REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O ZONĂ din MANGALIA, plină de GUNOAIE din cauza LOCUITORILOR

O ZONĂ din MANGALIA, plină de GUNOAIE din cauza LOCUITORILOR

Replica API 29 iulie 2020 | 00:00 958

Problema gunoaielor este una actuală în toate orașele României. Dacă, de obicei, de vină pentru depozitarea acestora peste tot sunt administrația locală sau compania de salubrizare, iată că în Mangalia de vină este… nesimțirea oamenilor.

În zona ”la barăci” societatea de salubrizare intervine la câteva zile

Conform unui locuitor din Mangalia: ”În această dimineață s-a intervenit, din nou, în zona “barăci”, pentru a salubriza un teren pe care unii il consideră a fi locul ideal pe care să-și arunce deșeurile. Partea și mai tristă este că tocmai cei care aruncă haotic deșeurile (unii din ei), sunt și cei care fac poze mai apoi și le postează pe fb, găsind ca fiind vinovați alții. Reamintesc faptul că, odată cu demolarea barăcilor, acea ghenă a fost anulată. Blocurile ANL sunt deservite de o platformă subterană, iar la case se colectează deșeurile săptămânal, din fața porții.”

Și totuși există și persoane care continuă să arunce gunoaiele menajere în acel loc, neținând seama că ar putea deveni un focar de infecție, oamenii din zonă propunând amenzi usturătoare pentru cei care ar fi prinși aruncând gunoaie în zona ”la barăci”.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
langa depozitul max e jale la iesire din mangalia langa abator toate masinile de la daf trans arunca tot moluzu din oras
2
0
oras infestat de tigani turci.vecinul iorgus se pregateste de luat primaria,ca sa taie putinii pomi ramasiin padurea comorova,sa dea din nou case moca tiganilor ptr vot,sa ne fure si ceea ce O sa avem!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272