REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O tânără a fost desfigurată în bătaie și abandonată într-o scară de bloc

O tânără a fost desfigurată în bătaie și abandonată într-o scară de bloc

Victor ROTARU 25 februarie 2024 | 15:34 1441

Este alertă în București, după ce o tânără a fost desfigurată în bătaie și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi.

O tanara a fost desfigurata in bataie si abandonata intr-o scara de bloc

S-a dat alarma în București, după ce o femeie a fost desfigurată în bătaie și abandonată într-o scară de bloc din Centrul Vechi. La locul atacului sunt în aceste momente mai multe echipaje de poliție care au închis zona pentru cercetări.

Tânăra a fost găsită de doi polițiști locali, într-o stare foarte gravă. Ulterior, a fost chemată și ambulanța. Femeia a fost internată la spital, se află în stare gravă, iar medicii spun că este un miracol că a supraviețuit. Agresorii sunt căutați de poliției. Polițiștii au luat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum puteti lasa asemenea comentarii? Hal de educatie bai nene, tara bananiera, sa incurajezi pe unul care a batut o fata pana aproape a omorat o. Fugiti din tara asta, educati va copiii sa plece de aici, e metastaza.
3
0
Primatule...la Zoo cu tine...in cușcă cu sconcșii că puți a p***t.Ar.tb să fi arestat...ești purtător ilegal de creier
3
1
Bine ia facut, femeia trebuie smardita, chiar si preventiv !!!
4
6
Doamne,ce comentarii !Lipsa de educatie,cultura,bun simt.Chiar asa s-a degradat specia umana?! Traiti ma singuri si lasati femeile in pace daca nu stiti sa le respectati si va comportati ca barbarii.
9
2
Cat te loveste prostia ca femeie trebuie sa platesti, adevarul e ca unele pizd* au un tupeu fantastic si din pacat doar cu palma se pot educa. Foarte bine i-a facut, sa stea in banca ei si in relatia actuala.
12
9
Foarte bine, femeia mai trebuie batuta din cand in cand ca sa stie cine e cocosul in casa! Doar asa se pastreaza o casnicie de lunga durata!!!
14
10
sa imi s**i p**a si sa ma pis in gura ta. esti un retardat si o sa se cace toti in gura ta. sa ai c***t si in gura nu numai in cap. ba laba trista, unde zice ca nu trebuie sa se desparta ma muistule? impotentule. vrei sa stea cu tine ca sa iti bati tu joc de ea? Fraiera trebuia sa aibe cutit la ea si sa ii taie p**a. sa il vad eu pe ala ce barbat mai e fara p**a. ma pis pe nasul tau si sper sa mori cat mai repede
10
21
asa ii trebe, data vitoare sa se invetze minte sa nu se mai desparta de barbatu iei
23
12

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108