REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Oana Radu apariție fără machiaj chiar de ziua ei. Vedeta și-a surprins fanii

Oana Radu apariție fără machiaj chiar de ziua ei. Vedeta și-a surprins fanii

Valentina CAMARA 8 decembrie 2022 | 00:00 768

Oana Radu este una dintre artistele apreciate din industria muzicală. Vedeta a devenit cunoscută după ce a participat la o emisiune în care și-a demonstrat talentul muzical, iar de atunci se bucură de un mare succes. Artista a lansat multe melodii care au fost foarte apreciate de fanii acesteia și care au devenit hit-uri.

Oana Radu își serbează ziua de naștere

Zi mare pentru Oana Radu. Artista își serbează astăzi ziua de naștere și împlinește frumoasa vârstă de 29 de ani. Dacă în urmă cu o zi vedeta a primit cadouri din partea lui Moș Nicolae, acum a venit rândul celor apropiați.

Încă de la miezul nopții urările de la mulți ani nu au încetat să apară, iar artista a fost în centrul atenției. Frumoasa vedetă și-a surprins fanii cu o apariție neașteptată. În urmă cu ceva timp. Cântăreața a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea în care apărea nemachiată zâmbind.

Schimbare de look pentru Oana Radu

Cine spune că Tik Tok-ul nu te învață lucruri? Chiar Oana Radu a fost una dintre persoanele care au învățat ceva prin intermediul acestei platform, mai exact să nu încerci orice vezi pe internet. Totul a început cu un tutorial despre cum să te tunzi singură la care artista s-a uitat și a decis să îl pună și ea în aplicare, din păcate, lucrurile nu au mers exact conform planului, iar vedeta s-a ales cu un breton care a avut nevoie de retușare. Această întâmplare nu a fost trecută cu vederea, prin urmare, Oana a postat ceea ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare.

„Mi-am făcut breton, nu s-a întâmplat pentru că am vrut, s-a întâmplat pentru că m-am tuns singură în baie în timp ce urmăream un tutorial de pe Tik-Tok. Îmi pare rău că nu am și filmat ca să vedeți rezultatul pentru că acesta este un breton corectat de o profesionistă”, povestea artista în acel moment, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272