REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Oana Gârbea, din dosarul de droguri al lui Rafte, a lucrat în Ministerul de Externe

Oana Gârbea, din dosarul de droguri al lui Rafte, a lucrat în Ministerul de Externe

Mirela PASCAL 17 octombrie 2022 | 00:00 13278

Oana Gârbea, o bombă sexi din Ploiești, despre care se spune că a fost implicată în dosarul de droguri al lui Daniel Rafte, are un trecut demn de seriale mexicane. Și-a câștigat titulatura de ”Regina Prahovei”, după ce a participat la un concurs de frumusețe, pe vremea când era căsătorită cu un renumit afacerist din Ploiești. La scurt timp după nuntă, bruneta și-ar fi înșelat soțul și s-au despărțit, iar prin 2019 s-a reorientat și a ajuns în brațele unui angajat al Ministerului de Externe, un apropiat al lui Liviu Dragnea, și anume Cezar Marin. Cum necum, bomba sexi a ajuns și ea în minister, însă nu pentru mult timp. Lăsată însărcinată de Marin, Oana Gârbea a rămas fără copil, după despărțirea de fostul iubit. Recent, magistrații au stabilit domiciliul copilului la tată, după ce Marin a deschis acțiune în instanță.

După ce și-a ”lucrat” soțul și i-a lăsat copilul în grijă, Gârbea s-a reprofilat

În urmă cu mai bine de 10 ani, Oana Gârbea s-a căsătorit cu un afacerist din Ploiești. La scurt timp, ar fi căzut în brațele unei ispite, ulterior a rămas însărcinată, nu se știe cu cine. Apoi, sexoasa brunetă ar fi decis să fugă în lume cu puștiul unui celebru milionar.

…a ajuns în brațele lui Cezar Marin, director în Ministerul de Externe

În urmă cu câțiva ani, a ajuns în brațele lui Cezar Marin, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, supranumit și ”Spionul Dandana”. Marin a fost șef în Ministerul de Externe. A fost director General Adjunct al Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare – RoAid, în aceeași agenție ajungând, culmea, și Gârbea. De altfel, pe site-ul agenției, Gârbea și Marin apar, împreună, la diferite acțiuni sau proiecte.

Cel de-al doilea copil al Oanei Gârbea, crescut de tată

În 2020, aceasta i-a făcut lui Marin un copil, însă la scurt timp s-a despărțit și de acesta. Cezar Marin a dat-o în judecată pentru tăgadă paternitate. Și a câștigat.

Oana Gîrbea și Cezar Marin

Judecătorii au admis acțiunea în tăgada paternităţii și au constatat că Marin este tatăl biologic al minorei. Așa că au dispus înregistrarea minorei în registrele de stare civilă Sector 1 și stabilirea locuinței minorei la domiciliul tatălui, în speță Cezar Marin. Decizia e definitivă

Oana Gârbea a ajuns, recent, în atenția opiniei publice, după ce presa centrală a scris că a dat cu subsemnatul în dosarul de droguri al lui Daniel Rafte. Potrivit unor surse judiciare, gruparea din care făcea parte afaceristul cumpăra stupefiante sub prețul pieței și vindea mai scump în București și în județele Constanța și Prahova. Patru inculpați au fost reținuți, unul după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină.

Au urmat percheziții, fiind audiate nu mai puțin de 26 de persoane. În 23 septembrie a fost prins și Daniel Rafte care, după audieri, a fost reținut și, ulterior, arestat. Lucrurile nu s-au oprit, însă, aici. În fața anchetatorilor a ajuns și Gârbea, care ar fi consumatoare și ar avea anumite legături destul de strânse cu Rafte.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde va pricepeti voi la femei??
0
1
Luxul costa...are accize...deja are "cazier" in viata asta...
5
0
O alta Prostituwata mediatizata!.....Doar o mwuie i-aș da lu cuwrva asta penală....
5
0
La asa fapte asa pedepse ar trebui sa le dea judecatori astora"adica de la 20 de ani in sus"stiu ca uni or sa spuna ca nu au omorat pe nimeni si asa este nu au omorat pe nimeni direct,dar prin traficul de droguri au omorat sau distrus vietile multor tineri si nu doar tineri pentru ca astia nu erau amarati aia care vindeau la coltul strazi ci mahari. Si sa fiti siguri ca nu se stiu toate nelegiurile facute de Daniel Rafte,Cezar Marin,Oana Garbea si restul bandei de infractori cu legaturi pana la cel mai innalt nivel in statul Roman caci despre C.Marin s-a spus ca era prietenul lui L.Dragnea atunci cand Dragnea era pentru PSDisti mai ceva decat a fost A.Nastase pentru PDSRisti sau T Basescu pentru PDListi,traficanti astia au trait pe picior mare si inca traiesc pentru ca deocamdata nu i-a condamnat nimeni.
8
0
cwrvele se apara intre ele
8
1
Ti se spune in verde in fata ca este o c***a infecta si tu spui ca i draguta. Sa ma pis si pe ea si pe tine ca esti probabil la fel ca ea
10
0
Draguta fata
0
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272