REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O tânără a ajuns în arest, după ce a parcat greşit și s-a luat la bătaie cu poliţiştii. Video

O tânără a ajuns în arest, după ce a parcat greşit și s-a luat la bătaie cu poliţiştii. Video

Victor ROTARU 10 aprilie 2024 | 16:24 3607

O tânără din BucureÅŸti, prinsă în flagrant de poliÅ£iÅŸtii locali după ce a parcat greÅŸit, a fost reÅ£inută pentru 24 de ore, după ce s-a luat la bătaie cu agenÅ£ii ÅŸi le-a smuls hainele.

O tanara a ajuns in arest, dupa ce a parcat gresit si s-a luat la bataie cu politistii. VideoImagini de la locul incidentului

„La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare în zona de competenţă, lucrători de poliÅ£ie din cadrul DGPMB - PoliÅ£ia Sectorului 1 BucureÅŸti, SecÅ£ia 5 PoliÅ£ie, au fost sesizaÅ£i prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliÅ£ie din cadrul PoliÅ£iei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancÅ£ionată contravenÅ£ional.

O tanara a ajuns in arest, dupa ce a parcat gresit si s-a luat la bataie cu politistii. VideoImagini de la locul incidentului

Dosarul penal constituit se află în urmărirea penală a procurorului, potrivit art. 56 alin. (3) lit. b) Cod de Procedură Penală.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 10.25, inculpata a exercitat acte de violenţă împotriva a doi agenÅ£i de poliÅ£ie din cadrul PoliÅ£iei Locale Sector 1 BucureÅŸti, aflaÅ£i în exercitarea atribuÅ£iilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri ÅŸi lovituri în zona feÅ£ei ÅŸi a corpului.

Inculpata a fost reÅ£inută 24 de ore ÅŸi, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluÅ£ionată de către judecătorul de drepturi ÅŸi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 BucureÅŸti", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 BucureÅŸti, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu am avut de a face cu ei niciodata, de ce ? Pentru ca nu sfidez legea,regulamentul,si bunul simt ! Si eu caut sa parchez prin oras, dar nu las masina pe bulevard,la colt de strada,alveole,treceri de pietoni,etc. Acolo unde este evident ca esti pasibil de amenda, asa ca te duci pe o straduta laterala....chiar daca nu ai voie sau este la limita legii, nu ti se intampla nimic ! IDEEA ESTE SA NU FII MELTEAN SI SA PARCHEZI OSTENTATIV IN BURICUL TARGULUI ! Ca daca si-ar pune mintea,politistii,si i-ar lua pe toti la rand.....70% din posesorii de turisme din oras, ar primi amenda !
1
1
Cu banii economisiți prin desființarea polițiilor locale din tara se pot finanța și înființa 20 de batalioane de infanterie dotate complet, încadrate cu comandanți, necesare apărării țării in conditiile de azi și viitoare.
2
0
sMARDOAYKA GAGYKA ZMEOAYKA luptatoarea
0
0
Individa...cu ceva probleme la mansarda! Politistii locali...absolut nepregatiti si luati prin surprindere! Se vede ca nu au nici un antrenament in acest sens! Probabil si slab dotati fizic si fara nici o tehnica! Daca aveau un spray sau un dispozitiv cu soc electric, o calma imediat pe cetateanca! Politia locala trebuie sa isi faca un program de training saptamanl si lunar , sa-i duca pe tovarasii militieni la sala si la antrenament la o baza sportiva! Putina tranta si 2 ture de teren, le rezolva antrenamentul fizic! 2-3 de teorie, ca sa invete niste tehnici si gata! Avem politisti locali!
5
0
Si la poliția locală Constanța există indivizi precum agent Pulbere agent Anagnoste Daniel care linge prostituatele de pe variantă in timpu programului ce sa mai ceri si fost proxenent in Germania oare cum sau facut angajările la pol Locală Constanța
4
0
Fata asta care i a cotonogit pe militeni , trebuie angajata urgent in Politie , Urgent
4
0
City manager e doar pentru p****i. Oradea nu are. Quasi Inutil. Brailoiu si Salavastru, Chitac si Oharnesian etc.
5
0
Tot in Politia Locala (in Constanta) a venit sa se angajeze cu cativa ani in urma si ghiolbanul de OLTEANU VALERIU, alias GHITA PRISTANDA. Asta avea doua firme in Palazu Mare dar nu-i ajungeau. Examenul sigur l-a dat pe subiectele facute de condamnata Laura Bobes fosta sefa de personal. De origine din Bangladesh, semianalfabetul asta ajunsese sa ne dea amenzi pentru iarba. Bine ca si-a dat seama Primaria Constanta cu ce troglodit are de-a face si l-a dat afara. Ghiolbanule, nu te uitam, iti uram sa ajungi sa mori de foame cu firmele tale cu tot, sa vii la noi sa-ti dam sa mananci iarba.
10
3
Va reamintesc că de multe ori am scris despre sexul femeiesc că a înnebunit circula prin oraș cu viteze amețitoare sunt de neoprit.Si in acest caz asi vrea că această pi zda plina de foliculina sa stea la paidaimos vre o 30 de zile și să îi piară cheful de scandal.Au înnebunit maimuțele și îmi pare rau că nu sunt eu in locul polițistului sa ii dau o bătălie sa nu mai vadă cu ochii vre o săptămână.
17
9
Haznaua 3 nu se dezminte
5
3
SI CUM SE NUMEA SOFERITA??? CUMVA SE NUMEA...FLOREA MARIA...ZIS...MERY...JAVRA DIN CERNAVODA,CARE SCIMBA MASINILE..PRECUM PREZERVATIVELE....???FOAMEA O ROADE,IAR EA SE FREACA IN MASINI..PROSTU NU-I p***t,DACA N-ARE.../B.M.V..WEU..
12
0
democratie inteeasa gresit de toti cocalarii ajunsi in orase din coclauri! au impresia ca acum, daca au masina ,sunt zei ,nu exista reguli pt ei !
21
2
La mai multi pe ga bor i batuti care sunt sclavii unor hoti !
6
17
Sex Femeiesc? Panaramelor de jurnalisti, vedeti ca v-au intrat bani de campanie locala, de la Chitu, de la Constantinescu. Saracilor, nu stiu cum ati ajuns jurnalisti cu "sex femeiesc", sex masculesc poate ...
16
3
Niste obezi ratati care sunt bagati cu spagi pe posturi. Umbla ca javrele dupa parcari. Scursura societatii care nu sunt in stare sa munceasca normal.
17
9
Poliţia Locala o adunatura de puturosi,mai bine i-ar desfiinta!
26
9
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
24
5
Daca statea linistita scapa doar cu amenda dar asa se alege si cu dosar penal si si-a nenorocit viitorul.
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272