REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Oana Lis s-a costumat și l-a dus pe Viorel la o petrecere de Halloween. Cum arată cei doi

Oana Lis s-a costumat și l-a dus pe Viorel la o petrecere de Halloween. Cum arată cei doi

Replica API 29 octombrie 2019 | 00:00 532

Oana și Viorel Lis

Foto: Facebook

Cine s-ar fi gândit că Viorel Lis este adeptul petrecerilor de Halloween?! Și dacă el și-ar fi dorit doar o seară în oraș și acesta este motivul pentru care a participat la eveniment, partenera lui, Oana Lis, este cu siguranță o iubitoare a acestei sărbători, având în vedere că s-a pregătit temeinic înainte de a ieși din casă, cu un machiaj și un costum pe măsură.

Chiar dacă este o sărbătoare cu alte origini decât cele românești, se pare că Halloween-ul i-a acaparat încet-încet și pe unii români, chiar dacă alții sunt complet împotriva ideii de a se costuma diverse personaje pe 31 octombrie. În țara noastră există însă tot felul de petreceri tematice inspirate de sărbătoarea de Halloween, care sunt organizate încă de cum apare toamna.

Foto: Facebook

Oana Lis este și ea una dintre iubitoarele Halloween-ului se pare, așa că l-a convins și pe partenerul ei, Viorel Lis, să participe la un eveniment închinat acestei sărbători. Și nu oriunde, ci într-un loc pe care fostul edil al Capitalei este cunoscut deja că îl îndrăgește. Cei doi soți au petrecut împreună într-un cazinou din Capitală și, deși fostul primar al Bucureștiului a preferat să vină fără costum, Oana a avut grijă să se încadreze în tematica serii.

Aceasta s-a pictat pe față și și-a pus și un accesoriu floral pe cap, deghizându-se într-un personaj inspirat din mexic, denumit „sugar skull”- scheletul de zahar. „Viorel Lis vă urează un Halloween fericit! Așa ca el!”, a scris Oana Lis în dreptul fotografiilor cu partenerul ei de viață. Internauții le-au transmis numeroase mesaje celor doi și s-au bucurat să vadă că starea de sănătate a lui Viorel Lis este una mai bună, după ce fostul edil a tot avut probleme de sănătate în ultima perioadă.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha, ha...Super, postarea LOLI...Bravo! Te felicit!
1
1
Nici nu era nevoie sa va costumati. Erati costumati de la natura.
2
1
Pana la urma imi provoaca mila acest mosneag... Isi bate joc de el curva asta grasa si-i mananca pensia , dar si unele venituri ramase de cand era primar... Cat despre masca batranului , este cu mult mai reusita decat a proastei...
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272