REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O tânără de 19 ani face „colecție” de fărădelegi: PROSTITUȚIE, furt, distrugere!

O tânără de 19 ani face „colecție” de fărădelegi: PROSTITUȚIE, furt, distrugere!

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 503

Unei tinere de 19 ani, din municipiul Constanța, i-a fost strigat numele în instanțele de judecată, în dosarele în care era fie inculpat, fie parte vătămată, de mai multe ori decât i-a fost strigat la școală. În ciuda vârstei fragede, aceasta a fost deja cercetată în mai multe dosare penale, printre care pentru furt, violare de domiciliu și distrugere. Totodată, a apelat la oamenii legii atunci când a fost victimă a violenței domestice. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ea a fost surprinsă pe marginea Bulevardului Aurel Vlaicu, practicând prostituția.

Are doar 19 ani, dar deja a acumulat mai multe capete de acuzare în dosare penale. Este vorba de Ebru Ipek Iașar, o tânără din municipiul Constanța despre care se poate spune că este „o mai veche cunoștință” a oamenilor legii. Avea 15 ani când pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru furt. Concret, potrivit anchetatorilor, în luna noiembrie a lui 2015, puștoaica care locuia pe strada Justiției a escaladat gardul unei gospodării din zonă, a forțat fereastra casei, iar din interior a furat bijuterii în valoare de 20.000 de lei. „Cariera” ei infracțională nu s-a oprit aici. Într-un alt dosar, aceasta a fost acuzată că a pătruns într-o altă locuință, fiind acuzată de distrugere și violare de domiciliu. A fost arestată, apoi anchetată sub control judiciar și chiar a fost arestată la domiciliu pentru o perioadă de timp.

Pe de altă parte, într-un alt dosar ajuns în atenția magistraților de la Judecătoria Constanța, în 2016, ea a fost cea care a solicitat sprijinul magistraților, în momentul în care a fost victima violenței domestice, iar instanța i-a dat câștig de cauză, în sensul că l-a obligat pe cel acuzat să plătească daune morale de 2000 de lei și daune materiale de 898,04 lei.

Anii au trecut, dosarele și-au urmat cursul, iar la începutul lunii iunie 2019, magistrații Judecătoriei Constanța au emis decizia în dosarul în care tânăra a fost acuzată de violare de domiciliu și distrugere. Pe lângă faptul că au obligat-o să achite suma de 2000 de lei către partea vătămată, având în vedere că infracțiunea a fost comisă în perioada în care era deja sub supraveghere, într-un alt dosar, magistrații au dispus internarea acesteia într-un centru educativ, pentru o perioadă de un an. Iar în noaptea de sâmbâtă spre duminică, 27 spre 28 iulie a.c., polițiștii au dat de urma tinerei condamnate: era pe marginea Bulevardului Aurel Vlaicu, practicând prostituția. Duminică dimineață, polițiștii au pornit, împreună cu Ebru Ipek Iașar spre Centrul Educativ din localitatea Buziaș, județul Timiș, unde aceasta urmează să își ispășească pedeaspa.

Florentina BOZÎNTAN

Citește și: Constanţa: a spart o locuinţă dar va fi cercetată în libertate!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are careva facebookul?
0
0
Lasati ma proxenetii si fetele lor in pace, invidiosilor cu salarii minime
3
0
Trimiteti-o la Caracal!
1
0
Nu am fost comunist dar am avut colegi de munca comunisti,aia cinstiti si meseriasi si-au vazut de treaba dupa 1989, ceilalti putori dar lingai si profitori au ajuns oameni de afaceri dupa ce au furat tot ce era de furat de la stat si mai sunt si comunisti fosti activisti care dupa 1989 si-au schimdat haina si au creat Romania democrata la fel si revolutionari am fost cei care eram bucurosi pt ca a cazut comunismul fara alt interes si ceilalti interesati si profitori din cauza asta a ajuns Romania unde e acum si sunt uni prosti care plang dupa comunisti.
1
1
acolo sa mergi tu cu tot neamul tau, de ce acoperi un kkat cu un altul? ca sa justifici mizeriile COPITAli$$$$mului?
1
4
pt nostalgicii comunisti, puteti merge in Coreea de Nord. Va veti simti ca acasa.
6
6
acum dupa 1989 nu mai luptati pentru libertate, si nu doar pentru egalitatea de sanse ci DOAR pentru sanse, caci acum ceea ce nu vi se da sunt sansele, de asta sunteti privati
3
2
pai nu voi ati iesit in 1989 in strada pentru faptul ca nu sunteti liberi?vroiati sa fiti liberi de parca erati asupriti si tinuti in lanturi, asa zisa libertate de dupa 89 s-a dovedit o libertate care-ti da dreptul sa faci absolut orice numai daca ti se dau SANSE, adica daca ti se dau sanse si oportunitati poti face ceva,altfel stai cu libertatea in brate si nu faci nimic, sau te apuci de prostitutie, furat,violat,crime,etc.Asta este capitalismul, comunismul nu te lasa sa traiesti si capitalismul te lasa sa mori de foame,un sistem care promoveza"valori"precum Udrea,Bahmuteanca,Paranghelie,etc
8
4
Bai, asa-i in Capitalismu' asta de tinichea..La prostii aia de comunisti, te lua de pe strada si te baga la munca..La desteptii astia de capitalisti nascuti tot din comunisti, te da afara de la munca..Pai atunci, ce sa mananca omu'..Trebuie sa dea in cap, sa se prostitueze, sa fura , ori sa ucida..Asta vrea capitalismu' lu' cacattt !! UUaaa, bagami-asssi pula in regimul capitalismului lu' cacattt!!1
18
7
dinca din calarasi ?
9
1
lasatile sa suga morcovi,
6
5
care o pune sa se prostitueze ptr el unde este ?.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614