REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oamenii lui Ponta cer DEMISIA Guvernului Dăncilă

Oamenii lui Ponta cer DEMISIA Guvernului Dăncilă

Replica API 30 iulie 2018 | 01:11 450

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) a cerut ieri demisia întregului Guvern ”pentru gafele din ultima vreme”. Rebega face trimitere, în special, la epidemia de pestă porcină, dar și la declarația intens criticată a ministrului Agriculturii care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu situația de la Auschwitz. ”Așa ceva nu se face!”, a scris singurul europarlamentar Pro România pe pagina sa de socializare.

”Am fost printre primii care au atras atenția asupra gravității extinderii focarelor de pestă porcină africană în România. Este, într-adevăr, o situație de forță majoră pentru economia țării. Dar declarația de ieri a ministrului Agriculturii referitoare la incinerarea porcilor este înfiorătoare! Nici nu pot s-o reproduc măcar!”, mai scrie Rebega. Acesta continuă: ”La nivelul Guvernului se manifestă o totală lipsă de înțelegere a istoriei și o lipsă de empatie revoltătoare. Și când spun aceste lucruri sunt foarte blând!”. Concluzia lui Rebega este tranșantă: ”Pentru gafele din ultima vreme, întreg guvernul ar trebui demis!”

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mama draga te am invatat de atatea ori ca-nainte de a deschide gura sa-ti scoti ce ti umple gura asa de mult si spalati dintii co-i sa ramaii stirba de toate!
0
0
Cine este acest bivol numit Rebega si ce a facu el pentru tara asta ? A incasat salarii nemeritate de la UE si a denigrat puterea aleasa democratic Nu am auzit de acest individ ca a intervenit pentru ridicarea nivelului de trai a oamenilor, nu a facut proiecte deosebite, nu a atras fonduri europene, pe scurt a frecat si freaca si acum pula pe banii nostrii.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272