REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.9° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
25.9° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

O tânără și-a înjunghiat mortal vecinul, după ce acesta i-a făcut un reproș banal

O tânără și-a înjunghiat mortal vecinul, după ce acesta i-a făcut un reproș banal

Andreea VLAICU 17 mai 2024 | 12:09 3258

Un caz de omor i-a îngrozit pe oamenii din localitatea Roznov, județul Neamț. O femeie de 29 de ani l-a atacat cu cuțitul pe un bărbat din localitate și l-a înjunghiat până l-a omorât.

O tanara si-a injunghiat mortal vecinul, dupa ce acesta i-a facut un repros banal

Femeia locuia în Roznov fără forme legale, era o fire retrasă și obișnuia să stea de vorbă doar cu bărbatul pe care, în cele din urmă, l-a ucis. Potrivit martorilor, ea l-a mai atacat în trecut, cel puțin o dată, pe acest bărbat, pe care îl vizita des.

Victima era sudor de meserie și tatăl a patru copii, două fete și doi băieți.

Vecinii povestesc că femeia ar fi avut, la rândul ei, un copil pe care l-ar fi lăsat în Cluj, iar bărbatul cu care se vedea des i-ar fi reproșat acest lucru în repetate rânduri, pentru a o determina pe mamă să se intereseze de soarta copilului. Este probabil că, miercuri seară, subiectul a fost adus din nou în discuție de vecinul femeii, iar aceasta și-a pierdut cumpătul și l-a înjunghiat chiar în locuința lui. Fiul de 12 ani al bărbatului a fost martor la crimă.

Suspecta a fost reținută pentru omor

Îngrozit, minorul a sunat la 112, însă salvatorii ajunși la locul tragediei nu l-au mai putut ajuta pe bărbatul înjunghiat și au fost nevoiți să pronunțe decesul. Femeia care l-a omorât a fost reținută pentru omor iar procurorii au cerut instanței arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Ce spun autoritățile despre crima din Roznov

"La data de 15 mai a.c., în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost înjunghiat. La fața locului au fost constituite echipe mixte de cercetări, rezultând faptul că o tânără în vârstă de 29 de ani, persoană care locuiește fără forme legale în Roznov, folosindu-se de un cuțit, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat în vârstă de 52 de ani, din Roznov, provocându-i acestuia mai multe leziuni. Echipajul medical sosit la fața locului a pronunțat decesul bărbatului. În cauză, cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț", se spune într-un comunicat al poliției, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e știre fără soldoveni .
3
6
Au INEBUNIT JARTELELE...Mansardistele ...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018