REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oana Lis a făcut un gest necugetat după Revelion, iar fanii au taxat-o dur. „Data viitoare voi fi mai atentă”

Oana Lis a făcut un gest necugetat după Revelion, iar fanii au taxat-o dur. „Data viitoare voi fi mai atentă”

Replica API 6 ianuarie 2021 | 00:00 1601

Pandemia i-a încurcat planurile Oanei Lis (41 de ani). Obișnuită să petreacă Sărbătorile pe la restaurantele prietenilor cu mâncare și băutură din plin, Oana și Viorel au petrecut anul acesta Revelionul acasă, sau mai bine zis la „Cabana plăpumioara”. A comandat atât de multă mâncare, încât a fost nevoită să arunce o bună parte din ea.

Oana și Viorel Lis

Și cum vedeta nu gătește niciodată, ci comandă numai din oraș, Oana a cheltuit o groază de bani pentru masa de Revelion. A comandat totul de la restaurant, sarmale, șorici, caltaboș, băuturi fine, ca să se simtă cât mai bine. „Cum am petrecut? Eu am stat în sufragerie, și Viorel în dormitor. Ăsta a fost Revelionul. În schimb, cred că am cheltuit anul acesta vreo 6-7 milioane numai pe mâncare. Mie nu-mi place să gătesc, așa că am comandat masa de la restaurantele prietenilor. Am comandat să fie, nu am ținut cont că eram doar eu și cu Viorel. Cine să mănânce atâta?”, a povestit Oana, scrie click.ro.

click pe foto

foto: arhivă personală

Așa se face că la finalul Sărbătorilor, Oana s-a trezit cu o grămadă de mâncare rămasă neconsumată, pe care a aruncat-o pur și simplu la gunoi. ”Am aruncat mâncare, sorici, sarmale, tot ce mai era, la gunoi. N-a avut cine să mănânce. Înainte duceam tot ce rămânea la mamaie, la țară, să dea la porci. Cred că vreo 2-3 milioane s-au dus la gunoi. Am făcut risipă anul acesta, data viitoare o să fiu mai atentă”, a adăugat Oana. Consoarta lui Viorel Lis (76 de ani) a fost imediat apostrofată de fani, care i-au reproșat faptul că nu a împărțit mâncarea oamenilor nevoiași. ”Mi s-a părut pur și simplu urât să le dau să mănânce resturile mele. Dacă vreau să fac pomană, cumpăr mâncare și le dau, nu resturi”, a mai spus Oana.

Oana Lis: “Mi-am luat certificatul de părinte adoptator”

Oana Lis a intrat în 2021 cu dorința arzătoare de a deveni mamă. Oana nu vrea însă să apeleze la o fertilizare în vitro. A luat decizia să înfieze un copil cât mai curând. Pentru asta a mers chiar și la cursuri și a abținut certificatul de părinte adoptator. „Decizia mea este că vreau să înfiez un copil, am continuat cursurile pe care trebuie să le faci pentru a înfia un copil. Mi-am luat certificatul de părinte adoptator, Viorel mă susține”, a spus aceasta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti o jertea penala care a luat-o la ochiul de curca
0
0
Baltata romaneasca - rasa de vaci.
1
0
Nasoala asta are fani? M-am cracanat de ras!
3
0
individa asta chiar are fani ? Doamne in ce tara traim ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212