REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
21.4° Constanța Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

O studentă la Medicină, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul ei, coleg la aceeași facultate

O studentă la Medicină, ucisă cu mai multe lovituri de cuțit de iubitul ei, coleg la aceeași facultate

A.F. 23 martie 2024 | 10:14 3889

O studentă la Medicină a fost găsită moartă într-un apartament din Timișoara. Descoperirea a fost făcută de o colegă. Fata în vârstă de 21 de ani a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit de iubitul ei.

O studenta la Medicina, ucisa cu mai multe lovituri de cutit de iubitul ei, coleg la aceeasi facultatemedicina legală

Potrivit polițiștilor, suspectul, care este iubitul fetei, este student şi el la Medicină.

Tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit. Suspectul principal este un tânăr din Caraş Severin, care a fost reținut de polițiști. El este fiul proprietarei apartamentului în care a fost găsită tânăra, scrie digi24.ro.

Anchetatorii spun ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp. Cel mai probabil, tânăra a fost ucisă din gelozie.

Vineri seară, cele două colege de apartament ale studentei au găsit-o moartă în pat. Imediat au sunat la numărul de urgenţă 112, iar poliţiştii au început ancheta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este incredibil ce comentarii scriu unii, de exemplu primul- Doru si are 47 de aprecieri. Doamne fereste. Fata era studenta!!!! Si avea un iubit, de fapt un nenorocit. Cum sa apreciezi ca era atat de pustoaica?! Maica ta la ce varsta te a nascut, Dorule? Si voi astia care dati like, cata minte aveti?! Nu cred ce mizezabili sunt unii, din ce in ce mai multi.
5
0
Reiese că sunt 2, 3 posibili criminali printre noi.
7
1
Natie de babuini. Nu stiti decat lopata, bata si toporu'. Degeaba va dati cu beamveu', ca tot in epoca de piatra ati ramas. De-aia rromanica a speriat mapamondu'. Nimeni nu va da dreptul sa luati o viata, cretinoizilor. Pacat ca in jungla in care traiti nu exista justitie si legi. Aia care va conduc sunt mai idioti ca voi, in loc sa va bage la racoare, sunt ocupati cu hotia.
15
9
criminalii au un comportament special, se cunos poti sa i afli din convorbiri,se infurie, vorbesc urat, persista in conflict,au pusee de furie si apoi o calmitate deosebita care nu dureaza mult ,mocnesc si ascund in ei apoi incep conflictul din orce,se infurie si au gesturi iesite din comun!de ei trebuee sa te feresti, nu ti faci relatie cu o persoana la care ai perceput un comportament deosebit,mai ales si in relatii sexuale si aici apare agresivitatea, dar unor dame le place ca siau inceput viata de timpuriu si cu numerosi parteneri!
9
12
Vad ca au iesit aparatorii tarffelor in atac pe r*****a. Ba ESCU, tu sa vorbesti cand o sa ai coloana si coae!
14
12
Multzi idiotzi mai scriu pe-aici,pai nici daca fata asta ar fi fost nevastasa si il lasa pe asta pentru altul el nu avea voie sa o omoare mai prostovanilor pentru ca sotzia ta nu este proprietatea ta,cu atat mai putzin in cazul asta unde cei doi erau doar iubitzi care cine shtie din ce motiv sau certat si animalul a pus mana pe cutzit si a omorato pe saraca fata;aici este ca in cazul celor trei tzigani fii vrajitoarei care pentru ca i-a dat unul un pumn unuia dintre ei alergau ashtia ca disperatzi dupa om sa il omoare si chiar l-au omorat,nishte salbatici si fii vrajitoarei si asta care ar trebui sa moara-n inchisoare.
15
20
Si ma-ta e tot o s*****a. Una p*****a, ca trebuia sa te avorteze.
11
20
Nu va mai dati cu presupusul.Si vad aici comentarii care acuza doar fata,iar psihopatul n-are vina dupa unii.E posibil sa se fi nascut asa,pentru ca indiferent ce intervine intr-o relatie,daca ai scaun la cap poti rezolva problema civilizat.Dar cand recurgi la violenta si la crima este clar,ai o problema la mansarda.
18
18
Si voi pustoaicele o cautati, va culcati de mici cu toti pustii neispraviti care stiu numai bataie si le dati gratis Taragotu. De-aia ajungeti ori corva ori casapita. Viitorul sunteti praf
23
10
Nu ma bucur dar nici nu imi pare rau, sa invete toantele ca nu te poti pisa pe orice relatie cand vrei si cum vrei tu. Intotdeauna exista repercursiuni, natie de stoarfe.
28
23
Foarte bine a facut
29
20
singuru neuron e ocupat sa respire, nu poate sa si gandeasca. Ar fi mai bine invers, macar pentru 2 minute
13
36
Mai bine il hacuia pe retardatul de Doru de mai jos. Dorule, cred ca bate rau vantul in craniul tau gol.
19
39
A omorat-o in chinuri groaznice. A cautat-o la 21. Ce cauti sa ti-o tragi de pustoaica. Asa iti trebuie...
48
28

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389