REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Oana Moșneagu este însărcinată?

Oana Moșneagu este însărcinată?

Valentina CAMARA 19 ianuarie 2023 | 00:00 309

Oana Moșneagu a fost însărcinată? Actrița a postat o secțiune de întrebări, iar fanii au fost curioși să afle dacă a fost gravidă. Ei bine, iubita lui Vlad Gherman a dat doar acum răspunsul la această întrebare. Iată ce a mărturisit!

Oana Mosneagu este insarcinata?

Oana Moșneagu a decis să stea de vorbă cu fanii ei din mediul online și să răspundă curiozităților, iar aceștia au fost cei care au întrebat-o dacă a fost gravidă deoarece în presă se specula acest lucru.

Oana Moșneagu este însărcinată?

Oana Moșneagu este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, iar iubita lui Vlad Gherman își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei. De această dată a organizat o secțiune de întrebări și le-a răspuns fanilor, iar unul dintre ei a întrebat-o dacă a fost gravidă. Actrița a răspuns sincer la întrebare și a dezvăluit că doar în rolurile pe care le-a interpretat.

''A fost adevărat. Într-un monolog din cadrul Facultății de Teatru, într-un episod dintr-un serial, într-un lung-metraj.'', a scris Oana Moșneagu pe rețelele de socializare.

Reacția lui Vlad Gherman când i s-a spus că iubita lui, Oana Moșneagu, ar fi însărcinată

Nu este pentru prima dată când fanii susțin că Oana Moșneagu este însărcinată deoarece și pe contul de socializare a lui Vlad Gherman au apărut astfel de întrebări, iar actorul a avut o replică pe măsură și a tratat situația cu mult umor.

    „Eu nu știam, dar dacă zici tu”, a fost reacția pe care Vlad Gherman a avut atunci cu fanii au spus că Oana, iubita lui, este însărcinată, potrivit spynews.ro .

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212