REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
26.1° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

O VILĂ din VAMA VECHE scoasă la VÂNZARE cu un MILION de EURO

O VILĂ din VAMA VECHE scoasă la VÂNZARE cu un MILION de EURO

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:02 6800

O vilă turistică din Vama Veche a fost scoasă la vânzare cu peste un million de euro, iar asta nu face decât să te ducă cu gândul la cât de împovărător a fost acest sezon estival, având în vedere pandemia de coronavirus.

Acest sezon estival a dat bătăi foarte mari de cap proprietarilor de unități de cazare, de restaurante și nu numai. Pandemia de coronavirus le-a micșorat semnificativ câștigul iar unii au luat chiar hotărârea să își pună locațiile în care au muncit ani de zile, la vânzare. Dovadă a acestui fapt stau zecile de anunțuri de pe site-urile de vânzări imobiliare, unde, locații de top și nu numai au fost scoase la vânzare.

Vilă grecească, în centrul Vamei Vechi

Așa se pare că s-a întâmplat și în cazul unei vile turistice din inima Vamei Vechi. Vila Maris, căci despre ea este vorba, a vost scoasă la vânzare cu nu mai puțin de 1.200.000 EUR

Specificațiile locației, conform site-ului de imobiliare

Vila Maris Vama Veche e așezat central, e foarte aproape de plajă. Dacă Vama a devenit o amestecătură de magazine, buticuri și alte magazinașe ieftine, se schimbă totul după ce treci de poarta vilei cu iz grecesc. Locația are o suprafață totală de 550 mp, un număr de 18 camere, racord la apă, canal și gaze dar și o instalație solară. „La numai 200m de mare dar totusi într-o zonă liniștită, vila Maris oferă camere romantice cu un confort deosebit sau camere family. Camerele au vederea către piscină sau către gradină, fiecare avand un design unic. Toate camerele situate la parter au terase private mărginite de verdeață” a fost anunțul postat pe site, în perioada sezonului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar sa ma astepte 1200000 de ani
1
0
1.200.000 EUR ... 5.847.580 RON ... 58.475.800.000 ROL. Deci 58,5 miliarde de lei vechi. Nu 48 de miliarde de lei vechi. Asa este?
1
0
lasati, nu va faceti probleme. Va fi cumparata de domnul Georgescu a-si concentra finantele generate de faptul ca este primar inca 4 ani. Succes domnule Georgescu, prietenii stiu de ce . . .
2
0
1,2 mil euro inseamna 48 miliarde vechi. Cine ar fi prostul care sa cumpere asa ceva doar pt 18 camere . ce vrajeala aveti ! Auzi la ei ..... Cu vedere la piscina ! Ha ! Ha ! Ne subestimati inteligenta ... Bine ca nu e cu vedere la vreun lighean cu apa ...
0
0
Saracilor, sunt acri strugurii? N-aveti una de 500 in casa si va pronuntati. La munca, tovarasi! Poate da norocul peste voi si vine o noua nationalizare.
2
1
lasati, nu va faceti probleme. Va fi cumparata de doamna Petrina pentru a-si dilua supararea generata de faptul ca Ciocarlan nu iesit primar. Succes doamna Petrina.
0
2
Moxu e un pui de tigan prostanac ca si fratii lui care furau si ciordeau din baruri si restaurante odata mia furat din masina o punga pusa special pentru el de cafea nu va spun ce injectasem in ea ha ha ha odata i am pus pisat in paharul cu care bea la Sava la Casa Viena ca ma facuse mai demult cu ceva.
3
0
sa i spuna cineva celui care vinde ca este inainte de vremuri cu vreo 50 60 de ani. Respectivul sat nu ofera nimic in actuala configuratie, nu are inca implementata ca infrastructura ideea de statiune de vara, nu are legaturi in zona atractive, sa dai un milion de euro sa stai intr un loc uitat de lume denota nestiinta. La pretul respectiv gasesti respectivul gen in parti oficial declarate turistice cu puternic impact, coasta frantei, italiei, spaniei sau alte tari unde de la infrastructura pana la idee de afacere sunt evoluate ca perioada mai sus mentionata. Din piscina dai in praf si mizerie
14
1
Care e problema? In toata lumea exista vanzari si deci cumparari de vile turistice,de afaceri la cheie si altele. Asta e economia libera. Unii isi dau seama ca nu se pricep destul sau ca nu au forta financiara si a relatiilor,altii pur si simplu renunta la stilul de viata de antreprenor,se simt efectiv obositi,nu le mai prieste. Nimic extraordinar ci e chiar OK. Activele se misca,banii circula in toate modurile deci economia functioneaza,se autoregleaza,piata se face simtita si ca urmare oferta.Asta e capitalismul,neamule!
5
2
Las ca vine Claudiu Palaz , cel cu 2%, la alegerile locale, candidat PMP la parlamentare. De rasul Lumiii......
5
2
Toate vilele astea grecesti din vama au parcare amenajata pe trotuar si strada. Sunt construite pe 90% din teren. O sa se gaseasca un marlan de le trece pragul sa I se para ca asa e normal .
10
0
Ce reclama buna
6
1
hahahahahah
2
0
In zona Palazu, s-a vandut o vila cu 5 camere si 800mp exterior cu 350000 eur, finisaje de lux..la cheie. Pret constructie 55000 eur. Bravo.
7
0
Nu-i prost ala care cere, dar cine va fi fraierul sa dea atita pe o vila cu 18 camere pe 550mp si parcarea in strada, in mizeria din Vama...
15
0
toti taranii is cred grajdurile si policlinicilemalea mirlanesti vile si hoteluri. o sa ia asta un milion de euro pe afacerea falimentara,intr.o statiune mizerabila,fara copaci,zgomotoasa,cind o sa.i dau eu banii astia.viseaza tarane,viseaza!
19
0
S-au repezit ca ratele la muci cu fel si fel de constructii pe intreg litoralul si acum cauta fraieri carora sa le vanda,pandemia le-a stricat rau socotelile!La fel este si la bulgari,au construit si aia pe malul marii de nu mai ai loc sa tragi o basina si s-au dus in cap cu turismul in vara asta!
18
1
1,2 mil eur. pret constructie 60.000 eur cu finisari incluse, dar romanul e roman.....
13
4
Vila asta trebuia sa fie a lu Moxxu dar nu ia ajuns chiftelele, el avea 2000 de euro si ii mai trebuia restul. A spus ca ia lasat Floricica ceva mostenire dar tot nu ia.ajuns asa ca sia luat garaj pe care la demolat Cristian Radu de ciuda
6
0
pe praful care a fost in vara si foamea ce bate la usa, la 1,2 mil, clar o sa fie bataie pe ea..
18
0
Reclama sufletul comertului.Cineva a dat cineva a primit.
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369