REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Oana Cuzino nu mai arată la fel! Intervențiile estetice i-au schimbat înfățișarea

Oana Cuzino nu mai arată la fel! Intervențiile estetice i-au schimbat înfățișarea

Replica API 8 martie 2022 | 00:00 706

Oana Cuzino, în vârstă de 50 de ani, îngroașă rândurile vedetelor care sunt pasionate de operațiile estetice. Frumoasa prezentatoare este complet schimbată, după mai multe intervenții chirurgicale la nivelul feței.

Oana Cuzino este o femeie frumoasă. Trecerea timpului a fost bândă cu ea, însă vedeta tot a decis să treacă cabinetul medicului estetician pentru a lupta contra semnelor de îmbătrânire, scrie click.ro.

Judecând după ultimele poze distribuite de Oana Cuziono este evident că a apelat la injecțiile pentru a masca apariția ridurilor. Este posibil să fi apelat și la fațetele dentare, căci dinții Oanei sunt impecabili, de un alb strălucitor.

Anul trecut, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, Oana Cuzino a încheiat contractul cu trustul de pe Pache Protopopescu.

„Dragii mei, după 18 ani de colaborare cu PRO TV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediul căreia v-am fost alaturi, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!Din punctul meu de vedere, emisinea TV convențională și-a atins limitele, iar comunicarea informației medicale de calitate trebuie declinată în sensul unei mai bune interactivități cu oamenii interesați, iar pentru moment mediul online o realizează cu succes, motiv pentru care am creat universul DOC, un portal adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, scria Oana în mesajul în care anunța încheierea contractului.

Este evident că Oana Cuzino a trecut pragul cabinetului medicului estetician

Oana Cuzino și Yoav Stern au fost căsătoriți timp de 12 ani, în intervalul 2002-2014. După divorț, el s-a concentrat asupra afacerilor pe care le are și foarte puține lucruri despre viața sa personală au mai apărut în presă. După aproape 8 ani de la divorțul de Oana, milionarul și-a găsit fericirea alături de o tânără, iar povestea lor de dragoste pare să fie una foarte frumoasă.

Oana Cuzino a renunțat la colaborarea cu PRO TV după 18 ani

Yoav Stern deține numeroase terenuri în România, iar după divorț Oana Cuzino a primit 33 de hectare de teren, în afara Bucureștiului, în valoare de aproximativ 8 milioane de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212