REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Dum., 12 Mai 2024
Anul XX Nr. 6727
13.9° Constanța Duminică, 12 Mai 2024 Anul XX Nr. 6727
 

Oameni izolați după surparea străzii din Slănic. Ambulanțele nu pot ajunge la ei

Oameni izolați după surparea străzii din Slănic. Ambulanțele nu pot ajunge la ei

Andreea VLAICU 28 aprilie 2024 | 08:02 551

Autoritățile fac cercetări la Cluj-Napoca, unde o bucată dintr-o stradă s-a surpat. O expertiză va arăta ce lucrări sunt necesare. Între timp, traficul este oprit în zonă și sunt luate în calcul rute alternative.

Oameni izolati dupa surparea strazii din Slanic. Ambulantele nu pot ajunge la ei

Revoltați, localnicii spun că au anunțat de acum o săptămână că pe strada lor au apărut fisuri.

Strada Uliului din Cluj Napoca este prăbușită pe o lungime de 20 de metri. Primele crăpături au fost acoperite cu asfalt de muncitori. Însă lucrarea a ținut doar… o zi. Iar situația s-a agravat. Locuitorii privesc neputincioși cum pământul le înghite strada.

Strada este blocată încă pentru că din această porțiune de drum nu a mai rămas nici măcar jumătate, iar oamenii din zonă se tem că dacă va fi nevoie de intervenția ambulanței sau a pompierilor aceștia nu vor mai putea ajunge în zonă. Strada, a avut probleme și în trecut.

Delimitată de un deal și de o pădure, zona este închisă. Nu pot intra nici pompierii ori ambulanțele, în cazul unei situații de urgență.

„Ne afectează foarte tare pentru că nu ne putem deplasa cu mașina. Pentru cei care au copii este și mai grav dacă ceva se întâmplă, nu știu cum vor putea pleca. Cu copilul în brațe?!”, a spus un localnic.

„Doamne ferește că aici avem și conducta de apă de gaz... dacă fuge și aia e mai gravă treaba”, a adăugat un alt localnic

Iulia Persa, purtător de cuvânt Primăria Cluj-Napoca: „A fost convocat comitetul local pentru situații de urgență unde s-au luat următoarele măsuri: închiderea circulației auto, identificare de rute alternative și urmează să vedem ce ne va spune expertiza astfel încât să vedem ce lucrări sunt necesare în această zonă."

Un echipaj al Poliției Locale supraveghează strada pentru a vedea dacă alunecarea de teren avansează, potrivit știrileprotv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iata un articol traznet! Chiar aiuritor! Unde este localizat evenimentul? Cluj Napoca sau Slanic?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389