REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oamenii lui Cioloş îi învaţă pe protestatari să depună plângeri penale împotriva Jandarmeriei

Oamenii lui Cioloş îi învaţă pe protestatari să depună plângeri penale împotriva Jandarmeriei

Replica API 11 august 2018 | 00:00 209

Platforma România 100 condamnă modul în care au intervenit jandarmii la protestul din Piaţa Victoriei de vineri seară, când au folosit gazele lacrimogene şi tunurile de apă împotriva manifestanţilor, şi îi îndeamnă pe oamenii care au fost victime ale violenţelor forţelor de ordine să depună plângeri penale. Reprezentanţii Platformei au pus la dispoziţia cetăţenilor, pe site, şi un model de plângere.

"Platforma România 100 condamnă ferm intervenţia brutală şi disproporţionată a forţelor de ordine în timpul protestului Diasporei din 10 august 2018. Sute de oameni au fost răniţi în timpul acestei intervenţii ilegale şi iresponsabile a autorităţilor. Sute de copii au inhalat gaze lacrimogene şi alte substanţe degajate din avanposturile jandarmilor. Îndemnăm toate persoanele care au devenit victime ale violenţei trupelor Jandarmeriei să îşi apere drepturile prin acţiuni în justiţie. În acest sens, facem cunoscuţi paşii de urmat pentru tragerea la răspundere a celor responsabili de încălcarea drepturilor cetăţeneşti şi care au pus în pericol sănătatea şi viaţa protestatarilor paşnici”, transmite Platforma România 100.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar veniti cu asta la inaintare, lumea s-a convins de ce e in stare dupa ce a fost un an prim ministru iar rezultatele alegerilor au fost evidente pentru evaluarea lui
0
0
Aurolacilor, v-a muit PSD-ul bine de tot, se cunoaste dupa boturile voastre!
3
3
MUIE PNL MUIE USR
7
8
felicitari....sa depuna cat mai multe plangeri!!!
8
6
problema mare fratilor e ca daca nu se reped oamenii cu rangile peste liv-jong-unu curand de ei nu vom scapa.La porci in vizita nu mergi cu zambile,trebuiesc azvarlite laturi.porcul mananca cacat printre altele,vedeti declaratiile gastii de infractori''care nu sunt lasati sa guverneze''.Asa,cu 2-3-10.000 de oameni care doar sa manifesteze pasnic,NICI o sansa sa lecuim Romania de escrocii astia.Trebuie iesit masiv si cu batele peste ei.
7
4
Nu stiu de ce nu-i de mirare, dar Constanta nu este pregatita pentru un om ca Ciolos. Orasul arata precum ii sunt si oamenii!
12
5
Ai venit cu lectiile facute de afara sa distrugi Romania!MARS!
8
11
Europa sa destrama usor usor dar noi sutem prosti sa vedem iar Ciolos asta tot o arde cu Bruxelul lui . Burxelul un oras plin de teroristi ce aprope nu mai poate fi controlat dar sa mai aiba control pe europa
10
10
Sau gasit ceva gaze acum la Marea Neagra si vrea Ciolos sa le vanda sa nu le vanda Psd ul . Pe mine nu ma intereseasa ca la noi oricare le vinde nu ajunge nimic sub forma de aitostrazi scoli etc ,asa ca de ce sa sustin eu pe vreunul din ei . Bateti va cat vreti eu profit de plaja cat mai e vremea buna
10
7
Sa ne sugi pula Ciolos cu partidul tau cu tot de tradator si vanzator de tara. O parere politica cum s-a exprimat tov Iohanis......
13
11
iar a aparut haznaua europeanu, bai esti prost sau iti place sa sugi pwla, ca nu te mai saturi de cata muie ai luat de la Dragnea si de la PSD obsedatule mai ia o pauza ca te uzezi .Spala-te pe dinti, clateste-ti gura ca pute deja de cat l-ai pupat in cur pe bubos ca venim pentru runda a doua sa te muim !
18
10
Parca protestul este apolitic. Trebuie sa fie pasnic.
15
2
foarte bine si sa nu uitam : Muie dragnea,muie pesede !
14
15
Si bine face. S-au trezit sa comenteze fostii securisti , care-si turnau vecinii la militie , ca vezi domne nu-i cinstit.
10
7
Instigatorule
14
7
corect, bravo- un gest necesar de la persoane responsabile.
11
13
De comportament din partea unui politician care se doreste a fi si reprezentativ! Animalule, lumea s a saturat de plangeri penale si de circ ieftin asa cum era pe timpul vostru.
17
16
Boul baltii la lasat nevasta, statea numai la Neptun...Nare serviciu, asteapta ciolan si Cardanesss
16
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272