REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O stewardesă a IZBUCNIT: Acum, când nu mai aveți ce fura, vă întoarceți în țară!

O stewardesă a IZBUCNIT: Acum, când nu mai aveți ce fura, vă întoarceți în țară!

Replica API 27 martie 2020 | 14:51 13287

Georgiana Apostu, o stewardesă, critică public decizia rromilor de a reveni acasă. Aceasta povestește pe Facebook umilințele la care sunyt supuși membrii echipajelor aviatice de către românii care revin în țară.

„Acum fix 4 ani am plecat în viața asta de însoțitor de zbor. Departe de mama, de tata, de tot ce îmi era drag și iubeam. Am plecat cu niște oameni pe care îi știam de 6 săptămâni, care între timp mi-au devenit prieteni, colegi de muncă, colegi de casă și chiar și familie. Am ajuns în Anglia, după 3 zboruri, cu trolerul rupt de la atâtea escale adunându-mi hainele de pe banda din aeroport.

Nu mi-a lipsit niciodată familia mai rău ca în momentul ăla. Aș fi dat toate lirele din portofel să mă întorc acasă. Mi-am șters lacrimile, mi-am luat lucrurile și l-am sunat pe tata să îi spun ca am ajuns bine, și că de mâine sunt și eu, ca și el o zburătoare. Au fost 8 luni pline de muncă, de curse nebune, peripeții într-o lume și cultură complet nouă. Muncă. Bătături în palme de la cărucioare, zâmbete pe față după 4 zboruri și 14 ore de muncă, crampe la picioare de la stat. Muncă să pot obține transferul în țară. Îmi doream să ajung înapoi în tara mea, pe care o vedeam minunată atunci. Credeam că englezii sunt cea mai groaznică nație de pe acest pământ.

Nu. Noi suntem.

După 2 ani de zbor în țară în care am cunoscut toate jignirile posibile de la românii mei, aruncat bagaje peste picioare să le pun eu bagajele sau pungile de rafie în compartimente, de la cerut senvișuri cu frutti di mare, apa frizante, sau maleta vă spun că noi suntem. Ne înjurau, batjocoreau, eram un fel de sclavii lor cumpărați cu 9.99 euro. Se jurau că nu se mai întorc în țara asta de căcat, că la banii lor își cumpără private jet-uri. Când le cereai bani pe apă se făceau că nu aud și te vedeau ca pe un cerșetor când le repetai. Multe zboruri, putini oameni.

Acum când nu mai aveți ce fura, pe cine prosti, înșela vă întoarceți în țara asta. Țara asta în care am vrut atât de mult să mă întorc și sa fiu cu ai mei. Cu familia mea frumoasă. Mă bucuram așa mult când vă duceam în alte țări. Mă gândeam, „Doamne, unu mai puțin” iar acum vă întoarceți cu fustele pline de bani furați, cu aceleași plase de rafie, puțind a trufie și scârbă!

Veniți să ne omorâți bătrânii, părinții, și cel mai rău e că tot noi vă aducem și vă primim ACASĂ!” a fost mesajul postat de stewardesă pe Facebook, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unele dintre comentariile anti-postarea stewardesei ,arata, daca mai era nevoie, ca printre putinii oameni care se intorc in Romania,vin si multe nulitati ,care ne inunda viata ,si asa grea.
0
0
Am inteles ati facut un virus cumsecade pentru noi.Dupa ce terminati lucrarea faceti unul si mai zdravan pentru stancute altfel ne facem zombi si va bantuim!
2
1
Numai adevar in tot ce spuneti.
21
1
de ce esti fa proasta si minti lumea si zici de tigani cand terminata aia pe vorbea despre romani nu tigani, dar no vrei si tu reactii sa manance si gura ta ce plm
0
28
Toti pesti si toate curvele infectate si infectati cu tot felul de boli ,coronavirus, sculament,sida,latei, sifilis,,au revenit in romania Sa de-a dzeu sa muriti cu totii care ati venit bolnavi
23
2
si USR PLUS . Astia erau cei care votau afara si carora acum li se face plata de catre guvern. Sunt adusi in tara cu avioane pe curse strategice. Dupa ce ne au imbolnavit cu un guvern de tradatori si un presedinte incetinit mintal acum ne aduc si un virus care ne omoara parintii si bunicii. Mu.. ltumim pnl usr plus kwj.
24
5
Sa crape toate ciorile care fura mint nu muncesc
31
3
Sa suga pula stewardesa, e in job description.Coffee , tea or me? Nu fa curvo? Esti fina tu , o sugi la piloti si la bosorogi cu cardu bun.
5
43
Daca nu sunt ei, sunt porci ca tine!
7
14
nu tiganii is divina ci adolf cap sec in primul rand si diareia de prefect in al doilea rand,erau tiganii la torino bine mersi si acuma de nu trimeteau dupa ei avioane speciale,traficul aerian normal fiind blocat pan la calendele grecesti,partea si mai proasta este ca i-au adus in c-ta ,realizati cum vor arata unitatile respective dupa plecarea ciorilor,ca o cocina de porci
32
4
Are dreptate cand nu mai este de furat sau de cersit gata vine in ro peste noi
50
2
Degeaba le spui.ei sunt postaci care semneaza saptamanal la Trocadero statul de plata.ce pretentii ai de la ei ?ei isi fac treaba de sobolani de tastatura platiti.au 100 de cv scrise pe foaie de stroe si le turuie non stop.da le pace.sobolanii trebuiesc ignorati acum. O sa vina si vremea cand vor face plata. Mooe pesede
19
23
Cand vorbiti de tigani si borfasi nu il mai acuzati pe Johanis ma comentatorilor,sau voi nu cunoasteti ca la ultimele alegeri V.DANCILA a obtinut cele mai multe voturi in cart.Hanry Coanda si la Poarta Alba de la puscariasi,deci tigani si penali sunt votanti PSDeului nu ai lui Johanis.
43
36
Da, de ce va plangeti acum!? S-au luat masuri si totul este roz, ciuma roz! Astia care se intorc acum, si cu foarte multi dintre voi, ne-ati hotarat si ne hotarati viitorul! De ce va plangeti? Nu e bine? Nu e frumos?
37
10
TOATA LUMEA INJURA TIGANI BORATI PE NET !!! MAAA ASTIA NU STIE SA CETEASCA AI DOARE LA CIOC DE VOI !!! TREBUIE MARGINALIZATI SI DATI AFARA DE PESTE TOT SCUIPATI SI BATUTI PE STRADA PANA ASI IAU ZBORUL SINGURI SI PLEACA ALTFEL NU SCAPAM DE EI SANT TOT MAI OBRAZNICI SI AGRESIVI TREZITIVA SI ACTIONATI !!! UITE CA NE PUTEM MOBILIZA SA STAM IN CASE HAI SA NE MOBILIZAM SA SCAPAM SI DE CIUMA CIOREASCA !!!
60
3
Lasa k vin acasa,ciorile, si se apuca de treaba! Ciorile, trebuie exterminate! Da banii la banca, cand ii dati? Baniiii!!!!
50
4
Impuscati toti coloratii care se intorc
58
3
din cei care s-au purtat urat cu tanti stewardesa au fost, sunt si vor fi tigani! asa ca, draga mosului, ia mai du-te tu in ma-ta si spune adevarul! nu ponegri romanii cand , de fapt, tiganii s-au purrat cu tine cum se poarta ei de obicei, ale dracului de ciori borate si nespalate, vangura cu interlopii vostri. tata glont pt materialul de sapun, oriunde s-ar afla!
35
17
Aceasta rasa nu poate fi schimbata in bine de nimic si de nimeni. Tiganii asa sunt ei construiti genetic. Sunt scursurile acestei planete. Si din pacate se inmultesc ca sobolanii. Singura modalitate de a scapa de ei este EXTERMINAREA. Cand s-o da startul la aruncat grenade in cartierul Henri Coanda si nu numai ma ofer voluntar.
81
4
Daca nu erau ei tu nu aveai loc de munca fa javra !
6
90
Eu i am chemat pe borfaii care s au invadat europa sa fie sclavii italiei sa spele la cur toti italieni,fetele tinere sa pupe in poola toti nespalati iar tiganii sa fure sa cereseasca in toata europa.Pentru ei am o stima deosebita m au votat sa frec poola 10 ani sa vad lumea cu nevasta sa ma plimb de la Sibiu la Bucuresti sa schiez sa joc tenis si sa muncesc doar o zi pe saptamana.Si daca imbolnaviti romania mie chiar mi se rupe dragii mei votanti din diaspora.Bravo doaspora esti a mea !
40
9
ca e unu Barcaru la aeroport kogalniceanu care la f.te asa cum put. Le ridica fusta si dai bataie. Piticul porno Artagea il lasa ca amundoi sunt retarzi
16
3
Nu mai umblati toti cu cioara vopsita. Cei pe care-i ponegriti sunt rezultatul vostru si al meu deopotriva. Nu am facut nimic sa ii fortam sa iasa din mizerie. Nu i-am oprit sa nu ne exploateze fetele. Politicienii s-au inconjurat de ei cand au avut nevoie de voturi. Cei care le puteau aplica masuri coercitive s-au facut ca nu-i vad. Toti, cum spune si dn-ra s-au bucurat ca peste noapte au devenit problema altora. Ce se va schimba de acum incolo este mult mai important. Cate gulere albe se ascunt in spatele lor si profita acum ... . Popor ignorant!
30
15
Din cauza astora vom suferi toti
78
1
Asa este, acesti analfabeti au cutreierat lumea, au prostit-o cersind fara nerusinare si jignind grosolan cand banutul primit si muncit de donator, nu era pe placul putorilor.Sunt oameni care muncesc cinstit in tara asta la un salariu minim si nu au plecat din jurul casei, iar ei s-au plimbat in lung si in lat tot pamantul.Nu degeaba americanul si-a limitat vizele! Aceasta rasa trebuie educata, cine nu se supune, glontul, altfel ne doboara.Si dintre ai nostri sunt care considera ca urcat in avion, e smecher:vorbesc urat, beau, deranjeaza, jignesc..
68
0
Doamne cata dreptate ai!
70
2
Replica e fostul Oups de Constanta ???
4
14
mai rau este ca mai mult ca sigur ca unii vor deveni votantii psd si implicit ai idiotului cu freza aranjata la casa albastra si fatza de conducator atelaj din Beidaud...
26
31
Gandim la fel si e adevarat
82
1
..acesta este purul adevar..totusi va-ti exprimat cu gingasie la adresa acestor nulitati...pleava societratii romanesti...asa ne trebuie..
113
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218