REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O tânără abandonată la naştere în Spitalul Județean Constanța își caută familia biologică

O tânără abandonată la naştere în Spitalul Județean Constanța își caută familia biologică

Replica API 24 iunie 2021 | 00:03 2281

O femeie de 33 de ani, adoptată la trei zile de la naștere, după ce a fost abandonată în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, își caută familia naturală. Aceasta cere sprijinul comunității de pe Facebook, în speranța că, astfel, va reuși să ia legătura cu mama ei naturală sau cu alte rude.

Sursa foto: Facebook

"Mă numesc Sabrina și sunt născută pe 7 august 1988 la Spitalul Județean Constanța. Mama mea adoptivă mi-a spus că am fost abandonată la trei ore de la naștere și adoptată la trei zile, pe data de 10 august 1988. Nu am trecut prin casa de adopții sau prin cămine, deci nu există nimic oficial asupra adopției mele.", a scris femeia pe Facebook.

"Mi s-a spus că mama mea naturală era studentă, venită în Costinești, iar numele ei de familie ar fi fost Zamfirescu. Nu cunosc numele ei mic și niciun alt detaliu. Aș fi extraordinar de recunoscătoare dacă m-ați putea ajuta.

După multe frământări am decis să scriu acestei pagini, pentru că îmi doresc foarte mult să îmi cunosc mama naturală. Sper din suflet că poate cineva știe ceva despre nașterea mea și îmi doresc ca acest grup împreună cu ajutorul vostru oameni minunați, să mă ajutați în demersul meu de a-mi găsi mama. Cu această ocazie, poate îmi voi găsi și tatăl, frații sau surorile, toate rudele mele.

Vă rog din suflet să distribuiți anunțul meu in speranța că voi avea un răspuns la toate frământarile mele. Vă MULTUMESC tuturor pentru ajutor!”, este mesajul transmis de tânără, scrie antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ciao,imi pare rau,iti dau un sugeriment,daca ii cunosti cel putin numele de familie si perioada aproximativa cand te-ai nascut ,cred in anii aceea iera studenta ,sa zicem,la univ Ovidius,ti-as sugeri sa te duci arhiva acestei universitati sa caute toate studentele cu numele Zamfirescu.........IMI vine o idee,in anii aceea aveam un coleg cu numele de Zamfirescu,care avea o sora studenta,pare -mi-se o asemanare intre tine si ea parca ar fi,locuiau in CONSTANTA,MAMA COLEGULUI LUCRA IN PORTUL CONSTANTA CA STATISTICEANA.......ITI LAS NUMARUL MEU DE TEL .00393512807594....ASA ITI DAU SI ALTE DETALI
0
0
nu venea studenta la costinesti sa nasca in 2 zile, acolo poate a fost cu 9 luni inainte!!! crezi ca daca era studenta acum o avea bani si o fi cineva?? iubeste-ti mama care te-a crescut ca altfel poate nu ajungeai azi aici!!!
8
0
Felicitari mamei care te-a crescut si te sustine sa iti gasesti mama naturala cu ce stia ea despre femeia aia,sper sa te ajute anuntul asta si sa reusesti.
9
0
mama ta e cea care te-a crescut, ce mai cauti acum?
19
2
numai umbla dupa cai verzi..
21
4
Atata timp cat te-a abandonat nu se poate numi mama.
28
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108