REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Oamenii s-au PANICAT în TRAFIC: un călugăr din Murfatlar, BEAT MANGĂ, a FURAT o autoutilitară de la mănăstire!

Oamenii s-au PANICAT în TRAFIC: un călugăr din Murfatlar, BEAT MANGĂ, a FURAT o autoutilitară de la mănăstire!

Replica API 14 noiembrie 2017 | 14:49 422

ANCHETĂ

ANCHETĂ

foto: YouTube

Un tânăr care a vrut să devină călugăr a făcut-o lată! Acesta, după ce a stat o perioadă la o mănăstire din Murfatlar, a consumat băuturi alcoolice într-o seară și a furat o autoutilitară. A plecat la drum, iar oamenii s-au speriat de el pe stradă, întrucât conducea haotic, sunând la 112.

Florin Ionuț Dușciuc s-a născut în Dorohoi, dar domicilia Târgu Neamț. La data 12 noiembrie a.c., mai mulți șoferi care au avut drum prin Cernavodă au observat o autoutilitară cu numere de Bulgaria care circula haotic. Aceștia au sunat la 112, iar oamenii legii din Cernavodă au ajuns imediat la fața locului și au reușit să-l facă pe șofer să tragă pe dreapta. Însă, surpriză! Conducătorul auto se comporta ciudat și abia se mai putea ține pe picioare. Totul a pornit de la faptul că Dușciuc, fără antecedente penale, a vrut să devină călugăr. Zis și făcut. A venit în județul Constanța și, potrivit informațiilor noastre, ar fi ajuns la Mănăstirea Sfantul Teotim din Murfatlar. Însă, după o perioadă de stat pe acolo, pe 12 noiembrie mai exact, a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind de 1, 01 mg/l alcool pur în aerul expirat, atunci venindu-i ideea să ”împrumute” autovehiculul mănăstirii. Ulterior a fost depistat la Cernavodă. ”La data 12 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un tânăr, de 20 de ani, din orașul Târgu Neamț, județul Neamț, care a condus o autoutilitară pe DE 81, fiind sub înfluența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că respectivul tânăr nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara figura ca fiind furată din localitatea Murfatlar, județul Constanța.

Prejudiciul de aproximativ 1000 de euro a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, potrivit anchetatorilor. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub coordonare procurorilor. Acesta va fi cercetat în libertate. El și-a recunoscut vina. Cercetările continuă.

Update: Ce spune Arhiepiscopia

”Referitor la informația potrivit căreia un călugăr de la mânăstirea Sf. Teotim - Murfatlar a fost depistat conducând o autoutilitară furată, sub influența băuturilor alcoolice, precizăm că respectivul Florin Ionuț Dușciuc nu este călugăr și nu aparține nici unei mănăstiri, fiind sosit la mănăstire doar de câteva zile, cu intenția declarată de a intra în mănăstire. El era, practic, într-o perioadă de probă. Florin Ionuț Dușciuc și-a recunoscut fapta în fața Consiliului Monahal al mânăstirii și a decis, din proprie inițiativă, să plece de la mânăstire”, potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Tomisului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba , asta este varul Spagoveanului si de ani buni , se tot plimba inspector prin manastirile din Dobrogea - trai neneaca - pe banii pupatorilor de icoane si de moaste , cei care au votat cu PSD-ALDE ! Bea ca un popa , fumeaza ca un turc si injura caun birjar . Un veritabil roman ortodox - mandru ca e roman ...
0
0
De ce spune titlul " un calugar...." , cand acesta nu este calugar. Pentru o stire wow? Pentru ca prinde la public?
2
0
te invadeaza si pierzi ajutorul social nataraule
2
0
Pt mantuirea neamului mai dati bani.Multi! Sa ajunga si pt cherchelirea la popi de bucurie ca va mantuiesc cu spor.
3
2
Ai dreptate puturosule vin moldovenii vezi unde te ascunzi!
4
1
frate, se inmultesc fara masura si invadeaza moldovenii si moldovencele astea toate orasele
4
6
Un calugar care nu era calugar....
9
2
sper sa vedeti unde se duc banii nostri! nu va mai lasati pacaliti! impostori
4
5
Mergi dupa seful tau ....la puscarie
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369