REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Oana Lis sfătuită să se apuce de OnlyFans, pentru că o duce rău cu banii

Oana Lis sfătuită să se apuce de OnlyFans, pentru că o duce rău cu banii

A.F. 21 mai 2024 | 00:00 1563

Sunt ani buni de când Oana Lis încearcă să își sprijine soțul, pe Viorel Lis, în lupta cu boala. Tot de atunci, soția fostului edil al Capitalei se luptă cu probleme financiare serioase, care la un moment dat au determinat-o să își pună și hainele spre vânzare. De această dată oamenii o sfătuiesc inclusiv să se apuce de OnlyFans, iar răspunsul ei i-a uimit pe cei care o urmăresc în mediul online.

Oana Lis sfatuita sa se apuce de OnlyFans, pentru ca o duce rau cu baniiViorel și Oana Lis

Oana Lis se confruntă cu dificultăți financiare! Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că face mari sacrificii pentru a putea achiziționa cele necesare în casă, dar și medicamentele de care are nevoie Viorel Lis.

Soția fostului primar al Capitalei se ocupă de îngrijirea lui Viorel așa cum se cuvine și nu l-a abandonat niciodată în momentele dificile. Cu toate obstacolele întâmpinate până acum, Oana nu a încetat să spera că va veni o zi mai bună. Între timp, se întreabă cum ar putea obține mai mulți bani, fără să fie nevoită să își lase partenerul singur acasă. A cerut sfaturi de la persoanele care o urmăresc pe internet, însă la unele răspunsuri chiar nu se aștepta!

Vedeta a ajuns să-și vândă lucrurile din casă pentru a câștiga bani necesari pentru tratamentul lui Viorel Lis și pentru nevoile zilnice. A pus la vânzare hainele și alte obiecte de decor din casă. Deși a reușit să vândă câteva, tot nu a fost suficient. Soția fostului primar al Capitalei caută alte modalități prin care să obțină venituri, fără să fie nevoită să părăsească domiciliul, deoarece nu are cu cine să-l lase pe Viorel Lis.

A fost sfătuită să se apuce de OnlyFans

Aflată în impas, Oana Lis a cerut ajutorul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare întrebându-i ce platforme ar putea încerca pentru a câștiga bani cinstit. Mulți i-au recomandat aplicații unde se vând haine sau alte bunuri, dar au existat și bărbați care au depășit limita. Aceștia au sugerat să încerce OnlyFans, o aplicație destinată adulților, pentru a strânge banii necesari. Răspunsul dat de Oana cu siguranță nu a fost așteptat de nimeni!

Ce răspuns a dat Oana Lis

Vedeta le-a dat o replică dură celor răutăcioși și le-a transmis că doar persoana care o iubește în această viață o poate vedea fără haine, nu toți străinii de pe internet. Cu fermitate, Oana a refuzat să asculte astfel de sfaturi.

„Bărbații, mesaje -„Fa-ti OnlyFans!”. Da, cred că aș produce ceva acolo…dar…Măi, pe mine dezbrăcată total mă vede doar cine mă iubește în viața asta. Ține de respectul de sine, să nu aibă acces oricine la tine”, a scris Oana Lis, pe Facebook, scrie evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta nu ati pus-o la zid cand s-a maritat cu bunica-su.
7
1
munca e grea, ce sa munceasca ea
11
2
Da sa se ducă la munca, nu a sfătuit o nimeni?
13
1
Sa ia o SKULA DA HARMASAR k gaseste sigur
7
1
de ce nu-si ia un servici ca orice om? sau sa o dea la pwlă daca nu-i in stare de altceva
11
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436