuit sa ajunga pana la bacau ca sa fie prinsa o inconstienta ca asta ? pe de alta parte raportat la pericol si viteza sanctiunea mi se pare cam mica, sanctiunile rutiere sunt prea blande si de asta suntem pe locul 1 in ue la accidente
24
7
Și ISTERICELE au inebunit șoselele Ro.Sunt mai periculoase decât barbatii
26
0
Pai normal ca pe centura altui oras . Ca la noi daca depasesti 100 deja risti sa te rastorni de la denivelari si santuri
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272