REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Oache, unul dintre cei mai temuți interlopi români s-a sinucis din dragoste

Oache, unul dintre cei mai temuți interlopi români s-a sinucis din dragoste

A.V. 21 mai 2023 | 00:00 8066

Un cunoscut interlop din Ilfov, poreclit Oache, a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei sale. Bărbatul era celebru pentru sutele de spargeri pe care le-a dat și a decis să se sinucidă din dragoste, după ce soția l-a părăsit, împreună cu cei doi copii.

Oache, unul dintre cei mai temuti interlopi romani s-a sinucis din dragoste

”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 11:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, într-o anexă a locuinței de la adresa de domiciliu, din orașul Pantelimon, un bărbat a fost găsit spânzurat.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, împreună cu medicul legist, pentru efectuarea activităților din competență. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis sâmbătă IPJ Ilfov.

Părăsit de soție după ce a fost condamnat pentru o spargere de acum 8 ani

Oache se potolise în ultimii ani și s-a așezat la casa lui, s-a însurat și a făcut doi copii. Dar trecutul l-a urmărit, iar interlopul a fost condamnat recent la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru o spargere de acum 8 ani, când a tăiat două seifuri din București, de unde a furat 3 kilograme de aur.   

Acesta ar fi fost motivul pentru care soția lui Oache l-a părăsit pe interlop, luându-i cu ea și pe cei doi copii ail or. Rămas singur, bărbatul a cedat nervos și a intrat în depresie, iar înainte de a se spânzura, urcat pe scaunul de jucărie al copiilor săi, a lăsat un bilet de adio, pe care l-a găsit ulterior fratele său.

”Nu mai suport să găsesc casa goală în fiecare zi”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Oache, conform știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Doar la smekeri se rescrie fapta?
0
0
POLICE este cu noi
1
0
Ironic, multi au gasit casa goala ...
10
1
vai , ce sensibil om...!
6
0
Nu exista rai si iad....
4
2
toni montana s a sinucis din dragoste. hahahahahaa
5
0
da si ce a rezolvat ? nimic , a ajuns in iad , sinucigasii ajung in iad , nu exista iertare pentru ei si acolo va sta vesnic , vai de poola lui o sa il bata dracii pe asta vesnic in iad .
3
10
Toti găinării sunt interlopi…a dracuuului penele pe ciorri.gazare sau ocna.si un pic de sapun.aer cu portia.
17
1
Un interlop mai puțin. Mare pagubă !
13
0
Mai degrabă l-a gățat în ștreang proprietarul aurului. Să dea exemplu celor ca el. P.S. Când pleci la bulău se știe că de păsă a nevestei se va ocupa altcineva. Dacă o are și mai mare .... arivederci
9
1
SPER SA NU LE TRECA PRIN CAP SI CELORLALTI INTERLOPI SA PROCEDEZE LA FEL . RAMANE ROMANIA FARA SI CE NE FACEM . LA CAT MAI MULTI
8
0
Si Constanta e plina de javre deastea
14
0
De s-ar spânzura toți infractorii…ce bine ar fi! Ar face un mare serviciu omenirii și planetei. Ar fi sigurul lucru bun pe care l-ar fi facut in mizerabila lor viața.
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407