REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oana MIZIL, semne OBSCENE pe litoral!

Oana MIZIL, semne OBSCENE pe litoral!

Replica API 10 august 2021 | 21:22 2426

Oana Mizil a plecat cu ”trupa” la mare. Partenera lui Marian Vanghelie a fost surprinsă la plajă de paparazzii SpyNews.ro, iar prezența lor i-a displăcut profund. Atât de deranjată a fost încât a renunțat la bunele maniere fără să stea pe gânduri. Bruneta a uitat că este o ”lady” și a scos ce avea mai bun în dotare.

Viitoarea doamnă Vanghelie a afișat un comportament nedemn de o ”lady”, la malul mării. Marian Vanghelie doar ce a spus lumii întregi că are în plan s-o ia de soție, iar Oana Mizil ne-a și arătat cu ce l-a cucerit pe politician. Iată ce reacție a avut viitoarea soție a fostului primar al sectorului 5 când a sesizat prezența paparazzilor SpyNews.ro!

Oana Mizil a plecat la plajă alături de fiica ei, o prietenă, bona și o altă femeie, care era cel mai probabil mama ei. Partenera lui Vanghelie a venit pregătită să obțină bronzul perfect, fiind foarte posibil să îmbrace rochia de mireasă mai curând decât ne-am aștepa. Extrem de relaxată, având alături de ea o întreagă echipă care-i supraveghea fiica, Oana și-a lăsat formele rotunjite să se bucure de razele soarelui.

Pacea și relaxarea brunetei a fost întreruptă abrupt de fiica ei, care dintr-un motiv sau altul a supărat-o. După o mică discuție cu micuța, Oana a continuat să se bucure de razele soarelui. La scurt timp, prietena ei a început o conversație, de care era extrem de interesată.

Cum s-a comportat viitoarea soție a lui Marian Vanghelie

Ziua de plajă s-a încheiat când mama Oanei a considerat că s-au bronzat suficient. În scurt timp, întreaga trupă a început să-și strângă lucrurile și au părăsit plaja pentru a se întoarce la hotel. În drumul lor, Oana și prietena ei au observat prezența paparazzilor noștri și au decis să-i salute cu semne obscene.

Cea care a început a fost prietena vedetei, care a pus-o în temă și pe aceasta. Extrem de amuzate, cele două au schimbat imediat tactica, dar și semnele vânturate în aer.

Reacția Oanei vine după o perioadă în care a fost în atenția publicului cu scandalul dintre ea și politician. Chiar dacă acum au planuri de căsătorie, luna trecută, bruneta a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată de Marian Vanghelie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i mai dea Vanghele o portie de knok-ou ca nu s-a invatat
5
1
Sigur e gypsi3 !!!
3
1
Ce stire este asta?? Matele cotidian replica demonstreaza ca...atat poate! Patetici.
5
1
golanca!Atat o duce inteligenta.
8
0
VAI,VAI.......CE PACAT, SE ZGARMA SINGURA ! HAI LA MADULAR OBRAZNICO....
3
2
ca e zburatoare ???
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272