REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Oana Lis, dans cu pătrunjelul pe străzile din capitală

Oana Lis, dans cu pătrunjelul pe străzile din capitală

Valentina CAMARA 3 februarie 2023 | 00:00 1051

Oana Lis demonstrează pe zi ce trece că este o persoană foarte optimistă și pregătită oricând să depună eforturi pentru a avea o viață mai bună. Nicio problemă nu poate să o răpună și, chiar dacă ar avea motive să nu se simtă în cea mai bună formă, având în vedere că soțul ei, Viorel Lis, se află într-o stare fizică delicată, nu face decât să aducă zâmbetul pe buze celor din jurul ei și să se simtă bine în propria piele. Cu numai câteva zile în urmă, soția fostului edil s-a filmat în capitală, în timp ce dansa pe stradă cu două legături de verdeață în mână. Iată cum au reacționat fanii când au văzut imaginile!

Oana Lis, dans cu patrunjelul pe strazile din capitala

Oana Lis  este în trend cu toate piesele nou apărute ale artiștilor de talie internațională. Cum noua piesă a lui Miley Cyrus a prins foarte bine și la noi în țară, „Flowers”, a decis ca și ea să intre în acest trend cu un scurt filmuleț.

Internauții au apreciat filmuleț în care Oana Lis d ansează, sesizând imediat gluma pe care a încercat să o facă după ce a înlocuit florile despre care se vorbește în melodia atașată pe fundal cu... legăturile de pătrunjel. Chiar dacă nu toți au ales să vadă latura pozitivă pe care soția fostului edil a încercat să o transmită prin filmulețul postat, acest lucru nu a făcut-o pe Oana Lis să reacționeze negativ în vreun fel.

„Hahaaa... Ce faină și nebună! E pătrunjel ăla!!?”, „Ești un exemplu de așa da, pentru mulți! Arăți foarte bine!”, „Felicitări Oana. Distrează-te și trăiește frumos”, „Ne încarci cu optimism!”, „Ești super! Rămâi așa cum ești.”, „Super, Oana, ești o persoană cu un suflet foarte bun și ai un simț al umorului foarte dezvoltat, în ciuda faptului ca nu îți este foarte ușor în viață. Bravo!”, sunt doar o parte dintre comentariile pozitive pe care Oana Lis le-a primit, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tutankhamon moare in casa si ea isi face reclama cu patrunjelul pe stada . Bun asa
1
0
cum stai cu moastele
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272