REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 22 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6768
20.4° Constanța Sâmbătă, 22 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6768
 

Oamenii străzii au început să își facă veacul pe lângă școli! Video

Oamenii străzii au început să își facă veacul pe lângă școli! Video

Deria ISLEAM 11 iunie 2024 | 00:00 1747

Chiar în fața curții școlii, oamenii fără adăpost se odihnesc pe iarba de lângă o școală gimnazială din Constanța. Pe lângă problema majoră cauzată de această situație, aceea că siguranța elevilor și a locuitorilor din zonă este pusă sub semnul întrebării, se conturează o imagine total dizgrațioasă în orașul de la malul mării.

Oamenii strazii au inceput sa isi faca veacul pe langa scoli! Video

Trebuie găsite soluții!

Astfel, autoritățile în cauză ar trebui să găsească o soluție pentru asemenea situații, întrucât sunt amenințați nu doar copiii și părinții care locuiesc în cartier sau merg spre școală, ci și imaginea orașului Constanța. Deși se încearcă modernizarea, suntem trași în jos de „detalii” precum acesta care pătează reputația unui oraș ce dorește evoluție. Nu puține au fost cazurile nefericite în care oamenii străzilor, din disperarea neajunsurilor și a situației, au agresat verbal sau fizic cetățeni ai orașului Constanța. Astfel de lucruri trebuie tratate cu maximă seriozitate și orice soi de pericol trebuie evitat!

Oamenii strazii au inceput sa isi faca veacul pe langa scoli! Video
Declarația unui trecător

Am întrebat un trecător ce părere are despre situația de față: „Din păcate suntem obișnuiți, îi vedem des pe aici... n-au ce face nici ei, că nu-i ajută nimeni. Dacă sunt alungați, se întorc sau găsesc alte locuri unde să-și mute cortul. Am văzut boschetari d-ăștia și prin parcul Tăbăcăriei, parc proaspăt amenajat.”

Așadar, trebuie luate măsuri astfel încât asemenea situații să poată fi evitate, iar localnicii să-și poată desfășura activitățile în mod obișnuit.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa o sa ajungă și tatăl lui Simonela dacă nu joaca
2
0
mergeti si in Tomis Nord să-i vedeți. Au venit cu tot cu saltele!
3
0
politia locala mai are putina treaba cu uscatul izmenelor contraamiralului, ca s-a scapat pe el, de frica(la alegerI). dupa aia, o sa doarma linga del bosque.
4
2
Scoala Altfel !!!!!
4
0
REPLICALUATILEPULAINGURAVOIDEMINACUCITAC.INRESTSAVADUCETILADRACU
2
4
Sunt Stelica si Horica! Dupa alegeri, au fost dati afara din case de consoarte!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
3356424623
5/49
19152031230
joker
173645332018