REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Oamenii USR-PLUS împânzesc ministerele şi instituţiile din subordine

Oamenii USR-PLUS împânzesc ministerele şi instituţiile din subordine

Replica API 26 ianuarie 2021 | 23:55 1836

Negocierile din coaliţia de guvernare vizează, în această perioadă, pe lângă funcţiile de prefect, şi numeroase funcţii de conducere în ministere şi agenţiile din subordine. STIRIPESURSE.RO vă prezintă lista funcţiilor pentru care USR-PLUS urmează să facă propuneri.

USR-PLUS vrea să aibă secretari de stat la Ministerul Finanţelor, Ministerul Energiei, Ministerul Dezvoltării, Ministerul Educaţiei, Ministerul Muncii, Ministerul Culturii şi Ministerul Tineretului şi Sportului, iar la Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Culturii propune subsecretari de stat.

Agenții guvernamentale în care USRPLUS va propune reprezentanți în conducerea instituției(președinte/director): Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, Garda de Mediu, Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, Autoritatea pentru Reformă Feroviară, Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate, Oficiul Naţional pentru Achiziţii Centralizate, UNESCO, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Institutul European din România, Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor împotriva Regimului Comunist.

Agenții guvernamentale în care USRPLUS va propune reprezentanți în structura executivă de conducere (vicepreședinte/director adjunct etc.): Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Administraţia Fondului de Mediu, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate, Institutul Naţional de Statistică, Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine.vor face treaba, nu jaf ca pesedistii 30 de ani
1
0
uniunea scufundati Romania va avea soarta PNTCD, va disparea in cosul de gunoi al istoriei
1
1
unde era meritocratia?concursurile pt functii?cand psd facea acelasi lucru tipati ca trebuie concurs de post. Ba ce mincinosi ordinari!
5
2
neomarxisti,lgbtq-isti, sorosisti, ciolosisti ati belit-o psdisti.
7
2
PiZeDe pierde toate oscioarele .. Va fi revolta... Hienele latra de pe margine...
1
10
coruptiaucide
11
1
m ai rau ca psd-ul ba fratica
13
2
Javrele astea se intind ca lepra.
16
2
A anuntat Catu partu ca pensiile anul acesta nu se vor mari. Deci trebuie sa iesim in strada sa dam jos acest guvern incompetent si format numai din scursuri imputite din pnl si usr plus bozgorimea. Il intreb pe guvernul meu : Cati romani sunt in guvernul de la Budapesta ?
18
2
o sa vina psd inapoi daca nu se vor mari pensiile cu 40%
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218