REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.3° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O șoferiță s-a RĂSTURNAT cu mașina, în municipiul Constanța!

O șoferiță s-a RĂSTURNAT cu mașina, în municipiul Constanța!

Replica API 10 octombrie 2018 | 00:08 531

Un accident rutier a avut loc marți, 9 octombrie, în municipiul Constanța, la intersecția străzilor Făgetului cu Maramureș, unul dintre autovehiculele implicate răsturnându-se. Potrivit anchetatorilor, o tânără în vârstă de 24 de ani a condus un autoturism pe strada Făgetului, dinspre bulevardul Mamaia către strada Maramureș, iar la intersecția cu aceasta din urmă, nu a respectat semnificația indicatorului Oprire și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat. Mașina condusă de femeie s-a răsturnat. A rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței, care este din Constanța. Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate nu sunt mai tari ca mine sau ca aklti barbati!!! Totul este relativ! Lasa gargara!!!
4
0
daca femeia s-a rasturnat de ce e o ea in poza la volanul celeilalte masini
1
0
Ce vocabular scarbos! Halal educatie!
3
2
Hai trimite-le pe gagicile alea pe E85 bucuresti-iasi tur-retur sa vedem cu cate gagici mai ramai.
0
3
Ce boi sunteti astia de mai jos! Stiu niste gagici care bat la cur sute de prostalai in trafic!
3
3
Cand s-a realizat modelul logan se spunea ca arata ca un cazan de tuica. Trebuia un pic mesterit din ciocane si il faceau sa arate ca un protap cu rotisor. iata femeia asta gospodina s-a rotisat pe toate partile ca la protap.
1
2
Care..., sa le vezi cand se dau cu ruj in timp ce conduc, sa le vezi ce cruci baga cand trec pe langa o biserica... uitand complet de volan.... intorcandus-si capul in directia bisericii...
6
0
La 24 de ani cam asa stau soferitele : cu roatele in sus....de placere. Dar ce se vede in foto vraful de reviste pe jos? Asta avea masina pe post de tomberon de reciclat maculatura?
5
2
catastrofaaaaaaaaaaa!!! Sa vezi ce fete de retardate, am vrut sa spun futute si neplatite, fac la tine daca le atragi atentia ca nu e bine sa iti taie calea... sa vezi semne si injuraturi pe ele!!! asta e adevarul, ce vrajeli ca femeile sunt mai atente ca barbati, bla bla bla... Nativ sunt facute sa fie imprastiate, Atat oamenii de stiinta cat si medicii spun ca barbatii sunt mai atenti si cu spirit de porientare la volan, neavand neaparat nevoie de GPS, ei putand sa se descurce in aproape orice situatii. P.S. NU SUNT MISOGIN!!! ASTA E ADEVARUL CU MUIEREA LA VOAN!!!
8
4
MUIA ESTE MAI REPEDE INVATATA DECAT SOFERIA.POT SA MA LAS DE SOFERIE DE ACUM 1000 DE ANI SI TOT CONDUC IN MARSARIER DECAT O PAPAGALITA CU FATA.MUIE SERVICIULUI POLITIEI ROMANE CARE LE DA PERMIS DE CACAT MAIMUTELOR.
6
9
Ca femeia sa conduca bine ,un barbat trebuie sa-si bata capul cu ea s-o invete. Treaba asta vine la pachet cu nervi stres certuri dar important e sa nu se intample ce se vede mai sus in poza. Cine spune altfel mananca turkish delight.
6
2
Mai da rai mai sunteti, daca era sotia voastra tot asa comentati?
2
8
Ce va mai place rahatul....pofta buna!!!
2
9
Daca tot s-a rasturnat poate i-a venit mintea la cap desi nu prea sunt sigur de asta....doar cu capu' in jos ii sta creierul drept, din pacate...of, of, mai, mai...
9
5
Femeie la volan....daca e si de la tara, ai belit-o.
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272