REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Urla noaptea de durere”

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Urla noaptea de durere”

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 4827

Oana Lis trece printr-o perioadă foarte grea, având în vedere problemele grave de sănătate pe care le are soţul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureştiului.

Soţia lui Viorel Lis a ajuns la un moment dat la capătul puterilor, atât psihic, cât şi pe plan financiar, astfel încât a făcut un apel la urmăritorii săi de pe reţelele de socializare, rugându-i pe cei care au posibilitatea să doneze pentru achiziţia de tratamente pentru Viorel, care se află într-o stare de sănătate foarte delicată.

Ajuns la vârsta de 78 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt din ce în ce mai multe și tot mai mari, iar singurul sprijin al fostului primar al Capitalei e soția lui, Oana, cea care îi e alături în fiecare zi și care are grijă ca soțul ei să fie bine.

În ultima perioadă starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a complicat și mai tare, iar tratamentele și lucrurile de care fostul primar al Bucureștiului avea nevoie erau din ce în ce mai scumpe.

Oana Lis a declarat pentru Spy News că partenerul său nu mai poate să iasă din casă, căci blocul nu are rampă și nu se poate deplasa cu căruciorul, citează romaniatv.net.

”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă. Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis.

Ea a povestit că durerile erau atât de groaznice încât soțul ei ajunsese să urle din cauza suferinței şi a mărturisit că bărbatul nu mai putea să doarmă noaptea din cauza durerilor uriașe pe care le avea.

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Soţia fostului primar a mai declarat că îi e teamă ori de câte ori pleacă de acasă căci își lasă soțul singur, însă nu are încotro, căci dacă ar angaja pe cineva va mai trebui din nou să plătească persoana respectivă, iar banii pe care îi au nu sunt deloc mulți.

”Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec. Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, a adăugat Oana Lis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vaita la oha ca sa nu se prinda lumea de unde o sa apara cianura din ceai. Mai are putin si incepe sa si traiasca viata cu un tanar cu buzduganul viguros sa ii umple bine toate gaurelele desi cred ca face asta mai demult ca mosu nu se prinde
1
0
mai mori odata c****a puturoasa!
0
0
Dute la munca p******a de femeie
0
0
Cand avea ceva bani,smecherul juca la pacanele. Femeia nu are mare vina,insa nu o poti compara cu femei care muncesc ca roabele in tara asta si nu au nici bani,nici notorietate.
0
0
de acum, sa puna graul la fiert, si sa caute un amant sfaturi din batrani, ca dna firea..
0
0
Cere ajutor de la oameni dar nu s-a gindit cind juca la pacanele ca trebuia sa economiseasca bani albi pentru zile negre.Pacat.
0
0
mai are putin si ajunge vaduva vesela
1
0
Era cu fosila la plaja in Mamaia. Nu mai urla de durere. Si era scump de durea tare...
0
0
Si credeti ca ne intereseaza ce face Lis sunt oameni saraci care urla de durere si nu au de nici unele are bani are de toate daca nu sa mearga la munca Oana sa nu mai cerseasca
0
0
ind va spargeati in figuri la monte carlo cum era?banii mosului sint din furaciunile de primar.Nu mai cersi atiti maimuta!
0
0
Saracul....viseaza ca joaca la pacanele!!!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108